Bende verecem:)

canım bende günlük açtım kendime seni de beklerim günlüğüme merak etme burayı ihmal etmem

sevgili günlük çok güzel kahvaltı yaptım peynir zeytin iki haşlanmış yumurta 3 ceviz 6 fındık bir tanede muz...daha ne olsun dimi:44:çok mu yiyorum ne ?

ikindi yemeğimi inşallah daha hafif olmasına dikkat ederim...

ha bu arada elektronik tartım bozuk galiba dünden bu yana 1,5 kilo almışım imkansız

Nasıl bir tartı alsam ya...tavsiyeniz var mı???

canım üzüm resmen şeker deposudur doktorlar taneyle verir sen bi salkım diyorsun..2 mandalina fazla1 olmalı bence..yemek 2 tabak derken hem sabah hem akşam mı 2 tabak..diyetlerde 5 ya da 6 kaşık yemek olur hadi 7 kaşık olsun o kadar..ayrıca yemeklerin yağsızolsun..2 kilocuk cok az 17günde bence fazla yiyorsun azalt..diye gibi değil o 2 kg da bence ödem..

üzüm çok şekerli evet haklısın ben günde iki öğün yiyorum Karatay hocanın tavsiyelerini uygulamayı tercih ettim çok mantıklı geldiği için...yağsız değilde az yağlı yaparım zaten her zaman...aarkadaşım evet ödemde olabilir..evde dandik bir tartım vardı iyice kafayı yedi...baskül mekanik tartı almak belkide en doğrusu..hafiflediğimi hissediyorum...hayırlısı sen neler yapıyorsun?

pardon ben 2 öğün yedigini bilmiyordum canım..o zaman cok yemiş sayılmazsın..ben henüz yapmıyorum okuyorum işte buraları belki gaza gelirim diye:)ama nerdeeee biraz tatlıcıyım ben..

bence çok fazlada değil canım ama akşam için bu kadar yeme... tartı konusunda benim simbo nun hassas tartısı hep aynı yerde tartılıyorum banyodan sonra tartılıyorum bide ben haftada 1 tartılıyorum canım

bence çok fazlada değil canım ama akşam için bu kadar yeme... tartı konusunda benim simbo nun hassas tartısı hep aynı yerde tartılıyorum banyodan sonra tartılıyorum bide ben haftada 1 tartılıyorum canım

benimde sinbo'nun çok farklılar varen az 86 -85 kilo olmam gerekiyordu hayırlısı baskül alacam kafam karışmaz en azından...haklısın akşam geç yemesemde biraz daha dikkat edeyim bakayım

evet baktım öyleymiş canım kolay gelsin ama cok yorum okudum en yavas zayıflatan diyetmiş bayanların yorumlarına göre niye acaba halbuki çok az şey var diyetin orjinalinde...

bilemiyorum inanki...arkadaşım uyguladı hatta bendende fazla yiyordu meyve mesela çok yiyordu 4 ayda 25 kilo verdi... kilo veremezsem beslenme uzmanına gidecem inşallah

günün ikinci yemek : küçük bir tabak sebze yemeği

bir kase yoğurt

2 mandalina ....doymadan kalktım sofradan elhamdülillah şimdi iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…