benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

evet canım ya onun için dedim ya zaten.Allahım tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.sağol canım.inşallah sen de kırmızı kırmızı çift çizgiler görürsün amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

kızlar ya ben hala tam olamadım 6 gün oldu sadece değişik renklerde lekelenmelerim var.test negatif.yarın doktora gidiyorum.

sena canımsın keşke bi kan tahlil yaptırsaydın.. kendini çok yorma sakın güzelce dinlen benim içime doğuyor hamişsin inşallah.. yarın bizi fazla merakta bırakma tamammı... forumda bol ''m'' li hamileyim başlığını görmek istiyorum

gülüüüüüüüüüüüüüüüüüm.saat 4ten beri sana mesaj yazmaya çalışıyorum.ama sitede bir sorun var birtürlü gönderemedim.özel mesaj bölümü de yok niyeyse.senin mesajları okludum okudum sonra uyuyakalmışım.birtanem umarım iyisin şimdi.kanaman bitti mi gülüm.canım arkadaşım belki sırası değil ama canı gönülden inanıyorum samimi söylüyorum ki eninde sonunda sağlıklı bir bebişin olacak.neyse şimdilik kapayayım konuyu ama seni çoooooooooooooook seviyorum canım arkadaşım.bunu bil.benim de durumum bu işte birtanem 6 gündür sürekli değişik renkte lekelenmem var sadece.hı bu adet olabilir mi onuda bilmiyorum yani sadece siyah kahverengi bazen pembe kırmızı leke.pedi çıkarıyorum gelmez herhalde diyorum bakıyorum yine leke.olmadığım halde 6 gündür pedle geziyorum.daha önce olmuştu bole ama olamıyodum yine ara ara ama leke olup olup geçiyodu.doktorum da kullandığın haplardan dolayı diyodu.ama bu seferki kesintisiz hergün oluyor.3 haftadır da bazen dengesiz hissediyorum kendim gece baş dönmemeden yatamadım .belirtiler şimdi arkadaşlara bu gebe dedirtecek ama nekadar keşke olsa desem de olma ihtimalim %1 kendimi falan kandırmıyorum inan böyle ama niye böyleyim onu da merak ediyorum.dünden beri de sağ kasığımda ıkınınca hissetttiğim hafif bir ağrı var.korkmaya başladım 1 hafta hayıt tohumu 1 aydır da çörekotu karışımı kullandım.yoksa kist mi yaptım diye korkuyorum çok.kistim yoktu vallahi öyle bişi olmuşsa yıkılırım.gülüm yarın mutlaka haber vereceğim size.bu arada rüyand anasıl gördün benim bebişi birtanem merak ettim.

sersoyum yukarıdaki mesaj sana.kocaman öpüldün yanaktan.bu arada yaptığım ikinci test negatif çıktığı için kan vermekten vazgeçtim.yoksa sevkimi almıştım.olsaydı daha koyu çıkması gerekirdi.bir gün sonra yaptım çünkü.farklı markaydı diğeri de çok silik bir çizgiydi zaten.gölge gibi yani.

Son düzenleme:
kızlar puanın altındaki yeşil karelerin üzerine gelip durunca herkes için ayrı bir yorum var farkettiniz mi

bendee 3 ayy tmmm günündee gelmeyee başlamıştımm
sonn temmuz ve ağustoss 8 gün gecikmelii geldii
buu aydaa 1 günn erkenn normalmii acabaa
tarihlerii yazarsamm
nisan mayıs haziran ayın 1inde
temmuz 8
ağustos16
eylül 15

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar yaaaaaaaaaaaaaaaaaa az önce adet oldum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.ama parça şeklinde geldi.of ya offffffffffff.neyse yarın randevum vardı zaten ya.yarın iğneme başlarım o zaman.neyse hayırlısı olsun.......

senacım çok üzüldüm ya.. geçekten umutlanmuştım.. ikinci çizgi silik çıktığında genelede pozitif sonuç veriyor.. aklıma getirmek istemiyorum ama acaba bir kimyasal gebelik yaşamış olabilirmisin diyede düşünüyorum... hayırlısı olsun canım

