Merhaba Hanımlar, burayı uzaktan takip ediyorum sizlerin yorumlarını hep dikkate alırım ama bu akşam ben de bir konuda size danışmak istedim.
Şimdi ben 29 yaşında ailemden uzakta bi yerde yalniz basina yaşayan ve çalışan bi kadinim. Nişanlım ise memleketimde çalışıyor doğal olarak(pandeminin de etkisiyle) yüzyüze görüşemiyoruz. Nişanlımla 3 yıldır birlikteyiz son 1 yıldır da nişanliyiz.
Baslarda çok güzel bi iliskimiz vardi,bana karşı ilgiliydi, sürekli arardi saatlerce konusurduk. Izin günlerimizde görüşürdük, bana çok düşkündü.
Sonra iş değiştirdi ve yeni işine girdikten sonra bana olan ilgisi azaldi. Baslarda adapte olmaya çalışıyor dedim ama nerdeyse 1 ay oldu işe baslayali ve hala ayni.
Gün içinde 4,5 mesaji geçmiyor yazismalarimiz. Akşamları aramıyor ya da arasa da çok az konuşup uykum geldi diyip yatıyor erkenden. Oysa gece geç saatlere kadar konuşurduk onunla.
Ben bu konuyu açtığımda benden fazla bağırıyor hemen sinirleniyor ben çok anlayışsız ve bencilmisim. Bu dünyada beni en çok bunaltan kisi sensin dedi. Seninle evlenmek beni korkutmaya başladı dedi ki böyle şeyler asla söylemezdi. Ben de pandemiden dolayi hicbiryere çıkamıyorum surekli evdeyim onunla konuşmak vakit geçirmek istiyorum ama o neden böyle davranmayabaşladı. Acaba eskisi gibi sevmiyor mu artik. Belki de ben hataliyim gerçekten bilmiyorum dışardan bakan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var. Sizce hata kimde burada? Hepinizin yorumlarını dikkate alacağım