Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Oruspu isen seversin sendede bu var zaten

Arkadas hayal kurup mesela yani demis
Amaa herhalde actigimiz konularin gozuktugunu bilmeyecek kadar da acamiymis
Bak once yeni uyelik yani ikinci hesap acip oyle sallayacaksin tamam

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-23-12-25-30.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 94
17 eylülde 1 aylık evli 25 eylülde 6 aylık evli 2 aylık bebegi var. Başka bir konuya yaptıgı hakaretler bile yukarıda yazıyor hala neden bu şahısın üyeliği devam ediyor anlamıyorum

Kizlar kocamla surekli kavga ediyoruz lutfen bana yardim edin

Ben tuvalete her normal insan gibi tuvalet kagidi koyuyorum ama kocam tuvalet kagidi kullanmayi sevmiyor, onun yerine kagit para tercih ediyor. Ne yapacagimi sasirdim bende para sevmiyorum hem sert hem de kirli. Tamam paralarimi direkt bankadan cekiyoruz, cok fazla insan elinde dolanmamistir ama yine de pis. Kocama hem tuvalet kagidi koyalim hem de bir deste para, isteyen istedigini kullansin dedim. Sana tuvalete bile para yigiyorum anlamiyorsun pis fakir dedi Ne yapicam ben kizlar

Fake belli de gene de yazasım geldi..

İstanbul'da bi trilyona villa zor alırsın iyi bi yerden..

Çok kenar yerler olursa onla da anca ikiz villa, büyük dubleksler falan çok titizlenmezsen o da

Yani insan atarken bari tam atar..

benimde her zaman hayalimde villa vardır ama bulunduğumuz yerde o imkan yok zaten o kadar paramızda yok içinize sinen güzel bir ev bulursunuz inş....benim tercihim artıları eksileri ile villa

benimde her zaman hayalimde villa vardır ama bulunduğumuz yerde o imkan yok zaten o kadar paramızda yok içinize sinen güzel bir ev bulursunuz inş....benim tercihim artıları eksileri ile villa
Son yorumlara bari bir göz at

Vallahi kusura bakma arkadaşım ama insanlar yemeğe ekmek bulamazken 1 tirilyonlardan bahsediyor ve villa mı dairemi diye akıl danışıyorsunuz. Ben anlam veremedim açıkçası açtığınız konuya.
Çok hak veriyorum size gerçekten ağzınıza sağlık.ben bazen bi tl yi bulamıyorum.böyle şeyleri duyunca çok zoruma gidiyo.benim eşimde çalışıp çabalıyo ama okadar parayı rüyamda göremem.bu dünyanın adaleti yok.

Esim isten gelsin basinin etini yiyecem niye amele olmadin diye.yemek falan yok ona.milletin kocalarina bak.ne amelelikmis arkadas 8 sene de kose donmus.nerde yapiliyosa bu amelelik esimde bende hemen baslayalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…