sersoycum birtanem doktordan geldim.durumum tamamen yumurtalıkların düzgün çalışmamasıyla ilgiliymiş.of yaaaaaaaaaa bir de laparoskopiden bahsetti.nasıl oluyor sersoyum zor mu?anestezi falan oluyo mu?nekadar sürüyor acaba. bugün ilk iğnemi oldum 75 ml.5 gün kullanacam.çarşamba yumurtalarıma bakacak.daha bir yıllık evlisiniz önce iğneyi bir deneyelim işe yaramazsa laparoskopi dedi.ben ameliyattan çok korkuyorum ya.hayatımda bir kez siğil aldırdım anestezi altında o hayatıma resmen bir damga vurdu.o anları yaşamak istemiyorum tekrar yaaaaaaaaaaaa.çok korkuyorum.hiç umudum yok ama inşallah iğnlerden sonra kalırım gerek kalmaz.bu arada ben sağ tüpüm kapalı biliyodum.oysa sol tüpüm kapalıymış.çok cılız dedi.sağ tüp açıkmış yani.sersoyum sen iyi misin peki başını da ağrıttım ama.çok öpüyorum canım ya.
sersoyum diğer mesajlarımı okudun mu ?cevap yazmamışsın da.............

bu arada gonal-f iğneyi göbekten kendine yapan varsa yardım eder misiniz.bugün eşim nöbetçi de ben kendime vurmak zorundayım.

canım ya genelde insan gebelik beklentisi içine girdiği anda tarihler çok değişebiliyor.böyle psikolojik bir durum olabilir.

canım ya tropige bakmıştım ama ben bu yazdıklarını görmemişim :1shok::1shok:
kusuruma bakma tatlım... hemen cevaplıyorum

senacım benim kanamalarım hala devam ediyor, çok şükür ağrım sancım yok ama pisikolojim çok bozuldu, kendimi toparlamaya çalışıyorum.. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. dualarınızla güç buluyorum...
hayatım sizlere o kadar çok dua ediyorumki... bu olaylar olmadan önce rüyamda senle birlikte 2 arkadaşımın daha bebeklerini gördüm.. hayır olsun inşallah, evimizin yanında bir panayır kurulmuş, insanlar eğleniyor mutlular... ben evdeyim yanımda 3 bebek var bebeklerin 2 si erkek 1 i kız...acıkmışlar ağlıyorlar.. bende dayanamıyorum ağlamalarına onları tek tek alıp emziriyorum, sonra eşim geliyor kimin bu bebekler diyor... bende kk dan arkadaşların bebekleri birazdan gelip alacaklar ama çok ağladılar dayanamadım diyorum.. biz kader kardeşi olduk, çocuklarımızda süt kardeş oldu diyorum senağlama

canım yumurtalıklardaki sorun için benim tavsiyem böğurtlen kökü kullan, ben kullanıdığım ilk ay hamile kaldım.. hem rahmi hemde yumurtaları kuvvetlendiriyor ayrıca yumurta çatlatma özelliği var ve yan etkisi yok kist falan oluşturmaz... ben laoarskopi oldum öyle korkulacak bir durum değil, bir nevi kansız ameliyat anastezi ile yapılıyor ve aynı gün ayağa kalıyorsun tüpleri açmak için yada rahim içini kontrol etmek için yapıyorlar.. inan ağrısı rahim filmine göre çok düşük... seni çok seviyorum canım arkadaşım inşallah güzel haberi vermen uzun sürmeyecek... kocaman öptüm seni Şeniz

brtanem ya inşallah ikimizde sağlıklı bir bebek doğurarak kader arkadaşı oluruz.amiiiiiiiiiiin.
gülüm benim ben şu anda iğneye başladım ya sence şu anda bitkisel birşeyler kullanmamam daha doğru olmaz mı?hani ilacın etkisini falan azaltmaması ya da ters bişeye döndürmemesi açısından.olmaz diyosan kullanayım.bir de ne sıklıkta ne zaman ve nasıl kullanılıyor bu böğürtlen kökü?Şeniz

canım benim hadi hayırlısı.. inşallah iğneler bu ay işe yararda uğraşlarının mukafatını alırsın.. canım doğrusu iğnelerle beraber kullanmanın bir sakıncası olurmu tam bilmiyorum istersen gerek kalırsa diğer ay kullanmaya başlarsın
bak burda detaylı şekilde anlattım.. öpüyorum seni Şeniz http://www.kadinlarkulubu.com/yumurta-catlamasi-icin-bogurtlen-koku-t212994/index.html

walla herkese kustum kaç gundur işten çıktıgım için yokum hiç gülden nerdesın ne oldu dıyen yok walla kırıldım herkes hasta olmus gordugum kadarıyla ben işten erken çıktım nete gıremıyorummm şimdı fırsat buldum dualarım ekım için hadı hayırlısı sız benı unutsanızda ben sızı unutmadımmm

cnm merhaba,
siteminde haklı olabilirsin cnm bende doğru düzgün giremiyorum buraya. Bayram öncesi işler felaket yoğun. -tatlicadiarzu-
Bende ekimi bekliyorum bakalım kendine iyi bak öpüyorum seniŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…