Beni sakinleştirir misiniz?

Hay Allah razi olsun:) herkes yazmis anne sutude anne sutu diye:)) uzun vaadede iyi geliyodur ama viruslerden vs korumaz.. bizzat kizimda yasadim anne sutu alirken fena hastalandi, anlattim bi onceki postumda

Bagisiklik demisken.. yeni doganlara bile probiyotik verilebildigini duydum, bi arastir istersen. Ben bilsem dogdugunda kizima verirdim.. bunyesi zayif ve suana kadar 5-6 kez enfeksyon gecirdi. Simdilerde veriyorum bende.

O kadar da değil yaVay arkadaş millet ne meraklı salya sümük bebek öpmeye
Napiyosun yazık değil mi ona da bulaşır dediğimde verdiği cevap : Ama pamuk gibi dayanamadim melekler korur onu , hem bırak herşeye bağışıklık kazansın oldu şaka gibi. Sonuc 2 yasinda ama 2 ayda 1 hasta ....

Malesef hasta oldu, burnu tıkalı, hapşırıyor, sürekli burnunu açmaya çalışıyoruz çünkü ememiyor uyuyamıyor hırıl hırıl ses geliyor. yarın sabah hastaneye götüreceğiz.

Eve misafir kabul etmeyin mümkünse. Ben koruyamadım. Daha da haftasonu misafir gelecek

O cocugu direkt hastaneye goturun, virus kapmis demekki. Beslenemez.. beslenemezse kilodan duser ve iyilesemez. daha 3 aydanda kucuk tehlikeli olabilir.

O cocugu direkt hastaneye goturun, virus kapmis demekki. Beslenemez.. beslenemezse kilodan duser ve iyilesemez. daha 3 aydanda kucuk tehlikeli olabilir.
Sabah erkenden randevu aldık götüreceğiz
Burnunu her beslenmeden önce açıp emmesini sağlamaya çalışıyorum

Ev cok sıcaksa burnu tıkanır, fızyolojıkle burnunu ac yani cek demiyorum mukus varsa ceker sın bazen oyle oluyor ama hasta olmuyorlar. Cok mu hapsırıyor?

Sabah erkenden randevu aldık götüreceğiz
Burnunu her beslenmeden önce açıp emmesini sağlamaya çalışıyorum
Hastaneye yatirin onu evde tedavisi zor olacaktir kucuk oldugundan. Agizdan beslenemezse sondaj takarlar, boylece hastaligi atlatana kadar kilodan dusmez en azindan.

Ev cok sıcaksa burnu tıkanır, fızyolojıkle burnunu ac yani cek demiyorum mukus varsa ceker sın bazen oyle oluyor ama hasta olmuyorlar. Cok mu hapsırıyor?

Ev 24 derece doğduğundan beri
Mukus aşırı var ama şeffaf renkli serum fizyolojik damlatıp otribebeyle çekiyorum dolu bayağı.
Hapşırdığında dolu dolu hapşırıyor yani sıvı saçıyor etrafa nezledir belki grip değildir ateşi yok allahtan

Allah acil şifalar versin.uzuldum.

Haftasonu misafirlerini iptal edin bence.Yenidoganlarda hapşırma normal de başka belirtiler de varmış.

Çok geçmiş olsun canım...

Haftasonu gelecek misafiri iptal et bence. Güzel kızın iyileşene kadar da mümkünse kimse gelmesin...

Hastaneye yatirin onu evde tedavisi zor olacaktir kucuk oldugundan. Agizdan beslenemezse sondaj takarlar, boylece hastaligi atlatana kadar kilodan dusmez en azindan.

Burnunu açınca emiyor ama yeterli geliyor mu bilmiyorum tabi. Doktor gerekli görürse yatırırız tabiki. Gözün gibi bakıyosun, sonra olana bak..

Çok geçmiş olsun canım...

Haftasonu gelecek misafiri iptal et bence. Güzel kızın iyileşene kadar da mümkünse kimse gelmesin...

Valla gelmeye karar verirken bana sormadı bile, yarın doktorun dediğine göre arayıp durumu söylerim ama gelir kendisi, uçak biletini yakmaz... teşekkür ederim. İnşallah çok ağır bişey geçirmiyordur. yine hareketli, burnu tıkanınca ağlıyor sadece ama bu daha başlangıç da olabilir

Geçmiş olsun ya tamam iyi hosgelmisde hastaysan anladığın zaman bi doktora git. Benim de oğlum 1 aylıkken böyle hastalandi zatürreye döndü allah korusun 10 gün hastanede yatmıştık 2. Cocugumda kimseyi kabul etmedik artk hastada olmadi şükür

Burnunu açınca emiyor ama yeterli geliyor mu bilmiyorum tabi. Doktor gerekli görürse yatırırız tabiki. Gözün gibi bakıyosun, sonra olana bak..
Bir cuval inciri berbat edene dicez bunuda bu saatten sonra yapacak birsey yok.. yeni yeni hapsuruyosa yeni basliyodur zaten.. ilerleyen 2-3 gunde cogalir muhtemelen.

Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz hemencik iyi olur inşallah. Düsüncesiz insanlara ayar oluyorum.

Hasta oldugunu bilseniz eminim mudahele ederdiniz. Kucukler hasta olmasin diye gerekirse cemkirerek uyarin karsi tarafi. Hep oyle yaptim hiç pişman degilim. Yaşina girince biraz saliverdim ama yasina girene kadar cok savunmasizlar.

Premature bebek ve gripli ziyaretçiler aynı cümlede bile geçmemeli... Yuh olsun böyle halaya! Ben kapıdan geri çevirdim net!

Ahhh keske bende yapsaydim en azindan sizi viruslerinizle yalniz birakiyorum anneme gidiyorum deseydim.. ahhh ahhhh ama benim kocada is yok tabi once gelende. Benim kardesim olsaydi ki oyle asla gelmezdi. Canim bak cocuklar hasta gibi insallah daha musait bi zamanda goruselim derdim. Ablasina tek laf etmedi.

Konu sahibi cok gecmis olsun .grip olmus yavrucugun .Allah sifa versin bebegine.

Geçmiş olsun çok sinirlendim ben olsam görümcemi arar bak çocuk hasta oldu beğendin mi yaptığını derim eşin ne dedi bu duruma

Şimdiden kötüyü çağırma canım sen. Inşallah ciddi bir şey değildir...

İlla ki gelecekse bebeğim hasta diyip odandan çıkartma. Odaya girdiklerinde de bir iki dakikadan fazla durmasına müsade etme... Kırılacak olan da kırılsın, boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…