• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende çalışıyorum canım. bu bahane değil. ben zevkle yapıyorum hem anneme hem kayınvalideme hiç te gocunmuyorum. çalışıyorum diye kimsenin bana kölelik yapmasını bekleyemem. hem ben utanıyorum kayınvalidem ya da annem erken kalkıp kahvaltıyı hazırladıklarında cidden sen utanmıyomusun bunları beklerken sen o evin gelinisin kızısın mutfağa girmem ne demektir yahu yaşlı başlı insan önüne mi getirecek yeri gelir evlerinide temizlerim yeri gelir giyerim şalvarımı bahçelerini de temizlerim herşeyi bırak bu insanlıktır. senin evlatlık görevindir.
Çalışıyorum o zaman çalışmayan gelin alsalardı ben kimseye hizmet etmem

Hayatı kendinize de çevrenize de bu kadar zehir etmeyin, yazık.
Abartmışsınız, hem de çok fazla.

Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.

Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Daha Bismillah 5.haftadasin bacim ailenize sabirlar kalan 8 ay için

Herkes ama herkes çok eğlenirlen evde bir başına beş parasız kalmış tvde flash tv açmışım gibi hissediyorum şu an ne olur nick verin 😂
Hunharca güldüm flash tv nin askerleriyiz :confused:
Ben bebelerle uğraşırken birisi konuyu bulmuş bile okuyun yorumlayin ilham alin efenim:KK53:

Kendi annemin evinde bile artık aldığımı uedigimi söylerim anneme kaynana evinde de kaynana alın bak şu şu var bu bu var demeden elimi uzatmam hiç bir şeye

Neden tuhaf geldi ki size konu sahibi ..

Konu sahibi surda yanlış yapıyor bittiğini görse bile meyvenin aaa benim de düzenli meyve uemem gerekiyordu kalmamış mi gibi gibi konusip kendi için alınan şeylerin kıtlıktan çıkmış gibi yenilmesinin önüne geçmeli sadece

Bir de hamilesin ne cann istiyorsa kaynana ya sor canim şunu şunu istedi var mı diye

Hiç bir kaynana önüne güller sermez yani :KK53:

bende çalışıyorum canım. bu bahane değil. ben zevkle yapıyorum hem anneme hem kayınvalideme hiç te gocunmuyorum. çalışıyorum diye kimsenin bana kölelik yapmasını bekleyemem. hem ben utanıyorum kayınvalidem ya da annem erken kalkıp kahvaltıyı hazırladıklarında cidden sen utanmıyomusun bunları beklerken sen o evin gelinisin kızısın mutfağa girmem ne demektir yahu yaşlı başlı insan önüne mi getirecek yeri gelir evlerinide temizlerim yeri gelir giyerim şalvarımı bahçelerini de temizlerim herşeyi bırak bu insanlıktır. senin evlatlık görevindir.

Allah sizin gibi hayırlı gelin damat versin evlatlarımıza.

ne iş yapıyosun sorması ayıp?
markette gunde 500 kg yuk taşıyan 10 saat çalışan biriysen amenna çalışıyosun, ama masabaşı işin varsa sorunun cevabı evet her konuda sen abartmışsın.
Aaaa 40 kilo hanimefendi ama litfen artik bu kadarıda fazla vermicek vermicek hizmette etmicek ayyy zorla mi :KK53:

Yiyemiyorum hizmetçi değilim misafirim yemek yapamam
SİZ otomatik pilota bağlamışsınız ben size kayınvalidenizin evinde yemek yapın demedim. 😬 Hizmet edin hiç demedim. Sizi hangi hayat bu hale getirdi acaba? Ben annenizin bekarken "Kalk kız soğan doğra" modunda olduğunu düşündüm bu triplerinizden.
Ben de kayınvalidemde iş yapmam, ama gerekirse yere otururum ve tabağımı kaldırırım sofradan. Çayım bittiyse kendim alırım, eşim de öyle. Bu hizmetçilik değil siz çocuk değilsiniz isterseniz ağzınıza da koyup yedirsin.
Sanki bana doğuruyorsunuz ne yaparsanız yapın bana ne 😂

Çalışıyorum o zaman çalışmayan gelin alsalardı ben kimseye hizmet etmem
Allah aşkına çalışın nolur çalışın, hizmet de etmeyin ama kimseden hizmet de beklemeyin. Eğitim durumunuzu merak ettim ben. Siz acaba çalışıyorum o yüzden temizliğe vaktim olmuyor diyen hakikaten çalışan bu yüzden eve yardımcı alan kadınlara özenip bu olayı çok yanlış anlamış olabilir misiniz?

buldum valla çok değişik bir baayanmış..
ahahahahaha o neydi gıı gülmekten öleyazdım :rolleyes::KK48:

ahahahahaha o neydi gıı gülmekten öleyazdım :rolleyes::KK48:

göbeğine kurdela bağlamayacaksan ne anlamı var hamileliğin.
ben de çalışıyorum gözum açıldı artık o yuzden herkesler bana hizmet edecekler bene na.
inşallah hamile olduğumu öğrenebilsem benim de aynı şekilde planlarım var i am coming pastası kurdela göbek falan, çocuğum yetim buyur bu olay sonucunda ama olsun:rolleyes:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X