aslında evet ben hiç olaya o şekılde bakmadım
şu okuduklarımdan sonra seninde modern bir köle oldugunu görüyor, buna ne güzel müsade ettiğini görüyor, sana eşinin dizi dibinde onun herşeyine razı gelerek, herşeyine katlanarak yaşayacağın mutlu bir ömür diliyorum..... sene olmuş 2014 biz kadın diyoruz ana diyoruz emek diyoruz güç diyoruz ayaklarınız yere bassın kendinizi ezdirmeyin kurban olmayın diyoruz ama sen hala "bana güveniyor ama çevreye güvenmıyor" gibi salakça bir cümleye bırde ustune cahilliğimden hata yaparmışım gibi bir kabullenme getiriyorsun.. ne denirki helal olsunn kocana... senden iyisini bulamazmışş....
kalmamalıyım dmı.... bencede.... fazla kaldım zaten lafların altında.Evet zaman kötü güvenilmez kimseye ama eşinizin söyledikleri de haklı olduğunu göstermiyor ne biçim sözler onlar , yok telefonu açık tut falan
Arkadaşlarında dediği gibi madem çok dikkat ediyordu kendisi geleydi ustaya ödeme yapmayao lafların altında kalmayın bence
evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. arkılerımle hiç konuşamazmışım.
bana güvenıyormuş ama cahilliğimden bilmeden bi aptallık yaparmışım.
biraz onun gözüyle bakmayı onun düşünce yapısıyla düşünmeyi denersen karşı cevaplarını çok güzel verirsin bacım..sessiz kalma..
evet ... sanırım doğru cvb da bu....
Zaten bebek konusunda da limoniyiz. istemediğimi nedenlerıyle onun asıl tavırlaının benım bebeği şimdi istememe ittiğini söyledim. oda oysakı kendısının sakınleşe bilceğini ona bır tutunak olacağını ve benımde sorumluluk sahıbı bebek sayesınde annelık sayesınde iyi öğrencemi düşündüğünden istediğini söyledi. buna rağmen istiyorum diyinc ben istemıyorum ama dedim. baktım tuaf tuaf tavırlar sınırlenmeler. bişi demedım tmm dedi....
kalmamalıyım dmı.... bencede.... fazla kaldım zaten lafların altında.
Bunu yeni gördüm ve izninizle yok artık diyorum.
Siz cahil değilsiniz öncelikle, birşey yapacak insan da ne olursa olsun engelleyemezsin.
Bağlasan durmaz diye bir tabir var ya hani, eşinizin paranoyak bence, siz isteyerek veya istemeyerek kötü birşeyler yapacakmışsınız gibi zannediyor.
Zannetse yine iyi, sizde sessiz kalıp kabul ederek onaylıyorsunuz beyefendiyi, whatsapp kullanamıyorsunuz izin vermediği için, herşey silindiği için, kendisinin sadece işle ilgili kullandığını nerden bileceksiniz? Aynı durum kendisi içinde geçerli değil mi?
Bu şekilde bir yaşam zor olsa gerek, bir gün patlayacaksınız tahminimce..
whatsap olayı falan eşiniz basbaya size güvenmiyor belli değil mi yaptıkları ve söylediklerinden , bilemiyorum ben olsam çok kırılırdım
oldu olacak telefonunuzun aylık dökümünü alsın her ay
ortalığın halini durumunu az çok biliyorsnuz bu devirde iyilik yapmaya gelmez eşiniz evde değilken asla böyle birşey yapayın helaliniz olmayan bir adamın ne işi var banyonuzda ? ortalığın halini görmüyormusunuz tecavüzcü kaynıyor heryer hiçbirşey yapmasa bile bir iftirası yeter hayatınızı karartmaya..eşiniz hakaret etmemeli orası ayrı konu ama bu kadar kızmakta sonnnn derece haklı
;anlayamadım bebek sayesinde sen mi sorumluluk sahibi olmayı öğrenicekmişsin?
evet ... Sanırım doğru cvb da bu....
Zaten bebek konusunda da limoniyiz. Istemediğimi nedenlerıyle onun asıl tavırlaının benım bebeği şimdi istememe ittiğini söyledim. Oda oysakı kendısının sakınleşe bilceğini ona bır tutunak olacağını ve benımde sorumluluk sahıbı bebek sayesınde annelık sayesınde iyi öğrencemi düşündüğünden istediğini söyledi. Buna rağmen istiyorum diyinc ben istemıyorum ama dedim. Baktım tuaf tuaf tavırlar sınırlenmeler. Bişi demedım tmm dedi....
ben iyi niyetli davrandım.. ama evet malsef tekken belki niyetı kötüdür düşüncesi oldu diye... ona hak verdim... ama kelımelerıne hiç bir şekilde hak veremıyorum.Siz insanlığınızı nerde bıraktınız acaba?helali olmayan bir adam evinin ekmeğini kazanmak için çıkğını çatıda pislenen elini temizliyor.Bunun nesi kötü? Biraz tedbirli olsa kafi herkes size tecavüz etmek için dolanmıyor.Bu dünyada iyi insanlar hala var.
telefonumun işlem kaydı var silmiyorum silmemı ıstemıyr
bende aynı fıkırdeyım kesınlıkle aynı düşünüyorum. duygusal değilde mantıkla baktın mı öyle ve bundan emınım... o yzden evliliğimin oturması için önce beklememem lazımasla düşündüğün gibi olmayacak bebek ağladıkça sinirleri zorlanmaya başlayacak dahada asabi olacak bu senin bebek bakımını bile yapamadığını söyler durur o potansiyel var kocanda yine ezilen sen olacaksın başka bişey değil çocuk evliliği asla kurtarmıyor.
evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. arkılerımle hiç konuşamazmışım.
bana güvenıyormuş ama cahilliğimden bilmeden bi aptallık yaparmışım.
dha kötü oluruz gbi gelıyor. hak verıyor kendıne. ve hiç bir şekılde ben alttan almassam hem kıırıcı hem soğuk hemde yatakları ayırma noktasına kadar gıdıyorne kadar kötü yaaabiraz da alttan almayın müsade etmeyin bunlara
ünv mezunusun ve sana cahil mi diyor Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?