tatlım eşin haklı ama asla kötü söz kullanma hakkını vermez bu .o yüzden oturun sen hatan için özür dile düşünemedm ama beni çok kırdn o yüzden dargınım sana de düzeltin aranızı
tamam istanbul binbir türlü hali var.
ama bu usta beş altı kere geldi terasdan çatıya boru taşıdı. elini yıkadı. şimdi tekkim daha önce tek kalmıyım diye kayın pederimi gönderıyordu. her neyse hak verdim ama özür diledim uzatma dedim halde öyle konuşunca daha bir canımı sıktı
tamam istanbul binbir türlü hali var.
ama bu usta beş altı kere geldi terasdan çatıya boru taşıdı. elini yıkadı. şimdi tekkim daha önce tek kalmıyım diye kayın pederimi gönderıyordu. her neyse hak verdim ama özür diledim uzatma dedim halde öyle konuşunca daha bir canımı sıktı
evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. arkılerımle hiç konuşamazmışım.kıyamam ya canını sıkma kalk elını yzunu yıka güzelce makyaj yap toparla kendını kaşama senı çok bıtkın gormesın çok üsteleme bence paşam kıskanmış ondan böyle davranıyor
sanırım hep bu baskıdan dolayı kendımı kötü hissedip ezdırdım... şimdi de çok buyuk bır hataymışım gibi davranıyorum....sizin kayınpederiniz harika olabilir ama ben kayınpederi tarafından taciz edilen çok gelin gördüm eşiiniz bu paranoyalıkla bununda farkındadır heralde..... adamcağız elin yıkamıs eşinde telefondaymış zaten. lütfen suç işlemiş gibi davranmazmısınnn.....
Şimdi diğer konularına da baktımda, eşinde bi dengesizlik hissettim. Sivilcene falan takmış bi ara. Bu gudubet kelimesi ne kadar çirkin ya severek evlenmişsiniz zorla mı verdiler sanki seni ona. Canım senin mesleğin yok mu ? Lütfen lütfen lütfen çalışın hanımlarrrrr lütfen erkeğe muhtaç olmayın gerektiğinde kapıyı çekip çıkabilecek özgürlüğünüz olsun ve o korkuyu yaşasın. NEden eşine ifade edemiyosun kendini ? Özgüven eksikliği oluşturmuş sende bence. Bana böyle davranmaya devam edeceksen ayrılmak istiyorum de bir korku ver en azından bak bakalım tepkisine. Ama havada kalmasın bu. Eğer bir arkadaşın falan varsa kalabileceğin yada ailen (sanırım üvey anne var) ufak bi terketme girişimi belki aklını başına getirebilir. Çünkü konuşmakta fayda sağlamıyormuş. Vallahi sinir oldum eşini elime geçirsem pataklıcam şuan nasıl der öyle şeyler yaaamesela nasıl... konu eşim olunca kendımı ıfade eksıklığı yaşıyorum( Dha kötü olmasın sonra
evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. arkılerımle hiç konuşamazmışım.
bana güvenıyormuş ama cahilliğimden bilmeden bi aptallık yaparmışım.
adam eve gelip iş yapıyor sen yalnızsın eşin de telefonda sorun yok
usta banyoya giriyor ve çok büyük sorun oluyor...alakayı kuramadım yani..
ki banyo bu ya ...ihtiyaç...ok kötütü şeyler oluyor da ...usta byle biri olsa banyoyu beklemez =)
Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.
sorunum şu napmamı önerirsiniz. Napim şimdi?
şimdi yapmam gereken en doğru şey ney. en doğru ne gurur ne ego olması gereken..laflara bak ya çok sinirlendim gerçektenne demekmiş cahillik aptallık yapmak falan..kendinizi ne kadar ezdirmişsiniz yaaa...
ama adamın eve girip ellerini yıkaması konusunda eşiniz çok da haksız değil çok kötü bir zaman da yaşıyoruz ama çok uzatmaması lazımdı..
evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. arkılerımle hiç konuşamazmışım.
bana güvenıyormuş ama cahilliğimden bilmeden bi aptallık yaparmışım.
şimdi yapmam gereken en doğru şey ney. en doğru ne gurur ne ego olması gereken..
Şimdi diğer konularına da baktımda, eşinde bi dengesizlik hissettim. Sivilcene falan takmış bi ara. Bu gudubet kelimesi ne kadar çirkin ya severek evlenmişsiniz zorla mı verdiler sanki seni ona. Canım senin mesleğin yok mu ? Lütfen lütfen lütfen çalışın hanımlarrrrr lütfen erkeğe muhtaç olmayın gerektiğinde kapıyı çekip çıkabilecek özgürlüğünüz olsun ve o korkuyu yaşasın. NEden eşine ifade edemiyosun kendini ? Özgüven eksikliği oluşturmuş sende bence. Bana böyle davranmaya devam edeceksen ayrılmak istiyorum de bir korku ver en azından bak bakalım tepkisine. Ama havada kalmasın bu. Eğer bir arkadaşın falan varsa kalabileceğin yada ailen (sanırım üvey anne var) ufak bi terketme girişimi belki aklını başına getirebilir. Çünkü konuşmakta fayda sağlamıyormuş. Vallahi sinir oldum eşini elime geçirsem pataklıcam şuan nasıl der öyle şeyler yaaa
valla canım ben olsam akışına bırakırdım ne yapmam gerekiyo diye düşünmezdim..günlük ne iş yapıyosam onu yapar her zamanki gibi de karşılardım ekstra bişey yapmazdım yani..gelice biraz çemkiricek belliki..
ama bende konuyu tam okuyamadım adam evde iş yaparken sorun yokta banyoya girince mi sorun oluyo anlayamadım..tartışma çıkarırsa aynen bunu sorarsınız kendisine o zaman bir daha siz evde yanlızken usta musta çağırmasın..
evet takmıştı.. Malesef kimsem yok gide bilceğim. Uvey annem var evet. annemi doğumda kaybettim.Çok ezildim haytta. Sağ olsun destek oldu sarıldı hem anne hem baba gibi davranıyor yemem içmeme benden daha çok dıkkat edıyor. ama sınırlndı mi gözü de hiç bişi görmüor. bir kere kavgamızda dedim.. öyle mi dedi alıyım biletini ben kendım gönderiyim dedi... mesela. onu sınırle dedi gitseydım bu seferde demek gitmeye meraklıymışsın ne kadar basıtmış dıcektırç
Size mi güvenmiyor Boyacıya mı? Madem korumacı, parayı kendisi versyedi adama götürseydi. Telefondan dinlemeler falan hiiç hoş değil.
Dünyanın binbir türlü hali var da, adam daha önce de gelmiş, bi elini yıkamak istemiş ne biliyim tanıdıksa bende ses etmezdim.
Evin içi tadilat yapılacak diye ergenlik çağındaki yeğenlerini bir oda' nın içinde adamlar gidene kadar tutan insanlar da gördüm ve bana hastalıklı korumacılık geliyor bu kimse kusura bakmasın.
sen gitme meraklısıysan o da gönderme meraklısı o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?