- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi dertli0644
-
Kız konu sahibi ben zengin eş istiyen hani..vardır artık senin tanıdığın eş dost bi bakıver bana canını yediğim
Kız konu sahibi ben zengin eş istiyen hani..vardır artık senin tanıdığın eş dost bi bakıver bana canını yediğim
Of ya çok fakiriz, keşke ölsek!
Duydum ki tüm ameleler buradaymış.
Adamın ne iş yaptığı ya da paraları bizi ilgilendirmiyor, Allah daha çok versin. Kızdığımız nokta diğer konularında her dediği farklı, birinde 32 yaşında ama 18 yaşında oğlu var, birinde tır şöförü birinde dönerci. Buram buram fare kokuyor yani yoksa kimsenin parasında gözümüz yok. İnsanları kandırmaya çalışmasın konu sahibi.ya anlamıyorum bu insanları konu ortada ya konuya uygun içeriğine uygun yorumlar yapın ya da yapmayın size ne adamın ne iş yaptığından kaç para kazandığından lüks tüketim ihtiyacından size ne?
konu sahibi arkadaşım bende villa aşığıyım ama bugün seçim yapacak olsam villa seçmem çünkü güvenli gelmiyor bana pencereme gölge düşse ödüm patlar sonra bakım ister sürekli dış cephesi çatısı tadilatı bitmez gibi geliyor bütün masraflar sana ait,şimdiki rezidanscelara gelince inanılmaz kış bahçeli filan eserler var öncelik konum olmalı bakın cihangire döküntü evler kaç paraya gidiyor niye merkezi diye, ilerde de pahası artmalı alacağınız yer değerlenmeli bu konulara cepheye vs dikkat edin derim
Ne iş yapıyormuş konu sahibin eşi ve kendisi?Ivet bizde nasıl villa alsak diye konusyoduk ki sen geldin :)
Yok canım
2 ay çalışsa olur
Palavra sıkmaca 101Ne iş yapıyormuş konu sahibin eşi ve kendisi?
Bana batan birşey yok agzını topla ben senin kenar mahalle kapı önü çekirdek çıtladıgın arkadaşların degilim. Saygısız eski konularını alır bir bir yazarım buraya erkek üye oldugun her halinden belli sen ve senin gibi seviyesiz, ahlak anlayışı olmayan insanların zamanını çalmayı marifet sanıp eglenen zekası kısıtlı olan üyeleri istemiyorumyavrucuğum Zenginliğim nerene battı ?
Ay belliydi zaten.Palavra sıkmaca 101
18 yaşında da oğlu varmış Ipek, biz çok geri kaldık şu hayatta.Ay belliydi zaten.
O kadar parası olan gelip şurada emlak piyasası araştıracak değil ya.
En azından güzel semtleri ve ederlerini az buçuk bilmesi lazım hani.
Kaldı ki yaşı da benden küçük olduğu kesin, aileden gelmiyorsa nasıl olur..
Her halinden belliydi palavra olduğu..
Hangi ruh hali insana bunu yaptırır ki?
Bende böyle apartman alır kirasıyla sürekli ek gelir edinirim dedim deO parayla bi kaç daire bi yazlık alır kirasıyla amorti ederim. Yazlarıda gider yazlıkta kafa dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?