Kadına benziyorlar ama çoğu aslında hala erkek çünkü cinsiyet değiştirme ameliyatı zor ve masraflı birşey.Kizlar arkadas yazmis ya merak ettim tovbe dedim cdden cok kadina benziyor sakin yanlis anlamayin otekilestrmek adina solemiyorum cdden sasirdim cunku istta da cok var Allah islah etsin ama bu cdden bayan gbi nette baktim da Allah islah etsin konu sahibi arkadaam nolur uzulme ve bu adamdan kac hayit gelmez
Ne alakası varBu düşünce yapısında olduğumuz sürece,toplu taşımada müsade etmeden hurra içeri dalan toplum olmaya devam ederiz zaten
Ayyy bende kocan sandım. Sevgili miydi. Baş tekmeyi gitsinamacım travestileri aşağılamak değil. insan cinsel yönden farklı hissedebilir (ki yüce rabbimin hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum hiç birseyi yarım yapacağını düşünmüyorum) ama hadi oldu da cinsiyet değiştirdi. bunu kullanarak seks yapıp para kazanmalari ağır bir durum. Hadi Allah yardimcilari olsun onu da geçtim. Ben sevgilim dediğim insan beni bir travesti ile aldattığı için büyük harflerle yazdim
Sakalı çıkanı da var. Görünce vay arkadaş bu kadın olmuş ama ben olamamışım dediğim de.Kadına benziyorlar ama çoğu aslında hala erkek çünkü cinsiyet değiştirme ameliyatı zor ve masraflı birşey.
Anladim canim ama cdden sasirdm yani bu kadar benzsmesi tuhafima gtti Rabbim onlarinda yardmcisi olsun insallah vazgeceler bunlardanKadına benziyorlar ama çoğu aslında hala erkek çünkü cinsiyet değiştirme ameliyatı zor ve masraflı birşey.
Travesti olmasi neyi degistirir ki? Kadinla aldatilsan daha mi normaldi de o travesti kelimesini koca koca yazdin?
Travesti olmasi neyi degistirir ki? Kadinla aldatilsan daha mi normaldi de o travesti kelimesini koca koca yazdin?
Kadına benziyorlar ama çoğu aslında hala erkek çünkü cinsiyet değiştirme ameliyatı zor ve masraflı birşey.
dini paylaşımlar yasak olmasa sizi burda aydınlatırdım da işte malumihanet denen bir olguyu yasamaniz cok aci ancak bunu cinsiyetci bir fasitlige vurmak son derece aci. homofobik olunabilinir, yasamsal kodlanmalar var ancak siz kimsiniz ki Allah'in yarattigi bir varligi asagiliyorsunuz?
aldatilmak hele ki aldatanin hemcinsi ile cok acidir muhakkak ama sizin yerinizde olsam bu asagilama icin Haktan af niyaz ederdim.
kinadigini basina vermeden canini almayacagim, denmisken ustelik.
kimin yarin ne yasayacagi Hakkin takdiri. iliskiniz biter, yolunuza devam edersiniz. gerisi icin kinayede bulunmak uzerinize yukleyeceginiz bir miras olur. yapmayin.
Travesti oldugunu nasil anladin ya fotograftan. Taş gibi: bildigin hatun gibi hemde taş hatun.
Başka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?Uff harbiden miğde bulandırıcı ya.. Travestilere saygı duyamıyorum. Çok ahlaksızlar, ahlaksızlıklarını paraya dökümüşler. İşte üslupluca yazdım siz anlayın. Cinsiyet değiştirir hadi bi nebze saygı duyulurda bu boyut çok başka... neyse
Canım cidden yaşadığın travma yaşatır insana. Sevgilin sana rezil olmuş ya nasıl yüzüne bakabiliyo daha? İyiki ortaya çıktı, yoksa insanın öpmeye sevmeye miğdesi alır mı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?