Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar konu sahibi hz. Isa'yı doğuracak haberiniz yok daha seviştikleri günden beri konu açıyor siz bilmezsiniz 😂 Rahme düşen altın varaklı sperm parçacığı olduğu için gak deyince meyve guk deyince ceviz fındık tez yetiştürüle 😂 Kocası ne zaman patlayacak beklemedeyim

Ben çalışıyorum
Ne büyük mesele!
birşey daha hatırlatmak istiyorum doğum izniniz çoooook ileri haftalarda.
hani BÖyle kocaman göbeğiyle 10+kilo alan anne adayları varya hah işte yaklaşık o sıralarda oluyor 😂Lütfen insan içinde özellikle çalıştığınız yerde bunları dillendirmeyin Olur mu

ay yazık ya 5 haftalık hamile kadın yerde oturtturulur mu? 23 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ben hala oturabiliyorum ama sizinki zor daha 5 hafta.üstelik fındık ceviz önüne gelmekten ziyade ağzınada konmalı.oğluna onu al bunu al diyormuş ne ayıppp.o çocuk bugüne kendi geldi ailesi kim oluyorki birşey isteyebilsin.sonuna kadar haklısın senin 9 ay çok zor geçecek ama sana değil eşine 👏👏👏👏

ay darlandım çalışıyorum demiş diye
çalışıyorum diye sen evde de bişey yapmıyosundur. eşine bir kap yemek yapmıyosundur. hani çalışıyosun ya bebeğe nasıl bakacaksın geceleri uykusuz kalırsan da olmaz hani çalışıyosun ya bilmem farkında mısın senin eleştirdiğin kişiler senin hayat arkadaşının annesi babası saygı duymayı bari bil. ya da sen bir an önce boşan bu adamdan nasıl olsa çalışıyosun adamda rahat etsin ya yazık o anneye babaya o adama ve seni annene babana

Benim de hamileliğim bel ağrılarıyla geçiyor yerde oturmak lazım gelirse tabure alıp oturuyorum taşta mı oturuyorlar nerede oturup yiyorlar bilmem de altına tabure falan al üşütme kimse neden altına tabure aldın demez hoş neden desinler

Hamileliğim biraz riakli poşet poşet iğne ilaç kullanıyorum bel ağrısı çabası eşimin yengesi gen gün 2 gün sürecek bir iş olan kuru yufka yapmaktan bahsetti karnın çıkmadan yapalım diyorum dedi.Yapamam durumum riskli biliyorsun yenge dedim geçtim sen benim yerimde olsan köyde yaşasan hiç yapamazdın herhalde köy ortamında konfor yok ne yazık ki,kendi kendinin konforunu sağlayacaksın kimse kimseyi düşünmez sen düşüneceksin kendini

Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.

Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Sayın hanımefendi. Kim sizi fanuslarda yetiştirdi? Ben kayınvalideme gideceksek asla onlara para harcatmam. Gittiğimde şampuan bile alırdım kullansınlar diye. Meyve sebze yiyorlarsa onları da alırdım. Bitti mi? Yine alırım. Kendi aileme gidince de aynı şey oluyordu çünkü. Oğlu, kızı ebeveynine senede bir kere gidip bir şey almayacaksa niye var onlar? Bu kadar da hayrı dokunmasın mı insanların? Ayrıca hamilelik hastalık değildir. Bu kadar nazlı olmayın sizi çok üzerler. Kendiniz demişsiniz senede bir kere diye. Yazık eşinize. Senede bir kere ailesi ile rahatça vakit geçirmeyip sizin cevizinizi kovalıyor adam. Dipnot: herkes masada yemek yemek zorunda değil. Herkesin masası olmak zorunda da değil. Üşüyorsanız altınıza minder götürün. Siz mıy mıy mıy olursanız sonra aynı muameleyi eşiniz sizin ailenizde yapar da anlarsınız ne kadar kötü bir durum olduğunu

hepsini anladım da yer soğuk üşüyorsan altına minder al, yerde yemek yenilen evde minder de vardır

minder yok mu giysilerini katla altına minder yap kv nin ayıbı olsun

ceviz fındık ya da meyve yemezseniz sıkıntı olmaz da eşiniz alsın gelsin

yani çok mu zor bir karpuz alıp hep beraber yemek

Bu durumla nasil bas ettiniz?
O gun evliliigimin 3ayiydi esimi odaya cektim iyi bir tartistim ben buna katlanamam dedim eger bitiyorsa evliliigmiz burda bitsin dedim
Ben bu tantanaya gelemem dedim
Ertesi gun evimize donduk hala sorunlar devam ediyor ama ben kararliyim bunu biliyor
Birdaha oyle nuamaleye maruz kalirsam birakiirm dedim eşimde suan cok zorlayamiyor

