Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Tokide kirada oturan biri olarak sana yardımcı olamayacağım sanırım Ama benim o kadar param olsa ve istanbul'da yaşasam cihangirde üst katlardan boğazı gören bir ev alırdım. Tabi 1 trilyon yeter mi bilemiyorum. Allah başka dert vermesin diyorum

Uyhh bunlarda olmasa burda dert okuya okuya çüriiiciiiz iyiki varsın utopik kadın

konularınız birbirini tutmuyor.
hani eşiniz 85.000 biriktirmişti?
hani iş kursa mı diyodunuz? 6 aylık evliydiniz?
18 yaşında çocuğunuz nerden çıktı

Bacım sen burayı KK Yatırım Danışmanlığı sandın heralde Görgüsüzlkte son nokta

ütopik kadın haaa delisin deli

E baksana anacim 6 aylık evli 2 aylık bebesi var hadi evlilik öncesi olsun
okey
30 yaşında nasıl 18 yaşında çocuğu oluyor yahu neyin kafasında bunlar kurban olayım ya ne iciyo ne yiyo bunlaaarr delirceeem !

şunu yapmandaki amacı çok merak ettim..kendinimi tatmin ediyorsun bu şekilde...bence sen o trilyonu al bi psikiyatriye git o parayı ona dökmen lazım iyileşmen için

E baksana anacim 6 aylık evli 2 aylık bebesi var hadi evlilik öncesi olsun
okey
30 yaşında nasıl 18 yaşında çocuğu oluyor yahu neyin kafasında bunlar kurban olayım ya ne iciyo ne yiyo bunlaaarr delirceeem !
32 yaşındayım, kısırım, tokide kirada oturuyom..bu arkadaş her ne içiyorsa ben de istiyomm

32 yaşındayım, kısırım, tokide kirada oturuyom..bu arkadaş her ne içiyorsa ben de istiyomm

Bende istiyom Hayır yani benim terkeettigim rahmetli kocam bile kamu personeliyken ki bende oyleydim bu kadar biriktiremedik ayoool
Ay terketmeseydim acaba 3 5 seneye trilyoner mi olurdu kiii

Bende istiyom Hayır yani benim terkeettigim rahmetli kocam bile kamu personeliyken ki bende oyleydim bu kadar biriktiremedik ayoool
Ay terketmeseydim acaba 3 5 seneye trilyoner mi olurdu kiii
Ben üç kuruş para biriktirdim ki ev kredisi için peşinat bile değil. Onu da doktorlarda özel hastanelerde yiyorum çocuk tedavisi için Canım benim eşim de kendim de kamu personeliyiz; eşek kuyruğu gibi ne uzuyoruz ne kısalıyoruz. Çok üzülme yani; trilyoner falan olunmuyor bu işlerde. Biz bi ev alırız; 10 sene borç öderiz o kadar

Allah sabır versin kardaş derdiniz çok büyükmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…