- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi dertli0644
-
Ne iş yapıyormuş konu sahibin eşi ve kendisi?
ya anlamıyorum bu insanları konu ortada ya konuya uygun içeriğine uygun yorumlar yapın ya da yapmayın size ne adamın ne iş yaptığından kaç para kazandığından lüks tüketim ihtiyacından size ne?
konu sahibi arkadaşım bende villa aşığıyım ama bugün seçim yapacak olsam villa seçmem çünkü güvenli gelmiyor bana pencereme gölge düşse ödüm patlar sonra bakım ister sürekli dış cephesi çatısı tadilatı bitmez gibi geliyor bütün masraflar sana ait,şimdiki rezidanscelara gelince inanılmaz kış bahçeli filan eserler var öncelik konum olmalı bakın cihangire döküntü evler kaç paraya gidiyor niye merkezi diye, ilerde de pahası artmalı alacağınız yer değerlenmeli bu konulara cepheye vs dikkat edin derim
Aa ben yeni ogrendim bunu. Bu kocalardan nerde bulabiliriz acaba tam olarakMarkaya girer mi bilmiyorum da, tır dürüm var ya sanırım bu ablamızın eşi onları işletiyor
Çünkü hem tır şöförü hem dönerci, birde amelelik var tabi ama heralde ayran kolilerini falan tıra taşımayıda amelelik olarak nitelendirdi.
Aa ben yeni ogrendim bunu. Bu kocalardan nerde bulabiliriz acaba tam olarak.
O sans bizi bulmaz zaten. Arya üzgün , Arya dertliadamın 10 parmağında 10 marifet. pek bulunmaz bence bunlardan. 1 tane varmış onuda dertli ablamız kapmış
eşi 32 yaşında oğlu 18 kafamda deli sorular hatta daha yeni evliler
Zabah koru konuya yorum yazmistim oysa. Bayagi ciddiye alip mantik bile yurutmustum. Sahte miymis
Zenginliğin değil yavrucugum bu kadar hızlı yalan söyleyebilmen batıyor insanlara kapisyavrucuğum Zenginliğim nerene battı ?
karakter parayla alınmıyor allahtan arkadaşım şükredelimKonuyu okuyunca cuzdanimdaki son 20 lirama baktim. O da icli icli bana bakti. Sarildik aglasiyoruz simdi. Karar ver konu sahibi hangimiz daha dertli .
kızlarrrrr...benimde 4 tane küçük altınım var bizde kocamla ne zinciri kursak diye düşünüyoduk ki dertli0644 arkadaşı gördük sonra ben kocama önce tır şöförlüğü sonrada dönerci açalımki zincirimiz olsun dedik...
Bizim zenginligimiz de bukarakter parayla alınmıyor allahtan arkadaşım şükredelim
Ziyan olmuşsun mismo:)
sayfayı açıp okuduğumda iş geldi öyle kaldı onun üstüne yorum yapınca yazılanları görmedimSon yorumlara bari bir göz at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?