• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bencillik mi yapıyorum ?

Normalde bahçe çocuklar için büyük nimet. Bizimde eski evde babamın bahçesi vardı. Akşam gidip bahçede oynuyorlardı. Hem gece rahat uyurlardi. Apartman hayatı zor. Şimdi babam köye ev yaptırdı. Yazın orada bolca bahçede, dağda bayırda vakit geçiriyorlar. Ama kimse memesini çocukların ağzına koymadı. Çocukların lazımlığını bahçede ardiyeye koyduk hiç ağaç altına işe diyen olmadı. Kimse benim koyduğum çizginin dışına çıkmadı. Yapsalardı tepkim farklı olurdu.

Bence kocanıza söyleyin kv ye bir psikolog randevusu alsın. Normal bir psikolojide değil çünkü.

Sizin de sağlam bir ayar vermeniz lazım kendi sınırlarınızı çizmek adına.

Oğlumu onun yanında emziriyorum bazı dönemler memeyle oynuyor yine öyle yaparken kendi memesinş açtı al oğlum bunu em diye ben saçmalama falan derken kapı çaldı gitti
Korkunç 🤯 Bu kadınla sakın yalnız bırakmayın çocuğunuzu. Aranıza mesafe koyun yoksa yarasından çok zararı olur bu kadının.

Size saygı duymuyor ve sınırını bilmiyor. Maddi veya manevi hicbir desteğini kabul etmeyin.

Korkunç 🤯 Bu kadınla sakın yalnız bırakmayın çocuğunuzu. Aranıza mesafe koyun yoksa yarasından çok zararı olur bu kadının.

Size saygı duymuyor ve sınırını bilmiyor. Maddi veya manevi hicbir desteğini kabul etmeyin.
Henüz bir yararı olmadı zaten. En iyisini kendinin bildiğini düşünüyor hep. Maddi bir yardımları yok şuan manevi yararı da ben kabul etmedim doğumdan beri. Elimi versem kolumu kapacağımı biliyorum çünkü kesin duyarım ondan benim sayemde baktın çocuğa ya da ben büyüttüm vs diye o yüzden hiç ondan bir şey istemedim bugune kadar

Normalde bahçe çocuklar için büyük nimet. Bizimde eski evde babamın bahçesi vardı. Akşam gidip bahçede oynuyorlardı. Hem gece rahat uyurlardi. Apartman hayatı zor. Şimdi babam köye ev yaptırdı. Yazın orada bolca bahçede, dağda bayırda vakit geçiriyorlar. Ama kimse memesini çocukların ağzına koymadı. Çocukların lazımlığını bahçede ardiyeye koyduk hiç ağaç altına işe diyen olmadı. Kimse benim koyduğum çizginin dışına çıkmadı. Yapsalardı tepkim farklı olurdu.
Bende isterim tabiki orada rahatlıkla vakit geçirelim bahçede özgürce hareket etsin ama gitmek dahi istemediğim bir yer haline geldi

Back
X