- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Konu özeti
Hamileyim
Hizmet etsinler
Çalışıyorum
Fındık fıstık istiyorum
Meyvemizi yediler
Popom üşüyor
Kesinlikle konu sahibine haddini bildirelim de önceay konudan çıkamıyorum resmenİyi geyik çevirdik. Bu muhabbeti geyik sohbetine kesin taşımak lazım
Hamile olduğunu da gizlemiş yani kendisinden ve bizden başka bilen yok o detayı da atlamayalımKonu özeti
Hamileyim
Hizmet etsinler
Çalışıyorum
Fındık fıstık istiyorum
Meyvemizi yediler
Popom üşüyor
Kız siz neler yazıyorsunuz böyle altına kaciricam gulmektenayyy sen premmmmmmsessss sendromuna mı yakalandın.. Daha dün değil evelsi gün haberin olmuştur çocuktan hangi ara ağzın dilin alıştı da hamileyim hamileyim moduna girdin. Sanarsın 9 aylık hamile. Fındık fıstık yemen lazım meyve yemen lazım öyle miHemi de önüne de koyan yok haaa.Temmuz ayına girdik kardeş ne soğuk yeri Vay anam var. Allah eşine peygamber sabrı versin 9 ay 9 asır olmasın inşallah. İlahi allah da sizi güldürsün ne diyelim
Ben etrafıma bakıyorum hiç okumamış olanlar da mutlu hiç çalışmayanlar, atanmamış olanlar veya başka işte çalışanlar...
Nasıl yani çalışmıyor muymuş?Sanık sizindir.
Tabi keşke söyleseymiş daha güzel hizmet ederlerdi hizmette kusur etmezlerdi hürrem sultanaKayınvalidenizden hamile olduğunuzu neden gizliyorsunuz.. bilseler belki istediğiniz ilgi alakada gösterirler..siz istemeden şunu ye bunu ye önünüze de getirirler..
Kese göründü dediğinize göre gebeliğin çok başındasınız. Bu kadar beklenti içinde olmak normal mi geliyor size? Dünyada hamile olan tek kişi siz değilsiniz, 1 hafta kuruyemiş yemezseniz de ölmezsiniz sanırım. Daha şimdiden onu da yemeliyim bunu da yemeliyim mantığıyla başlarsanız doğuma 163773746 kilo olarak gidersiniz heralde. Ne dertler var hay allahım...Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Nasıl yani çalışmıyor muymuş?
Bir öğretmen olarak utanç duydum.Atanmis ogretmenmis.
Ne demek hürrem sultanımızın parmakları yorulmasın karnı burnunda zatenSiz de konu sahibine özetleme hizmetinde bulunmuşsunuzHerkes ona hizmet edecek. Çünkü o minnoş hamiş bir piremses
Ayy ayy Allahım siz alemsiniz benimde gulmekten karnim ağrıdıBen size çok hak verdim olabilir mi boyle birşey ya bu nasil had bilmezlik hem gelin çalışsın hem hamile bir de hizmet mi edicek hic kesinlikle kalkmayın oturduğunuz yerden herkesler size pervane olmayı bir gün muhakkak ogrenicek
E bir de simdi doğum var lohusalık bebek var derken ceviz fındık fıstığı depolayın eve asla kv kp almayın zira yer içer bitirirler Allah korusun sizede vitamin a b c d z vitaminleri eksik kalir magnezyumunuzu asla unutmayın ve o yılanlara fırsat vermeyin katiyen
Kurdaleli geyik sohbeti topiğime bekliyorum :)Ayy ayy Allahım siz alemsiniz benimde gulmekten karnim ağrıdı
Yanlış yere yazmışımKurdaleli geyik sohbeti topiğime bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?