Siz beni hiç anlamamışsınızYahu sevgili olmasanız bile tek gecelik ilişkiler yaşayan bir adamı kendinize nasıl layık görüyorsunuz ben bunu anlamıyorum, isterse dünyanın kralı olsun umrumda olmaz,
ayrıca ne demek size b.kluk yapsa da onu bırakamamak? Neden kıyamıyorsunuz? Herkes sevdiği için bir şeyler yapar ama bu işler karşılıklı olur, karşılık görmediğiniz birine neden bu kadar ısrar?
Kendinizi özletme kararı alan siz değil miydiniz? Yani zaman geçsin bana gelsin diyen sizsiniz ben değil. Bence bu tür taktikleri denemeyin bu adam için değmez diyorum ama siz beni anlamıyorsunuz ne yazıkki. Neyse ne söylesek boş, yaşayıp göreceksiniz burda yazılanları.Siz beni hiç anlamamışsınız
Ben farkındaysanız onunla görüşmüyorum siz ne diyorsunuz
Kendinizi özletme kararı alan siz değil miydiniz? Yani zaman geçsin bana gelsin diyen sizsiniz ben değil. Bence bu tür taktikleri denemeyin bu adam için değmez diyorum ama siz beni anlamıyorsunuz ne yazıkki. Neyse ne söylesek boş, yaşayıp göreceksiniz burda yazılanları.
Şimdiye kadarki en güzel yorumdu. Herşeyi özetlediniz gerçekten. Ve hem beni hem onu iyi analiz etmişsiniz. Onerinize uymayı düşünüyorum bi sure daha kafamı dinlersem uyarım da zaten.Hayatımızda kalbi güzel kaç insan tanıyoruz gerçekten ? Bence bu adam senin dostluğunu kalbini seviyor, hatta evet yanyana olsaydınız sevgili bile olmuştunuz bence.
Ama sana aşık mı dersen hayır derim ki sen de farkındasın durumun.
Bilmiyorum ama uzak durmak senin için daha iyi olur gibi geldi. Çünkü bir ilişkiniz olsa bile en çok sen çaba gösterir en çok sen üzülürsün.
Siz böyle deyince ben o adamla görüşmek istiyorsunuz sandım, değer görmek her insanın hoşuna gider tabiki, ama size nacizane tavsiyem, değer görmeyi bekleyen bir insan gibi davranmayın kimseye, siz zaten çok değerliymişsiniz gibi kendi kendinize önem verin. Ne yazıkki insanların bu durumunu kullananlar olabiliyor, ve sizin için yapılan her şeye de inanmayın, insanlar malesef yalancı, sahtekar oldu artık.Teşekkür ederim arkadaşlar. Sizin goruşlerinize değer veriyorum. Bir sure goruşmicem. Sonra da bu durumdan rahatsızlığımı soylicem. Madem öyle beni kaybetme korkusunu yaşasın. Size de anlatırım hikayemi. Şimdilik hoşçakalın. Sizi seviyorum kızlar :')
Ne alaka yaa ben de doktorum sizin kocanız hep dibinizde mi tamam yorum yapmayın daha hiç alakası olmayan yerlere getirdiniz.Madem doktorsun bunları bilmen lazım doktorlar günübirlik haftalık vs. Eğitim seminer vs.. tarzı şehir ülke gezileri olcak onunda seninde nasıl güveneceksiniz?
çağırmasına erimişsiniz çağırması: hep yanımda olursan libidomu başkalarıyla şey olmaz demek istio.. buna tepki gösterirdim ben olsam. Ihh lmaz bundan aşık adam ağzıyla bile kuş tutar. Bu senin sevgini kullanmaya hazırlanıo bil..
Bi de beni çağırmadı ben ağlayınca geldi diyorum. Off neyse yorumlar maksadını aştı. Şu saatten sonra fwrklı bişey soyleyecekseniz söyleyin. Ben yolumu çizdim zaten.
Hayır ben aslanım ama öyle cinsellik diye bağıran biri değilim. Ve evlenmeden de düşünmüyorum. Bana uygun değilBi ikizler burcu olaraktan diyorumki : " biz ikizlerin hamlelerini anlamaya calismayin, dunyanin en dengesiz varligiyiz"
Saka bi yana yine ikizlerden yola cikarsak evet cinsellik bazen hat safada olabiliyor.
AMA soyle bi cumle vardir ikizler hakkinda " aradigi kisiyi bulduguna inanirsa gozu hic bisy gormez ve sirf onu mutlu etmek icin herseyi bosverir".
Bu yazdiklarinin arasinda senin icin bisyler feda ettigini goremedim. Buda demek oluyorki senin icin ne kdr yanip tutusuyor muamma.
Cok ama cok dengesiz birisi kendisi.
Canin yanar gibime geliyor.
Sevgili olsaniz bile ilk olabilicek sorunu soyleyeyim sana: bu erkek cinsellikte aktifken sen ne dusunuyosun bu konuda? Evlilik oncesi cinsellik hkkinda dusuncelerin neler?
Haddinizi aşmayın. Çok oldunuz.Senin yolun yol değil, benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?