Bende insan evladıyım

Kadına benziyorlar ama çoğu aslında hala erkek çünkü cinsiyet değiştirme ameliyatı zor ve masraflı birşey.

Ayyy bende kocan sandım. Sevgili miydi. Baş tekmeyi gitsin

Kadına benziyorlar ama çoğu aslında hala erkek çünkü cinsiyet değiştirme ameliyatı zor ve masraflı birşey.
Anladim canim ama cdden sasirdm yani bu kadar benzsmesi tuhafima gtti Rabbim onlarinda yardmcisi olsun insallah vazgeceler bunlardan

Travesti olmasi neyi degistirir ki? Kadinla aldatilsan daha mi normaldi de o travesti kelimesini koca koca yazdin?

Eski konularını da biliyorum, ve şuan buna gerçekten inanamadım. Tamamen şanssızlık yaşadıgın, çok üzüldüm ya gerçekten. Lütfen arama bidada o kadını. İyice psikolojini bozacaksın. Arkadaşta olsalar başka şey de yaşasalar sen o adama bir daha dönemezsin, güvenemezsin. Bu yüzden lütfen daha fazla sorgulama yıpratma kendini. Zaten zor günler yaşadın neler çektin.. Bir de bu yüzden depresyona girme lütfen.. Umarım çabuk atlatırsın bu durumu, diğeri gibi uzun sürmez.. İyi ol lütfen

Çok zor bi durum. İnanki aslında o kadar sanslisinki. Dua Et de evli değilsin. Ya çocuklarının babası olsaydı bu adam????

Gizmoo
Su an gercekten ne diycegimi bilemiyorum. Kaldim boyle.
Sey.
Nasil ogrendin?

Travestilerle birlikte olan bilen bir erkek bence ya biseksüeldir yada gay. Tam olarak gay olmasa bile bence yatkınlığı vardır cunku baska türlü kendisiyle aynı organı tasıyan biriyle iliskiye girmenin acıklaması yok. Neyseki sevgilinmiş dert etme. Pisliğin teki çıkmış Allah iyilerle karşılaştırsın eşin olsa hatta bide ondan çocuğun olsa daha zor olurdu. düşünsene. Üzülme oo yüzden.

Çoğusu değil. Kadın vücudu, erkeklik organı varsa travesti oluyor. Eğer cinsiyet değiştirme operasyonu geçirdiyse trans oluyor. Yani travestilerin tamamının organı hala var.

Bence aldatılamanın cinsiyeti olmaz aldatmış ya sonuçta ha travestiyle ha kadınla sonuç önemli.Ama erken farketmişsiniz bu da bişeydir.

dini paylaşımlar yasak olmasa sizi burda aydınlatırdım da işte malum
yaşamsal kodlama dediğiniz erkek erkektir kadında kadın başka birşeye dönüşmek,dönüşmeye çalışmak (tövbe estağfurullah) yatacak yeriniz olmaz
bu durumda saygı duyulacak bir durum da söz konusu değildir
bakın homofobiklikten bahsetmiyorum bile
eğer aşağılanmak istemiyorsanız zaten insan gibi yaşarsınız (evlerden ırak)
Rabbim toplumun ruh sağlığını korusun,aklımızı korusun olacak iş değil.

konu sahibi arkadaşım; ne önemi var o müsvettenin o yaratıklarla yatıp kalktığını ispatlamaya çalışıyorsun?
senin ilk önce yapacağım şey soğuk bi su içip şükürler edip en yakın hastaneye koşturup bir takım testler yaptırmak olmalı
arama muhattap olma o gariplerle,ne konuşuyorsun anlayamadım seni
yani birlikte olmamış olsalar geri mi döneceksin?
Türkiyede başka adam mı kalmadı yemişim 3 yılını gözünü sevem etme eyleme ya
al yeni bir hat sil defterden gitsin olmamış gibi kötü bir tecrübe olarak kalsın yada..
Allah yardımcın olsun sınanmaya geldik sınanıyoruz işte.

Ay, su asiri humanistlerden de gina geldi yani.
Neymis travesti yazmis hatta buyuk harfle yazmis.

Insan sok olur ya hu.
Elbette hemcinsinle aldatilmaktan daha buyuk bir soktan bahsediyoruz.
Cunku cinsel egiliminin farkli oldugunu hic dusunmedigin, guvendigin, zaman zaman sevistigin kisiden bahsediyoruz.
Kim bekler ki, kim umar ki boyle bir seyi?

Cinsel fasistlik falan kastırmaya gerek yok.
Şok olma hali, tam da boyle bir sey.

Başka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?
Travestilerin de memur olabilir desek öğretmen olabilsin desek ahlak diye aglarsiniz
Nasıl geçinsin bu insanlar fuhuş yapmadan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…