- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi Gokceportakal
-
Benden fazla bagriyor diyorsunuz. Cok mu kavga ediyorsunuz? Bence ilgisi olan insan ne kadar yorulsada arar sorar
Haklısınız bi süre takip edeyim. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinsenin bir sucun yok cok haklısın da sorun ne ben de pek anlamadım, bir süre sen kendini geri cek ama tripli gibi de davranma yine de. bakalım nolucak. öyle yeni is yerinde iki gun tanıyıp hoslandıgı biri icin 3 4 senelik sevdigi kisiyi ve ustelik nisanlısını bırakmayı kimse göze almaz, ben o tür yorumları pek gercekci bulmadım. ama yine de takip edin bakalım ne zaman online oluyor surekli online kalıyor mu vs
Hiç arkadaşım yok maalesf burada. Gün boyu yalnizim bir tek iş. Dolayısıyla ona yoğunlaştim ama fazla mi bunalttim dedim ama dışardan beni pek de haksiz görmedilerNişanlınız sizden sıkıldığını söylemişBen olsam ne arar ne sorardım kendimi geri çeker hobiler edinir yada yeni arkadaşlar edinir onlarla zaman geçirirdim.
Umarım kendimi çektiğimde eski haline döner. Tskler yorumunuz içinBaşka biri ilgisini çekmiş gibi geldi bana da ama bilemedim tabi. Kesin bir şey söylemek zor. Ama evlenmekten korkmaya başladım diyip tam bu süreçte bunları demesi hayra alamet değil. İş ortamındaki bayanlar ilgisini çekmiş olabilir ya da sizi mukayese edip artık eskisi kadar çekici, havalı bulmuyor olabilir. Üstüne gitmeyin, bir süre arayıp sormayın bakalım ne yapacak. Baktınız ilgisiz yapacak bir şey yokönünüze bakar geride bırakırsınız nişanlınızı. O saatten sonra yar olmaz maalesef size. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah geçici bir buhrandır.
Savunma psikolojisi tamamen ve muhtemelen başka biriyle ilgileniyor diye düşündümAkşamları aramıyor ya da arasa da çok az konuşup uykum geldi diyip yatıyor erkenden. Oysa gece geç saatlere kadar konuşurduk onunla.
Ben bu konuyu açtığımda benden fazla bağırıyor hemen sinirleniyor ben çok anlayışsız ve bencilmisim. Bu dünyada beni en çok bunaltan kisi sensin dedi. Seninle evlenmek beni korkutmaya başladı dedi ki böyle şeyler asla söylemezdi. B
Adam senden sıkıldım demiş kendisi ile alakalı bir durum.Hiç arkadaşım yok maalesf burada. Gün boyu yalnizim bir tek iş. Dolayısıyla ona yoğunlaştim ama fazla mi bunalttim dedim ama dışardan beni pek de haksiz görmediler
Evlilikten söz ediyor ama ilgi yok, erkenden uyuyor sözde, gün içinde doğru düzgün mesaj yazmıyor normal mi bunlar sence...Ama kavga etmediğimiz zamanlar hep evlilikten söz ediyordu. Ilk kez geçen kavgamizda dedi bunu. Iliskimizde dert yok ama sen dert buluyorsun boş yere diyip.duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?