- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.446
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Gerçekten sorunu olan insanlar böyle süslü cümleler falan yazmıyor , annesi , babası , abisi , ablası , kardeşi , eşi ile sorunu olanlar ve gerçekten çözüm arayan insanlar direkt olarak olayı anlatıyor.Ama nedense eş ile olan sorunlarda arada kocaların söylediği sevgi sözcükleri de geçiyor.Dikkat ettim hep bu şekilde.Ordaki alt metnin "Kocam beni seviyor." olduğunu düşünüyorum.Hic bole dusunmemistim:)))
Yani şimdi bunu yazdınız ya ne oldu? Bir tek siz böyle çevirmişsiniz neden acaba?"Kocam beni çok seviyor , bunu sanki sorunumu anlatır gibi yaparak sitedeki kadınlara duyurmalıyım ! Benimle kavga ederken bile mutsuz olmayan bir kocam var ve bana yavrum diyor ( pufff yavrum ne demekse) Balkona rahat kıyafetlerle çıkınca kıskanıyor halbuki karışamaz yani değil mi ama sevdiği için kıskanıyor.Neyse işte kocam beni çok seviyor ve bana yavrum diyor.Teşekkürleeeer !! "
Aaa neden acaba ?Yani şimdi bunu yazdınız ya ne oldu? Bir tek siz böyle çevirmişsiniz neden acaba?
Yavv adam hem çalışıp hem ev işi yapıyor sende hiç kocana soyletmeden duşa gireceği zaman çikar ver hoşuna gidiyor demekkiEşimin her şeyi yapıp don istemesi garip geliyor cidden birde sanki bana bunu görevimmiş yapmamışım gibi davranıyor. Duş alacak mesela akşam diyor ki çamaşırlarım çıktı mı yani bında bana hizmetkarmışım hissi veriyor
Haksiz degil bencede:) adam her isini yapiyo senin hizmetkarin degil ama sen bi don cikarnaya hizmetci hissediyorsun kendini:) konuda bi iticilik var gibi : (Yani şimdi bunu yazdınız ya ne oldu? Bir tek siz böyle çevirmişsiniz neden acaba?
Bana gore zaten garip bi konu:) ortalama bi Turk erkegi karisina bole yaklassa hani ben senle sunlari yasarkenbile mutsuz degildim vs vs.. kadinlar bas ustunde tasir o adami:)) doguma takmis vaziyette. Dogumdan sonra degisen seyler var kabul, ama 3 cocuk dogurduk bole hissedemedik:)Gerçekten sorunu olan insanlar böyle süslü cümleler falan yazmıyor , annesi , babası , abisi , ablası , kardeşi , eşi ile sorunu olanlar ve gerçekten çözüm arayan insanlar direkt olarak olayı anlatıyor.Ama nedense eş ile olan sorunlarda arada kocaların söylediği sevgi sözcükleri de geçiyor.Dikkat ettim hep bu şekilde.Ordaki alt metinin "Kocam beni seviyor." olduğunu düşünüyorum.
Düşüncenize saygı duyuyorum.Gerçekten sorunu olan insanlar böyle süslü cümleler falan yazmıyor , annesi , babası , abisi , ablası , kardeşi , eşi ile sorunu olanlar ve gerçekten çözüm arayan insanlar direkt olarak olayı anlatıyor.Ama nedense eş ile olan sorunlarda arada kocaların söylediği sevgi sözcükleri de geçiyor.Dikkat ettim hep bu şekilde.Ordaki alt metnin "Kocam beni seviyor." olduğunu düşünüyorum.