Ben çalışıyorum
Çalışıyorsaniz kendinize calisiyorsunuz kv ye degil.o zaman kendi hizmetinizi de kendiniz yapacaksıniz.ev hanimlari yan gelip yatmiyor onlar sizden daha da cok calisiyor.bende calisiyorum kamuda ustelik ama sizin gibi sakat bir karektere tahammul edilmez hamilesiniz yatalak hasta degilsiniz.mide bulantiniz olur rahatsiz olursunuz o zaman esinden yardim beklersin ama sen gittigin yerde kendine hizmet bekliyorsun elin kolun kırık degil gittigine gore ayaklarinda sağlam...bencede ceviz yemeniz gerekli cünku once sizin beyin gelistirmenize ihtiyaciniz var..bol bol ceviz yiyiverin

Arkadaşlar konu sahibi hz. Isa'yı doğuracak haberiniz yok daha seviştikleri günden beri konu açıyor siz bilmezsiniz 😂 Rahme düşen altın varaklı sperm parçacığı olduğu için gak deyince meyve guk deyince ceviz fındık tez yetiştürüle 😂 Kocası ne zaman patlayacak beklemedeyim
Demeyin tövbeee ediyorum yaptıgım yorum için

Ay hanımlar valla alemsiniz 😂 Susun, yazık yine adama patlayacak. Kocimtommm bi konu açtım herkes bana saldırdı benim moralişkom çok bozuldu beş haftalık bebişimiz tekmelememeye başladı hiç iyi değilim beni doktora götür diye evi yıkabilitesi var. Valla düşürüverir meyvemi yiyemediğimden diye kaynanayı, siz beni üzdüğünüzden oldu diye sizi vicdandan götürür.

Yemek içmekten bişey olmaz sayın konu sahibi. ama böyle stresli bir yapı ve ağır fiziksel efor zarar verebilir. Bizim anne çocuk beslenmesi dersimize giren diyetisyen hocamız hamile bir kadının iki canlısın diye abartması çok saçma, yediklerine ek bir kase sütlaç (ya da kalori olarak ona eş değer bir şeyler) yemesi kafi demişti. Dikkat edin abartmayın😂 Kalın sağlıcakla

Böyle gelinleri okudukça kendimi daha bir sevesim geliyor. Doğma büyüme büyük sehirdeyim. Eşim ailesi köyde hiç yere oturmaya gocunmadim. Ben istesem masa acarlardi ama niye insanlarin düzenini bozayim. Zaten bir hafta. Şimdi tam meyve zamanı kiraz, duut, kayısı köyde nasıl meyve yok anlamadim.

Mutfağa girmeye cekibebilirsiniz bunu anlarim bende cekinurim ama ev ahalisinden isteyin. Kv yada gorumceden.

İyi niyetli değilsiniz. Ama unutmayın sizde anne olacaksınız.

Heeee buarada ilk kez el öpmeye gitttik, on iki saat yolda kaldık, trafik filan vardı. Eve gelince ne aç misin diyen, nede çay koyan olmadı. Ama eşime şikayet etmedim. Ben şikayet etmedikçe, saygı duydukça o da beni daha çok sevdi.

Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.

Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Allah yavrunuzu bağışlasın ama ben anlamıyorum anlayamıyorum ne olur anasına bir şey alsa anası istediğinde de istemeden de alır kadının istediği şey milyon dolarlık bir şey değildir ki sizin de evladınız olacak sizde ilerde anne kaynana olacaksınız düşünceniz cok saçma . Ayrıca misafirliğe gitmişsiniz zaten millet ne yiyorsa sizde ondan yiyebilirsiniz meyve alınmamış olabilir alınmış ama biri yemiş olabilir ne olacak yani. Şimdi hamileyim havasında nazlanıyorsunuz bence .

hepsini anladım da yer soğuk üşüyorsan altına minder al, yerde yemek yenilen evde minder de vardır

minder yok mu giysilerini katla altına minder yap kv nin ayıbı olsun

ceviz fındık ya da meyve yemezseniz sıkıntı olmaz da eşiniz alsın gelsin

yani çok mu zor bir karpuz alıp hep beraber yemek
Kizin yüreğine indir rahatla ! Kız konu boyunca "bizim aldigimiz meyvayi yemesinler" diyor sen karpuz alin hep beraber yiyin diyorsun😂😂 benim tavsiyem yuz gram fındık alsın yiye yiye eve dönsün .Yarım kilo alırsa kapının önünde ağaç altına filan gommesi gerekir zor olur o 😂

tatlım yapman gerekeni yazıyorum göbeğini tutup gözlerini belerterek kendini yatağa atıp hıçkırarak ağla.
bak cavidan böyle yapmıştı burada kocası ne isterse yapıyordu o öyle yapınca.. :KK66:
İki konudur bu cavidan isimli üyenin ismi geçiyor 😂 BELLi ki çok renkli birisi. Profilini bir ziyaret etmek istedim. Nicki nedir 😂 Ay merak edilecek başka şey yokmuş gibi 👻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X