• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de eski konulara girmeyi hiç sevmem ama sizin karakterinizi çok merak ettiğim için biraz okudum. Bir üyeye o kadar diyoruz hemen çocuk yapmayın diye yazmissiniz. Siz de 6 ayda hamile kalmissiniz. Umarım cocugunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsın. Ben sadece bazı konularda büyük konuşmamak gerektiğine inanırım

ben neden senin evliliğinin uzun surmeyeceğini duşunuyorum, çok dediğim dedik havasındasın.
şimdi herşeyine he he tamam aşkım diyen bir eşin var belli, ama uzun surmuyor o gunler.
burda çok görduk eş ailesine istediğim lafı söyleyim eşim nasılsa benden yana diyip baba evine geri dönup ben yanlış yaptım diye ağlayanı.
eğer eşin şu tavırlarına rağmen sana hak veriyorsa çok uyumlu bir çiftsiniz demek ki.

Niye önünüze yemek getirmelerini bekliyorsunuz? Mutfağı sırtlarında götürmüyorlar ya ne istiyorsanız gidin alın işte. Anlamadığım için soruyorum bir hafta ceviz yemezseniz ne olur mesela? Ne gibi büyük bir sorun olur? Abartıyorsunuz bence, 7 gün sabredin eşiniz için. Hamilesiniz hasta değil. Herhangi bir normal insanın yaptığı hemen hemen her şeyi dikkat etmek şartıyla siz de yapabilirsiniz. 5 haftada amma nazlanmışsınız, daha hormonlar devreye bile girmemiştir, 9 ay nasıl geçecek acaba?
Because she's a mother. She is the most important type of women

Misafire hizmet, hürmet edilir tabiki ama siz misafir değilsiniz. Kaldıki hasta değilsiniz siz, hamilesiniz. 1 hafta meyve, fıstık yemezseniz bir şey olmaz.
Madem hemen bitiyor, eşiniz alır almaz alın elinize yeyin.
Kv maddi durumu nasıldır bilemiyorum ama biz de anneanneme gittiğimiz zaman ondan bize her şeyi almasını beklemiyoruz. Bakıyoruz ne eksikse o söylemeden temin ediyoruz.

İki konudur bu cavidan isimli üyenin ismi geçiyor 😂 BELLi ki çok renkli birisi. Profilini bir ziyaret etmek istedim. Nicki nedir 😂 Ay merak edilecek başka şey yokmuş gibi 👻
Aaaa cavidanimizi nasil bilmezsiniz o bir idol o bir hamilelerin örnek alacağı gelmiş ve geçmiş kk daki en iyi hassas hamiş :confused:
Şöyle ki sürpriz için gobisine kurdele baglamaktan tut bebeği hava alsın diye o nazik elleriyle karnını tutarak vefakarlık cefakarlik anlatılamaz boyutta bebeğine balkonda hava aldıran ve en ufak bir olayda bebegime birsey olur endişesi ile bakin buraya dikkat karnını tutarak yatağın üzerinde hoykuren biricik güzide hamiş anne adayımız lütfen konuları okuyalim okutalim:KK53:
Zira benim içimde hala yaradır iki bebem var o defteri kapattım okuyaydım herşey cok farkli olurdu.:deli:

Aaaa cavidanimizi nasil bilmezsiniz o bir idol o bir hamilelerin örnek alacağı gelmiş ve geçmiş kk daki en iyi hassas hamiş :confused:
Şöyle ki sürpriz için gobisine kurdele baglamaktan tut bebeği hava alsın diye o nazik elleriyle karnını tutarak vefakarlık cefakarlik anlatılamaz boyutta bebeğine balkonda hava aldıran ve en ufak bir olayda bebegime birsey olur endişesi ile bakin buraya dikkat karnını tutarak yatağın üzerinde hoykuren biricik güzide hamiş anne adayımız lütfen konuları okuyalim okutalim:KK53:
Zira benim içimde hala yaradır iki bebem var o defteri kapattım okuyaydım herşey cok farkli olurdu.:deli:

yaaa nerde o konu? merak ettim.
nasıl kaçırdım, sabah akşam burdayım oysa.

Herkes ama herkes çok eğlenirlen evde bir başına beş parasız kalmış tvde flash tv açmışım gibi hissediyorum şu an ne olur nick verin 😂

Herkes ama herkes çok eğlenirlen evde bir başına beş parasız kalmış tvde flash tv açmışım gibi hissediyorum şu an ne olur nick verin 😂

buldum valla çok değişik bir baayanmış..

buldum valla çok değişik bir baayanmış..
Ay çok teşekkür ederim 😍

Bir de eski konulara girmeyi hiç sevmem ama sizin karakterinizi çok merak ettiğim için biraz okudum. Bir üyeye o kadar diyoruz hemen çocuk yapmayın diye yazmissiniz. Siz de 6 ayda hamile kalmissiniz. Umarım cocugunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsın. Ben sadece bazı konularda büyük konuşmamak gerektiğine inanırım
hemen çocuk yapmayın mı

ben neden senin evliliğinin uzun surmeyeceğini duşunuyorum, çok dediğim dedik havasındasın.
şimdi herşeyine he he tamam aşkım diyen bir eşin var belli, ama uzun surmuyor o gunler.
burda çok görduk eş ailesine istediğim lafı söyleyim eşim nasılsa benden yana diyip baba evine geri dönup ben yanlış yaptım diye ağlayanı.
eğer eşin şu tavırlarına rağmen sana hak veriyorsa çok uyumlu bir çiftsiniz demek ki.
Eşim bu yapıda biri senelerdir aynı

Ay hanımlar valla alemsiniz 😂 Susun, yazık yine adama patlayacak. Kocimtommm bi konu açtım herkes bana saldırdı benim moralişkom çok bozuldu beş haftalık bebişimiz tekmelememeye başladı hiç iyi değilim beni doktora götür diye evi yıkabilitesi var. Valla düşürüverir meyvemi yiyemediğimden diye kaynanayı, siz beni üzdüğünüzden oldu diye sizi vicdandan götürür.

Yemek içmekten bişey olmaz sayın konu sahibi. ama böyle stresli bir yapı ve ağır fiziksel efor zarar verebilir. Bizim anne çocuk beslenmesi dersimize giren diyetisyen hocamız hamile bir kadının iki canlısın diye abartması çok saçma, yediklerine ek bir kase sütlaç (ya da kalori olarak ona eş değer bir şeyler) yemesi kafi demişti. Dikkat edin abartmayın😂 Kalın sağlıcakla
Yiyemiyorum hizmetçi değilim misafirim yemek yapamam

Ne büyük mesele!
birşey daha hatırlatmak istiyorum doğum izniniz çoooook ileri haftalarda.
hani BÖyle kocaman göbeğiyle 10+kilo alan anne adayları varya hah işte yaklaşık o sıralarda oluyor 😂Lütfen insan içinde özellikle çalıştığınız yerde bunları dillendirmeyin Olur mu
Malesef 6.ayımda izne ayrılcam kocaman olmayan göbekle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X