Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Bizde sabahın köründe simitimizi alıp , işyerindeki kupamıza çay alaraktan kk yı açarız ancak

Elbette kat sayısı az bahçeli ev/villa.. Her anlamda avantajlı.. Uğraş gerektiriyor ama değiyor.
Ya da buna mübadil site şehirler olabilir.. Havuzuyla , bahçesiyle avm siyle istanbul trafiğine takılmadan yaşar gidersiniz. :)

Adamın ne iş yaptığı ya da paraları bizi ilgilendirmiyor, Allah daha çok versin. Kızdığımız nokta diğer konularında her dediği farklı, birinde 32 yaşında ama 18 yaşında oğlu var, birinde tır şöförü birinde dönerci. Buram buram fare kokuyor yani yoksa kimsenin parasında gözümüz yok. İnsanları kandırmaya çalışmasın konu sahibi.

yavrucuğum Zenginliğim nerene battı ?
Bana batan birşey yok agzını topla ben senin kenar mahalle kapı önü çekirdek çıtladıgın arkadaşların degilim. Saygısız eski konularını alır bir bir yazarım buraya erkek üye oldugun her halinden belli sen ve senin gibi seviyesiz, ahlak anlayışı olmayan insanların zamanını çalmayı marifet sanıp eglenen zekası kısıtlı olan üyeleri istemiyorum Mune ve Kazen lütfen şu forumu bunlardan temizleyin

Palavra sıkmaca 101
Ay belliydi zaten.
O kadar parası olan gelip şurada emlak piyasası araştıracak değil ya.
En azından güzel semtleri ve ederlerini az buçuk bilmesi lazım hani.
Kaldı ki yaşı da benden küçük olduğu kesin, aileden gelmiyorsa nasıl olur..
Her halinden belliydi palavra olduğu..
Hangi ruh hali insana bunu yaptırır ki?

Çok bahsedilince konularına bende bi bakayım dedim
Ama ne mümkün, bi başlığı görünce koptum 'Canınızı almam bi yardım edin' konularına bakamadım

18 yaşında da oğlu varmış Ipek, biz çok geri kaldık şu hayatta.

Sorma trilyonları var hangi semtden villa alınır bilmiyor ama KK'nın dertli hatunları bilir, araştırmışlardır diye düşünmüş

O parayla bi kaç daire bi yazlık alır kirasıyla amorti ederim. Yazlarıda gider yazlıkta kafa dinlerim

O parayla bi kaç daire bi yazlık alır kirasıyla amorti ederim. Yazlarıda gider yazlıkta kafa dinlerim
Bende böyle apartman alır kirasıyla sürekli ek gelir edinirim dedim de
Öyle bi para konu sahibinde bile yokmuş ki galiba piyango bana vurursa birgün diye şimdiden araştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…