beni bu belirsizlikten kurtarın kk superwoman :(

Siz beni hiç anlamamışsınız

Ben farkındaysanız onunla görüşmüyorum siz ne diyorsunuz

Siz beni hiç anlamamışsınız

Ben farkındaysanız onunla görüşmüyorum siz ne diyorsunuz
Kendinizi özletme kararı alan siz değil miydiniz? Yani zaman geçsin bana gelsin diyen sizsiniz ben değil. Bence bu tür taktikleri denemeyin bu adam için değmez diyorum ama siz beni anlamıyorsunuz ne yazıkki. Neyse ne söylesek boş, yaşayıp göreceksiniz burda yazılanları.

Hayatımızda kalbi güzel kaç insan tanıyoruz gerçekten ? Bence bu adam senin dostluğunu kalbini seviyor, hatta evet yanyana olsaydınız sevgili bile olmuştunuz bence.
Ama sana aşık mı dersen hayır derim ki sen de farkındasın durumun.
Bilmiyorum ama uzak durmak senin için daha iyi olur gibi geldi. Çünkü bir ilişkiniz olsa bile en çok sen çaba gösterir en çok sen üzülürsün.

Anlıyorum çok seviyorsun bu yüzden senin tepkini elestirmicem ama terbiye musade ederse h...r demeni tavsiye ederim. Öyle bi sevgi anlayışı mi var ya bi de bilimsel sos katmış beyefendi libido diye.. Bi sende var zaten libido. Yarın oburgun sevgili veya kari koca olursanız libidon yüksek olunca aldatma hakkın mi olacak yâni o ne saçma şey. Tüm bunlara rağmen severim katlanirim dersen gelecekte beynini kemirecek vesveselerle bbaşa çıkacak gücün varsa ve geçmişe yönelik alışkanlıklarına kesin bi sşekilde veda etme sözü verirse sevgililik denenebilir. Bana kalırsa yorma kendini baybay de. daha iyisi bulunur emin ol

Onunla sevgili olacagımı söylemiyorum. Dedim ya çevremde destek olan kimsem yok. Ve ağlasığım için kilometreleri aşıp gelen üstelik nöbet çıkışı bunu yapan biri. Sizin belki de etrafınızda size değer veren çokça eşiniz dostunuz var. Benim maalesef yok.. Sevgili değiliz zaten. Ben istemiyorum onun başkalarıyla olmasını. O yüzden şuan onunla konusmayacagım. Yazsa dönmeyeceğim. Ben sadece hatasını anlasın istiyorum. Nasıl ki ben ona aşkımı ilan ettim ve hoşçakal desim ama o beni bırakmadıysa şimdi o da bana sevgisini açmışken tamamen onu bırakmam. O yine benim canımdır ama swvgilim olacağını sanmam...

Seven insan sevdiğinden başkasının güzelliğini görmez, en güzel kız dahi gelse elinin tersiyle iter, başka bir kızın gözlerine dahi muhabbetle bakamaz... geçsin bu hikayeleri.. yalan dolandan başka birşey değil.. eşimle ben de birbirimizi sevgiliyken 2 yıl bekledik. Hemen hemen her hafta sonu 10 saatlik yolu bazen araba, bazen uçak, bazen otobüsle gelir giderdi..

Şimdiye kadarki en güzel yorumdu. Herşeyi özetlediniz gerçekten. Ve hem beni hem onu iyi analiz etmişsiniz. Onerinize uymayı düşünüyorum bi sure daha kafamı dinlersem uyarım da zaten.

Siz böyle deyince ben o adamla görüşmek istiyorsunuz sandım, değer görmek her insanın hoşuna gider tabiki, ama size nacizane tavsiyem, değer görmeyi bekleyen bir insan gibi davranmayın kimseye, siz zaten çok değerliymişsiniz gibi kendi kendinize önem verin. Ne yazıkki insanların bu durumunu kullananlar olabiliyor, ve sizin için yapılan her şeye de inanmayın, insanlar malesef yalancı, sahtekar oldu artık.

