ben ne yapcam şimdi ya:(

dha kötü oluruz gbi gelıyor. Hak verıyor kendıne. Ve hiç bir şekılde ben alttan almassam hem kıırıcı hem soğuk hemde yatakları ayırma noktasına kadar gıdıyor

canım bizimde eşimle arada anlaşmazlıklarımız oluır oda çok kıskanç birbirimizi severek evlendik o haklıysa gerçekten ben alttan alırım ama ben haklıysam o alttan alır seninki tam bi paranoyak asla kendini bu kadar değersiz görme onuda allah yarattı senide allah yarattı ayırsın yatağını kaç gün dayanacak bakalım

dha kötü oluruz gbi gelıyor. hak verıyor kendıne. ve hiç bir şekılde ben alttan almassam hem kıırıcı hem soğuk hemde yatakları ayırma noktasına kadar gıdıyor

kendine hak mı veriyor allah yardımcınız olsun ne diyim

bence bu adamdan bebek yapmak için biraz daha bekle..önce öfke kontrolünü öğrensin..

benim eşim aslında çok zeki. yanı normal değil. belki bunları yazdığımı biliyor takıp edıyor ve ya anlıyor. yanı bi iş yapsam süründürsem nıyetımı herşeyimi anlıyor. sadece bana karşı öyle değil hemen hemen bı çok kişiye karşı.33 yaşına olmasına rağmen 50 60 yaşındakileri o yönlendiriyor. bu durumdada benım işim hayli zorlanıyor

en başta kendinden önce yollunun önde gideni olduğunuzu kendisinin sizi kötü yoldan kurtarıp evinin hanımı yaptığını düşünen erkeklerle evlenmemenizi önerirdim
nerden buluyorsunuz şu adamları hayret ediyorum yahu
tamam zaman kötü de yalnız yaşasaydınız evlenmeseydiniz eşiniz ölseydi veyahut eşlerinden ayrı memurlardan olsaydınız ne olacaktı
korkmayın üstelik türkiyede yabancıdan zarar gelmez
insanın kocası komşusu akrabası öldürüp tecavüz ediyor bu ülkede

korkmak değil... ben eşimin tepkisine üzüldümTabiki orası öyle

siz kendinize yakıştırıp bunları söyletiyorsunuz ya
daha ne diyelim
çarşınız pazar olsun

benim insanlığımı yargılayamazsınız seviyenizi koruyun lütfen !!

napim peki ... Napmam gerekiyo eskisi gibi düşünemıyorum artık napıyım ben

araları okumadım üniversite mezunuymuşsunuz öncelikle bir işe girip ona hiç bir şekilde mecbur olmadığınızı göstermeye başlayın
gerisi gelecektir

Yapacaginiz sey cok basit.ona onun size davrandiginin 10 kati davranacaksiniz.mesela eve usta mi gelecek,"nasil evde sen yokken beni yalniz basima bi adamla birakirsin,bu kadar mi genissin" diyeceksiniz.whatsup inizi mi sildiriyor siz de onunkini sildireceksiniz.ayrilntili fatura istiyorum diyeceksiniz."niye ne degisti"derse de dusundum zaman kotu sen haklisin,tedbirli olmak lazim diyeceksiniz.o da sizin "olgunlastiginizi" vs dusunecek zamanla da bu asiri korumaci tutumundan vazgececek cunku siz daha asiri korumaci olacaksiniz :) civi civiyi soker

araları okumadım üniversite mezunuymuşsunuz öncelikle bir işe girip ona hiç bir şekilde mecbur olmadığınızı göstermeye başlayın
gerisi gelecektir

başvuru yaptım beklıyorum hatta o büyük bir şirkette yönetici. torpille olmasa bile kendısıdı cvımı br kaç fırmaya gönderdi oda istiyor çalışmamı. Fakat ona göre benim hayatta çalışmayı beceremezmışım evde rahata alışmışım.. inş. tez vakıt işimi bulur çalışmaya başlarım yanılır böylelikle.

aslında evet haklısınız çivi çiviyi söker. Hiçde fna bir fikir değil

eşiniz yokken doğrusu evde biri yokken içeri birini almanız yalnış tek tecavüz falan da değil canınıza kasteder Allah muhafaza ama iyi niyetinizden dolayı kırmayıp izin vermişsiniz bi kere Hata yaparsın bu normal de ne eşinizin o adamla konuşurken teli açık bırakmanızı istemesi ne de Sonradan söylediği kırıcı affedersiniz ama nereye çeksen gider o tarz laflar etmesi yalnış eşiniz çabuk sinirlenip sinirlerinince ne yaptığını bilmeyen biri değil galiba normalde öyle olsa bu kadar kırılmazdiniz diye düşünüyorum artık eve gelince konuşmasından belli olur Hata yaptığının farkında olur inş

inşallah. Bi kaç defa daha bu tarz şeyler yaşadık... yanı ağır sözleri sarf eder. Sadece ne kadar duysam da ben ondan duyduğum için çok kırılırım... bu aralarda hassasım hastlık dönemimde gecikti... dokunsan ağlıyorum zaten..... İnşallah şaşırttır,dediklerinin yanlış olduğunun farkına varıp öyle davranır.
Öyle umut etmek istiyorum her ne kadar tam tersi olacağını içimden geçirsem de...

siz iş için bile ondan medet umarken sizce ne değişir
hakkınızda hayırlısı olsun

Size tamamen katiliyorum.

özür dilemesi gereken biri varsa bu kesinlikle eşiniz.
insan karısını gudubet der mi ya ne ayıp

adam girip elini yıkaması bence hiç anormal bir şey değil. ne olcak el yıkama nedir ki ya 2 dk sürer.

ayrıca senin usta ile muhattap olmanı vs bu kadar istemiyorsa, o zaman ustaya ya parasını kendisi gidip iş çıkışında veya haftasonu filan da verebilir.

ayrıca merak etme, eşin bu tavırları sergileyen biri olarak yönetici olmuşsa emin ol sen çok çok daha iyi personel olursun.
azimle iş ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…