- Konu Sahibi dertli0644
-
ABLACIĞIM HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAYARAK OKUDUM YAZARKENDE AĞLIYORUM SANA KURBAN OLURUM,SABIRLI OL,1 AY OLDU EVLENELİ KIZLARIMIN OLURSA HEPSİNİN ADINI ZEYNEP KOYCAM,KENDİMİ TUTAMIYORUM AĞLIIIIIYORUM .SABIRLI OL EŞİNLE ZAMAN GEÇİR UNUTMAYA ÇALIŞ ZEYNEP'İNİ ZEYNEB'İMİ , DUA ET DUA ET DUA ET KURBAN OLURUM SANA..
Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...
Oruspu isen seversin sendede bu var zaten
İnanabiliyo musun ben sabahları yatağıma portakal suyu istiyorum, Katya kahve getirmiş. Kahretsin..
Son yorumlara bari bir göz atbenimde her zaman hayalimde villa vardır ama bulunduğumuz yerde o imkan yok zaten o kadar paramızda yok içinize sinen güzel bir ev bulursunuz inş....benim tercihim artıları eksileri ile villa
Çok hak veriyorum size gerçekten ağzınıza sağlık.ben bazen bi tl yi bulamıyorum.böyle şeyleri duyunca çok zoruma gidiyo.benim eşimde çalışıp çabalıyo ama okadar parayı rüyamda göremem.bu dünyanın adaleti yok.Vallahi kusura bakma arkadaşım ama insanlar yemeğe ekmek bulamazken 1 tirilyonlardan bahsediyor ve villa mı dairemi diye akıl danışıyorsunuz. Ben anlam veremedim açıkçası açtığınız konuya.
Aminnn tez vakitte::)Vay anam vay biz kirayi öderken canimiz cikiyo , neremizden kisacagimizi sasiriyoruz valla. Derdin cok guzelmis Rabbim bizim basimiza da versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?