ben ne yapcam şimdi ya:(

tatlım eşin haklı ama asla kötü söz kullanma hakkını vermez bu .o yüzden oturun sen hatan için özür dile düşünemedm ama beni çok kırdn o yüzden dargınım sana de düzeltin aranızı

tmm inş. düzelir ve bu sefer kırıldığımı fark edıp zeytinyağı gibi üste çıkmaz umarım teşeküür ederim:)

adam eve gelip iş yapıyor sen yalnızsın eşin de telefonda sorun yok

usta banyoya giriyor ve çok büyük sorun oluyor...alakayı kuramadım yani..

ki banyo bu ya ...ihtiyaç...ok kötütü şeyler oluyor da ...usta byle biri olsa banyoyu beklemez =)

sizin kayınpederiniz harika olabilir ama ben kayınpederi tarafından taciz edilen çok gelin gördüm eşiiniz bu paranoyalıkla bununda farkındadır heralde..... adamcağız elin yıkamıs eşinde telefondaymış zaten. lütfen suç işlemiş gibi davranmazmısınnn.....

kıyamam ya canını sıkma kalk elını yzunu yıka güzelce makyaj yap toparla kendını kaşama senı çok bıtkın gormesın çok üsteleme bence paşam kıskanmış ondan böyle davranıyor
evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. arkılerımle hiç konuşamazmışım.
bana güvenıyormuş ama cahilliğimden bilmeden bi aptallık yaparmışım.

sanırım hep bu baskıdan dolayı kendımı kötü hissedip ezdırdım... şimdi de çok buyuk bır hataymışım gibi davranıyorum.... ö.dilerim. Tamam sanırım artık toplamam lazım kendımı

mesela nasıl... konu eşim olunca kendımı ıfade eksıklığı yaşıyorum( Dha kötü olmasın sonra
Şimdi diğer konularına da baktımda, eşinde bi dengesizlik hissettim. Sivilcene falan takmış bi ara. Bu gudubet kelimesi ne kadar çirkin ya severek evlenmişsiniz zorla mı verdiler sanki seni ona. Canım senin mesleğin yok mu ? Lütfen lütfen lütfen çalışın hanımlarrrrr lütfen erkeğe muhtaç olmayın gerektiğinde kapıyı çekip çıkabilecek özgürlüğünüz olsun ve o korkuyu yaşasın. NEden eşine ifade edemiyosun kendini ? Özgüven eksikliği oluşturmuş sende bence. Bana böyle davranmaya devam edeceksen ayrılmak istiyorum de bir korku ver en azından bak bakalım tepkisine. Ama havada kalmasın bu. Eğer bir arkadaşın falan varsa kalabileceğin yada ailen (sanırım üvey anne var) ufak bi terketme girişimi belki aklını başına getirebilir. Çünkü konuşmakta fayda sağlamıyormuş. Vallahi sinir oldum eşini elime geçirsem pataklıcam şuan nasıl der öyle şeyler yaaa

Son düzenleme:
yok artık yani kimseye de güvenmeyeceğiz diye birşey yok adam daha önce de gelip gitmiş nihayetinde o kadar endişeleniyorsa kendisi de evde olduğu bir zaman çağırsaymış ustayı. biraz abartılı bi tepki gibi geldi bana ''ben nasıl bi kadınla evlenmişim'' ne demek ne yapmışsınız sanki...

laflara bak ya çok sinirlendim gerçekten ne demekmiş cahillik aptallık yapmak falan..kendinizi ne kadar ezdirmişsiniz yaaa...
ama adamın eve girip ellerini yıkaması konusunda eşiniz çok da haksız değil çok kötü bir zaman da yaşıyoruz ama çok uzatmaması lazımdı..

bencede beklemez. tövbe tövbe.. OY oy çekeceğim vardı demek

eşiniz neden bu kadar sert tepki vermiş anlamadım.tamam bi yandan haklı bu devirde kimseye güven olmuyo ama ustayı daha önce tanıyormuşsunuz bi kaç defa onarım için gene gelmiş tanıdık biri yani sonuçta.

şimdi yapmam gereken en doğru şey ney. en doğru ne gurur ne ego olması gereken..

şu okuduklarımdan sonra seninde modern bir köle oldugunu görüyor, buna ne güzel müsade ettiğini görüyor, sana eşinin dizi dibinde onun herşeyine razı gelerek, herşeyine katlanarak yaşayacağın mutlu bir ömür diliyorum..... sene olmuş 2014 biz kadın diyoruz ana diyoruz emek diyoruz güç diyoruz ayaklarınız yere bassın kendinizi ezdirmeyin kurban olmayın diyoruz ama sen hala "bana güveniyor ama çevreye güvenmıyor" gibi salakça bir cümleye bırde ustune cahilliğimden hata yaparmışım gibi bir kabullenme getiriyorsun.. ne denirki helal olsunn kocana... senden iyisini bulamazmışş....

Size mi güvenmiyor Boyacıya mı? Madem korumacı, parayı kendisi versyedi adama götürseydi. Telefondan dinlemeler falan hiiç hoş değil.
Dünyanın binbir türlü hali var da, adam daha önce de gelmiş, bi elini yıkamak istemiş ne biliyim tanıdıksa bende ses etmezdim.
Evin içi tadilat yapılacak diye ergenlik çağındaki yeğenlerini bir oda' nın içinde adamlar gidene kadar tutan insanlar da gördüm ve bana hastalıklı korumacılık geliyor bu kimse kusura bakmasın.

şimdi yapmam gereken en doğru şey ney. en doğru ne gurur ne ego olması gereken..

valla canım ben olsam akışına bırakırdım ne yapmam gerekiyo diye düşünmezdim..günlük ne iş yapıyosam onu yapar her zamanki gibi de karşılardım ekstra bişey yapmazdım yani..gelice biraz çemkiricek belliki..
ama bende konuyu tam okuyamadım adam evde iş yaparken sorun yokta banyoya girince mi sorun oluyo anlayamadım..tartışma çıkarırsa aynen bunu sorarsınız kendisine o zaman bir daha siz evde yanlızken usta musta çağırmasın..

Telefon açık olunca ne olacak ki? Allah korusun adam sana saldırsa telefondan adama yumruk mu atacağını düşünüyor?

Bunun yerine madem aklı sende kalıyor adam gidince ara merak ediyorum diyebilirdi ya da çok üzerine titriyor madem kendisi izin alsaymış işten.

Bu devirde her türlü insan var doğru ama o zaman kendisi ilgilenecek. Telefondan dayılanmakla olmaz.

evet takmıştı.. Malesef kimsem yok gide bilceğim. Uvey annem var evet. annemi doğumda kaybettim.Çok ezildim haytta. Sağ olsun destek oldu sarıldı hem anne hem baba gibi davranıyor yemem içmeme benden daha çok dıkkat edıyor. ama sınırlndı mi gözü de hiç bişi görmüor. bir kere kavgamızda dedim.. öyle mi dedi alıyım biletini ben kendım gönderiyim dedi... mesela. onu sınırle dedi gitseydım bu seferde demek gitmeye meraklıymışsın ne kadar basıtmış dıcektırç

tmm . öle yapcam teşşekğr ederım. walla sağolun. burası sayesınde kafam dağılıyor

sen gitme meraklısıysan o da gönderme meraklısı o zaman

biraz... öyle malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…