Beni en çok sen bunaltıyorsun dedi!?

Gokceportakal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
11
2
1
34
Merhaba Hanımlar, burayı uzaktan takip ediyorum sizlerin yorumlarını hep dikkate alırım ama bu akşam ben de bir konuda size danışmak istedim.
Şimdi ben 29 yaşında ailemden uzakta bi yerde yalniz basina yaşayan ve çalışan bi kadinim. Nişanlım ise memleketimde çalışıyor doğal olarak(pandeminin de etkisiyle) yüzyüze görüşemiyoruz. Nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz son 1 yıldır da nişanliyiz.
Baslarda çok güzel bi iliskimiz vardi,bana karşı ilgiliydi, sürekli arardi saatlerce konusurduk. Izin günlerimizde görüşürdük, bana çok düşkündü.
Sonra iş değiştirdi ve yeni işine girdikten sonra bana olan ilgisi azaldi. Baslarda adapte olmaya çalışıyor dedim ama nerdeyse 1 ay oldu işe baslayali ve hala ayni.
Gün içinde 4,5 mesaji geçmiyor yazismalarimiz. Akşamları aramıyor ya da arasa da çok az konuşup uykum geldi diyip yatıyor erkenden. Oysa gece geç saatlere kadar konuşurduk onunla.
Ben bu konuyu açtığımda benden fazla bağırıyor hemen sinirleniyor ben çok anlayışsız ve bencilmisim. Bu dünyada beni en çok bunaltan kisi sensin dedi. Seninle evlenmek beni korkutmaya başladı dedi ki böyle şeyler asla söylemezdi. Ben de pandemiden dolayi hicbiryere çıkamıyorum surekli evdeyim onunla konuşmak vakit geçirmek istiyorum ama o neden böyle davranmayabaşladı. Acaba eskisi gibi sevmiyor mu artik. Belki de ben hataliyim gerçekten bilmiyorum dışardan bakan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce hata kimde burada? Hepinizin yorumlarını dikkate alacağım
 
Yeni işi çok mu yorucu? Belki de gerçekten çok yoruluyordur, pandemi iyice bunaltmış olabilir, herkesin kimyasını bozdu malum.
 
Hoşlandığı başka biri var. Senden ayrılmaya çalışıyor. Muhtemelen kız iş yerinden...

Kendini boş yere suçlama. O ayrılmayı kafasına koymuş yolunu yapıyor
 
Yeni isyerinde ya hoslandigi bir kadin oldu ya da cevre degistirdi ve sizinle ilgili gorusleri degisti yani evlilik vs vs
Bir sure aramayin bakalim o arayacak mi sizi?

Bana da vınlamaya yol yapıyor gibi geldi

Önce emin değilim şüpheliyim der sonra yoruldum der çıkar gider
 
Hoşlandığı başka biri var. Senden ayrılmaya çalışıyor. Muhtemelen kız iş yerinden...

Kendini boş yere suçlama. O ayrılmayı kafasına koymuş yolunu yapıyor
Ama kavga etmediğimiz zamanlar hep evlilikten söz ediyordu. Ilk kez geçen kavgamizda dedi bunu. Iliskimizde dert yok ama sen dert buluyorsun boş yere diyip.duruyor
 
Tskler bunu deneyeceğim
 
Başka biri ilgisini çekmiş gibi geldi bana da ama bilemedim tabi. Kesin bir şey söylemek zor. Ama evlenmekten korkmaya başladım diyip tam bu süreçte bunları demesi hayra alamet değil. İş ortamındaki bayanlar ilgisini çekmiş olabilir ya da sizi mukayese edip artık eskisi kadar çekici, havalı bulmuyor olabilir. Üstüne gitmeyin, bir süre arayıp sormayın bakalım ne yapacak. Baktınız ilgisiz yapacak bir şey yok önünüze bakar geride bırakırsınız nişanlınızı. O saatten sonra yar olmaz maalesef size. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçici bir buhrandır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…