Madem bigün sevgili olucakmışsınız zaten, bekle bi beş sene. İyice doysun , sonra ciddi arayışlara girer zaten, buarada da sen de arayışta ol. Her zaman daha iyisi vardır

Boyle adamlardan! nasil hoslaniyosunuz ve hatta hatta asik oluyosunuz??
Sonra da vay beni aldatti ühü ühü ühü!

Seni sevse baskalariyla bir sey yasayamaz ben buna inanmiyorum. Sadece senin duygularini kullanarak seni cepte tutmaya calisiyor. Ki bana kalirsa libido konusunu acarak sende nabiz yoklamis. Seninle cinsel hayatimiz olirsa baskalarini birakirim demeye getirmis. Gelme bu oyunlara. Hadi diyelim Bir sure sonra birileriyle birsey yasayip yasayip sana gelecek. Bu duruma tamamen karsiyim. Hem senin gururunu hice saymis olacak. Ne demek yani sen bir ke arda dur ama benim libidom var onu halledeyim seni sonra ararim.Mide bulandirici. Bence duygularina hakim ol

adamın dedıklerının turkce mealı su
benım hayatımda olup karsılık beklemeden sureklı benı sevmen onurumu oksuyor zamanla bu durumdan sıkılıp benden vazgecme hayatımda kal hep yedekte gıbı duracagını bılım dıyor
senle sevgılı olamam cunku ben bırıne baglı kalamam ozamanda sureklı benı seven senı kaybetmıs lurum buda ısıme gelmez dıyor

sevecek daha akıllı bırını bulabılırsın

Bi ikizler burcu olaraktan diyorumki : " biz ikizlerin hamlelerini anlamaya calismayin, dunyanin en dengesiz varligiyiz"

Saka bi yana yine ikizlerden yola cikarsak evet cinsellik bazen hat safada olabiliyor.
AMA soyle bi cumle vardir ikizler hakkinda " aradigi kisiyi bulduguna inanirsa gozu hic bisy gormez ve sirf onu mutlu etmek icin herseyi bosverir".
Bu yazdiklarinin arasinda senin icin bisyler feda ettigini goremedim. Buda demek oluyorki senin icin ne kdr yanip tutusuyor muamma.
Cok ama cok dengesiz birisi kendisi.
Canin yanar gibime geliyor.

Sevgili olsaniz bile ilk olabilicek sorunu soyleyeyim sana: bu erkek cinsellikte aktifken sen ne dusunuyosun bu konuda? Evlilik oncesi cinsellik hkkinda dusuncelerin neler?

Madem doktorsun bunları bilmen lazım doktorlar günübirlik haftalık vs. Eğitim seminer vs.. tarzı şehir ülke gezileri olcak onunda seninde nasıl güveneceksiniz?
çağırmasına erimişsiniz çağırması: hep yanımda olursan libidomu başkalarıyla şey olmaz demek istio.. buna tepki gösterirdim ben olsam. Ihh lmaz bundan aşık adam ağzıyla bile kuş tutar. Bu senin sevgini kullanmaya hazırlanıo bil..

Ne alaka yaa ben de doktorum sizin kocanız hep dibinizde mi tamam yorum yapmayın daha hiç alakası olmayan yerlere getirdiniz.

Bi de beni çağırmadı ben ağlayınca geldi diyorum. Off neyse yorumlar maksadını aştı. Şu saatten sonra fwrklı bişey soyleyecekseniz söyleyin. Ben yolumu çizdim zaten.

Bi de beni çağırmadı ben ağlayınca geldi diyorum. Off neyse yorumlar maksadını aştı. Şu saatten sonra fwrklı bişey soyleyecekseniz söyleyin. Ben yolumu çizdim zaten.

Senin yolun yol değil, benden söylemesi

Hayır ben aslanım ama öyle cinsellik diye bağıran biri değilim. Ve evlenmeden de düşünmüyorum. Bana uygun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…