- 6 Mart 2015
- 708
- 2.138
- 313
- 47
- Konu Sahibi dertli0644
-
Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..[/Q
ciddi ciddi cevap vermeden arkadaşın önceki açtığı konulara göz atın derim. çok tutarsız
Tokide kirada oturan biri olarak sana yardımcı olamayacağım sanırımMeraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
konularınız birbirini tutmuyor.
hani eşiniz 85.000 biriktirmişti?
hani iş kursa mı diyodunuz? 6 aylık evliydiniz?
18 yaşında çocuğunuz nerden çıktı
Uyhh bunlarda olmasa burda dert okuya okuya çüriiiciiiz iyiki varsın utopik kadın
Bacım sen burayı KK Yatırım Danışmanlığı sandın heraldeMeraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
ben bu kadınla muhatap olmuyorum kib ledim ama neden ceza almıyo bi espri yapacam da kendimi tutuyorumÇalışarak sizin gibi oramızı buramızı büyütmedik allahımın pazar akşamı çöpçüsü
ütopik kadın haaa delisin deli
ben bu kadınla muhatap olmuyorum kib ledim ama neden ceza almıyo bi espri yapacam da kendimi tutuyorum
32 yaşındayım, kısırım, tokide kirada oturuyom..bu arkadaş her ne içiyorsa ben de istiyommE baksana anacim 6 aylık evli 2 aylık bebesi var hadi evlilik öncesi olsun
okey
30 yaşında nasıl 18 yaşında çocuğu oluyor yahu neyin kafasında bunlar kurban olayım ya ne iciyo ne yiyo bunlaaarr delirceeem !
32 yaşındayım, kısırım, tokide kirada oturuyom..bu arkadaş her ne içiyorsa ben de istiyomm
Ben üç kuruş para biriktirdim ki ev kredisi için peşinat bile değil. Onu da doktorlarda özel hastanelerde yiyorum çocuk tedavisi içinBende istiyom Hayır yani benim terkeettigim rahmetli kocam bile kamu personeliyken ki bende oyleydim bu kadar biriktiremedik ayoool
Ay terketmeseydim acaba 3 5 seneye trilyoner mi olurdu kiii
Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?