Belki bunu söyleyiş tarzı bana kendimi böyle hissettiriyordur olamaz mı? Ben buraya konu açarken her konumda konuşmaları yazıyorum bu şuanda neden garip geldi gerçekten anlayamadım. Belki bu eşin normalde başka eksikleri vardır ben bir kısmını kesit aldım ona çözüm aradığım için. Belki problem don çıkarıp hazırlamakta değil de onu duyuş tarzındadırHaksiz degil bencede:) adam her isini yapiyo senin hizmetkarin degil ama sen bi don cikarnaya hizmetci hissediyorsun kendini:) konuda bi iticilik var gibi : (
E yani.Romantik film repliği gibi "Ben senin sürtüşürken bile mutsuz olmadım." denilen kadının gözlerinden kalpler çıkar.Bana gore zaten garip bi konu:) ortalama bi Turk erkegi karisina bole yaklassa hani ben senle sunlari yasarkenbile mutsuz degildim vs vs.. kadinlar bas ustunde tasir o adami:)) doguma takmis vaziyette. Dogumdan sonra degisen seyler var kabul, ama 3 cocuk dogurduk bole hissedemedik:)
Ee yani ortalama Turk kadinini taniyorsam bencede oyle :)E yani.Romantik film repliği gibi "Ben senin sürtüşürken bile mutsuz olmadım." denilen kadının gözlerinden kalpler çıkar.
Evet işte hep çıkarıyorum sanki de çıkarmadığımda sorun oluyor gibi davranıyor eksik bir taraf yok. Sanki yıllardır ben ona eşya çıkarıyorum da bebeğimiz doğduktan sonra çıkarmamaya başlamışım gibi davranıyorBi konun daha var.. ben mi abartiyorum baslikli:) ordada kocanizin dustan sonra kiyafet cikardin mi demesini yazmissin.. sanki hep cikariyomusum gibi demissin.. bi karar ver istersen..
Once listeleri yirttim....duygusal olarak toparlanmam için zaman gerekti. Evlenince iki çocuğum olsun istiyorum diyen ben uzun yıllar ikinciyi aklımın ucundan bile gecirmedim.Simdi ikinci çocuğum 10 aylık...bu forumda bir üye ile dertleşirken farkettim....10 aydır saçımı kestirmemis bir kez bile fon cektirmemisimYaaa o da kötüymüş nasıl geçti peki bu
Iyide bu adam demekki bunu istiyo.. her konuda bundan bahsetmek komik degil mi sencede? Ya kabul et bu adami donlariyla ya da bosan ne diyelim : (Evet işte hep çıkarıyorum sanki de çıkarmadığımda sorun oluyor gibi davranıyor eksik bir taraf yok. Sanki yıllardır ben ona eşya çıkarıyorum da bebeğimiz doğduktan sonra çıkarmamaya başlamışım gibi davranıyor
3 çocuğun olduğunu bilmiyordum bu arada.Helal olsun sana.Hem çalışma hayatı hem 3 çocuk.Allah bağışlasın.Ee yani ortalama Turk kadinini taniyorsam bencede oyle :)
Ab kuzum birakalim heriflere takilalim birlikte bi gun:)Once listeleri yirttim....duygusal olarak toparlanmam için zaman gerekti. Evlenince iki çocuğum olsun istiyorum diyen ben uzun yıllar ikinciyi aklımın ucundan bile gecirmedim.Simdi ikinci çocuğum 10 aylık...bu forumda bir üye ile dertleşirken farkettim....10 aydır saçımı kestirmemis bir kez bile fon cektirmemisimAma bu sefer depresyondan değil bana "çocuklarla ben ilgilenirim bu hafta sonunu kendine ayır" diyen kimse olmadığı için.
Su an eşime "seni seviyorum" yazan bir mesaj atsam.... okundu iletisi gelmesi ile "ben de" den ibaret bir cevabin gelmesi arası en az yarım saat sürüyorBana gore zaten garip bi konu:) ortalama bi Turk erkegi karisina bole yaklassa hani ben senle sunlari yasarkenbile mutsuz degildim vs vs.. kadinlar bas ustunde tasir o adami:)) doguma takmis vaziyette. Dogumdan sonra degisen seyler var kabul, ama 3 cocuk dogurduk bole hissedemedik:)
Allah her isteyene versin. Simdi ucude odalaribda oyuncaklariyla oynuyolar. Cok cocugun yarari bu bence..birlikte oynamalari. Tek olsaydi buyuk olan suan benim kafayi yiyodu kesin :)3 çocuğun olduğunu bilmiyordum bu arada.Helal olsun sana.Hem çalışma hayatı hem 3 çocuk.Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?