ben ne yapcam şimdi ya:(

Evet zaman kötü güvenilmez kimseye ama eşinizin söyledikleri de haklı olduğunu göstermiyor ne biçim sözler onlar , yok telefonu açık tut falan

Arkadaşlarında dediği gibi madem çok dikkat ediyordu kendisi geleydi ustaya ödeme yapmaya o lafların altında kalmayın bence

bunlar onun sözleri. tabıkı kabullenmıyorum. kızıyorum sılınıcek öyleyse senin watsapın dıyorum. veyahut bazen tepem atıyor. neden yola çıktın böyleydımde dıyorum. tabı öyleyken ki cevablar saçmalama.

etrafımdaki yanı uzakdan görüştüm ablam bana sabret dıyor. mecbur sabretcen. ve ya çevrede zıyaretlerımız olduklarında işte kadın çekecekk kadının elinde herşey sen cahilsin yaşın geç yavaş yavaş öğrencen gibi sözler duyuyorum. Bende her kafadakı sese kulak asar mantımdan geçirirm düşünürüm yanı nıye öle dedi.
ama ben sanırım fazla ezdırdım kendımı

kalmamalıyım dmı.... bencede.... fazla kaldım zaten lafların altında.

Bunu yeni gördüm ve izninizle yok artık diyorum.
Siz cahil değilsiniz öncelikle, birşey yapacak insan da ne olursa olsun engelleyemezsin.
Bağlasan durmaz diye bir tabir var ya hani, eşinizin paranoyak bence, siz isteyerek veya istemeyerek kötü birşeyler yapacakmışsınız gibi zannediyor.
Zannetse yine iyi, sizde sessiz kalıp kabul ederek onaylıyorsunuz beyefendiyi, whatsapp kullanamıyorsunuz izin vermediği için, herşey silindiği için, kendisinin sadece işle ilgili kullandığını nerden bileceksiniz? Aynı durum kendisi içinde geçerli değil mi?
Bu şekilde bir yaşam zor olsa gerek, bir gün patlayacaksınız tahminimce..

biraz onun gözüyle bakmayı onun düşünce yapısıyla düşünmeyi denersen karşı cevaplarını çok güzel verirsin bacım..sessiz kalma..

evet ... sanırım doğru cvb da bu....

Zaten bebek konusunda da limoniyiz. istemediğimi nedenlerıyle onun asıl tavırlaının benım bebeği şimdi istememe ittiğini söyledim. oda oysakı kendısının sakınleşe bilceğini ona bır tutunak olacağını ve benımde sorumluluk sahıbı bebek sayesınde annelık sayesınde iyi öğrencemi düşündüğünden istediğini söyledi. buna rağmen istiyorum diyinc ben istemıyorum ama dedim. baktım tuaf tuaf tavırlar sınırlenmeler. bişi demedım tmm dedi....

anlayamadım bebek sayesinde sen mi sorumluluk sahibi olmayı öğrenicekmişsin?

kalmamalıyım dmı.... bencede.... fazla kaldım zaten lafların altında.

whatsap olayı falan eşiniz basbaya size güvenmiyor belli değil mi yaptıkları ve söylediklerinden , bilemiyorum ben olsam çok kırılırdım

oldu olacak telefonunuzun aylık dökümünü alsın her ay

bunun sebebide. sevgili ile yaşadıklarımız vardı. ilk tanıştığımda bitmek uzere olan ilişkim vardı bıtırmıştım ama karşı taraf bıtırmemişti... okul yıllarımda ikilem yaşamıştım.. sonra olaylar olaylar... eşim çok söz sarf etti btticek gibiydi ama bitmedi sürekli toplanması için gayret ettim hata etmiştim... şimdi ama yıne öle hata yaparmı sorusu var onda.

Siz insanlığınızı nerde bıraktınız acaba?helali olmayan bir adam evinin ekmeğini kazanmak için çıkğını çatıda pislenen elini temizliyor.Bunun nesi kötü? Biraz tedbirli olsa kafi herkes size tecavüz etmek için dolanmıyor.Bu dünyada iyi insanlar hala var.

anlayamadım bebek sayesinde sen mi sorumluluk sahibi olmayı öğrenicekmişsin?
;
yok onun sayesınde sorumluluk sahıbı öğrencemı falan dedi. bende kesınlığı yok sen ağzından çıkanı kullağın duymuyor ya daha çok yıpranırsak sakınleşceğinin dedım kesınlığı yok. öyle olursa iki katı yıpranırım dedim.

asla düşündüğün gibi olmayacak bebek ağladıkça sinirleri zorlanmaya başlayacak dahada asabi olacak bu senin bebek bakımını bile yapamadığını söyler durur o potansiyel var kocanda yine ezilen sen olacaksın başka bişey değil çocuk evliliği asla kurtarmıyor.

ben iyi niyetli davrandım.. ama evet malsef tekken belki niyetı kötüdür düşüncesi oldu diye... ona hak verdim... ama kelımelerıne hiç bir şekilde hak veremıyorum.

bende aynı fıkırdeyım kesınlıkle aynı düşünüyorum. duygusal değilde mantıkla baktın mı öyle ve bundan emınım... o yzden evliliğimin oturması için önce beklememem lazım

ünv mezunusun ve sana cahil mi diyor Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…