- Konu Sahibi Rumeysagul
-
iki tabak çok değilmi tabi tabakların küçükse iyi.. bide arda ceviz meyve ye canım o zaman çok acıkmazsın
beraber başaracağız canım vereceğiz kiloları
kahvaltıda zeytin peynir fındık çay 2mandalina bir salkı üzüm ::::. çok çabuk doydum elhamdülillah
öğle/akşam : 2 tabak yemek (mantarlı tavuk) azıcık bulgur....yine üzüm yedimçok acıkmıştım
1 saat yürüyüş yaptım yemekten önce
nasıl sizce çok mu yiyorum
canım üzüm resmen şeker deposudur doktorlar taneyle verir sen bi salkım diyorsun..2 mandalina fazla1 olmalı bence..yemek 2 tabak derken hem sabah hem akşam mı 2 tabak..diyetlerde 5 ya da 6 kaşık yemek olur hadi 7 kaşık olsun o kadar..ayrıca yemeklerin yağsızolsun..2 kilocuk cok az 17günde bence fazla yiyorsun azalt..diye gibi değil o 2 kg da bence ödem..
üzüm çok şekerli evet haklısınben günde iki öğün yiyorum Karatay hocanın tavsiyelerini uygulamayı tercih ettim çok mantıklı geldiği için...yağsız değilde az yağlı yaparım zaten her zaman...aarkadaşım evet ödemde olabilir..evde dandik bir tartım vardı iyice kafayı yedi...baskül mekanik tartı almak belkide en doğrusu..hafiflediğimi hissediyorum...hayırlısı sen neler yapıyorsun?
sevgili günlük çok güzel kahvaltı yaptım peynir zeytin iki haşlanmış yumurta 3 ceviz 6 fındık bir tanede muz...daha ne olsun dimi:44:çok mu yiyorum ne ?
ikindi yemeğimi inşallah daha hafif olmasına dikkat ederim...
ha bu arada elektronik tartım bozuk galiba dünden bu yana 1,5 kilo almışım imkansız
Nasıl bir tartı alsam ya...tavsiyeniz var mı???
bu arada ben karatayı 3 öğün yiyin diyor diye hatılrıyorum..
bence çok fazlada değil canım ama akşam için bu kadar yeme... tartı konusunda benim simbo nun hassas tartısı hep aynı yerde tartılıyorum banyodan sonra tartılıyorum bide ben haftada 1 tartılıyorum canım
canım tartı aldığın zaman tartıl tekrar yaz buraya
yok hayır iki öğün tavsiye ediyor bundan eminim
evet baktım öyleymiş canım kolay gelsin ama cok yorum okudum en yavas zayıflatan diyetmiş bayanların yorumlarına göre niye acaba halbuki çok az şey var diyetin orjinalinde...
günün ikinci yemek : küçük bir tabak sebze yemeği
bir kase yoğurt
2 mandalina ....doymadan kalktım sofradan elhamdülillah şimdi iyi
bende sadece makarna yedim çook pişmanım ama ya:18:
malum diyetle bağırsaklarda tembellik olabiliyor ara ara önerisi olan var mı ?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?