benim gibi ne zaman yumurtladığını bilmeyenler ve adeti düzensiz olanlar

mrb kızlar ben de küstüm.ben de 2 gündür giremiyorum ama kimse sormamış.ben de iğnelerimi bitirdim ama nedense adetim daha da arttı dün doktora gittim.normalde bitmesi gerekiyordu adetin dedi.bu durumda 3 gün daha iğne dedi.cumartesi kontrole gideceğim hepinizi opt.

bende çok düzensiz adet oluyorum bazı aylar 30 günde bi oluyo bazen de 40 günü bile geçiyo napıcam bilmiyorum çocuk istiyorum ama yumurtlama günlerimi bilmediğim için denk getiremiyoruz bi türlü allahım en yakın zamanda hepimize nasip etsin hayırlısıyla

ben haftalardırt girmiyorum canım ya.
delireceğim ya ben de gonal-f kullanmaya başladım geçen ay.5 gün vurdum iğneyi kanamam kesilmeyince doktor 3 gün daha vur dedi yine kesilmedi teadviyi kestik bu ay adetin 2. günü yine gittim yine 4 gündür vuruyorum yine hala tam kesilmedi ya.bıltım ya yemin ederim.hepsi boş. boşa kürek sallıyorum bu ay da yumurtalarım olgunlaşmıcak anlaşılan.ayrıca bildiğime göre yumurtayı olgunlaştırmanın en etkili ve genllikle işe yaryan yolu iğne.ama bende niye böyle oluyor anlamadım ki
offffffffffffffffffffffff.offffffffffffffffffffff

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ismim derya
bende hamile kalmak için uğraş verenlerdenim, 1,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım kızlığımdan beri adet düzensizliği ve kistlerle uğraştım sürekli doğum kontrol hapları kullandım kistlerim geçti tekrarladı,evlenince ilişkide acıyla doktora gittim doktorum yara olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi yaramı 6 ay önce yaktırdım. 2 ay doğal yolla korundum.4 ay önce korunmayı bıraktık bebiş olmadı tabii bu arada adetlerim hep düzensizdi 2 ay da bir adet oldum 2 hafta önce başka bir doktora durumu anlattım doktorum yumurtalıklarımı güçlendirmemizi yavaş çalıştığını söyledi ve menogon iğne verdi 1+1 olarak her sabah vuruluyorum haftada 2 defa doktoruma kontrole gidiyorum. en son pazartesi günü doktorum biraz yavaş hala ama güçlenecek inşallah dedi,toplam 25 tane iğnem var. onlar bitince pregny vuracakmış.içim çok sıkılıyor eğer hamile kalamazsam rahim filmi çekeriz dedi doktorum.sanki bu dünyada tek benim başıma gelmiş bu sorunlar diye düşünüyorum bu siteyi bulunca çok mutlu oldum.bu iğnelerle hamile kalanlar varmı???:teselli:

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ismim derya
bende hamile kalmak için uğraş verenlerdenim, 1,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım kızlığımdan beri adet düzensizliği ve kistlerle uğraştım sürekli doğum kontrol hapları kullandım kistlerim geçti tekrarladı,evlenince ilişkide acıyla doktora gittim doktorum yara olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi yaramı 6 ay önce yaktırdım. 2 ay doğal yolla korundum.4 ay önce korunmayı bıraktık bebiş olmadı tabii bu arada adetlerim hep düzensizdi 2 ay da bir adet oldum 2 hafta önce başka bir doktora durumu anlattım doktorum yumurtalıklarımı güçlendirmemizi yavaş çalıştığını söyledi ve menogon iğne verdi 1+1 olarak her sabah vuruluyorum haftada 2 defa doktoruma kontrole gidiyorum. en son pazartesi günü doktorum biraz yavaş hala ama güçlenecek inşallah dedi,toplam 25 tane iğnem var. onlar bitince pregny vuracakmış.içim çok sıkılıyor eğer hamile kalamazsam rahim filmi çekeriz dedi doktorum.sanki bu dünyada tek benim başıma gelmiş bu sorunlar diye düşünüyorum bu siteyi bulunca çok mutlu oldum.bu iğnelerle hamile kalanlar varmı???

kızlra ne oldu bu konuyu kapattınız mı ne?kim ne durumda moral verin bize mutlu haberler varsa.

bende agustostan beri olamadim kizlar...
bi ara test yaptim,ikinci cizgi silik cikti,ama üstüste bayagi bi yaptim hep negatif cikti...
pcos var,düzensizlik var...doktorlarim bisey demiyorlar,gecer biseyin yok diyorlar,ayni ilaca devam ettiriyorlar,ama 1,5 sene oldu bi gelisme yok...
baska doktor ariyorum...
off belim agriyo,kasiklarim agriyo,ama olamiyorum iste

kızlar benimde adetlerim düzensiz bu aralar olmam lazım ama bazen 32 günde bazende 45 günde oluyorum bi adet olsam doktora gidicem yumurtlama günümü öğrenicem 3 aydır çocuk istiyoruz ama olmuyo.

nım ya allah şifa versin de inşallah analığı tadarız biz de.benim de 11 ay oldu.

ya ozcelıksenacım valla ısten cıktım gıremıyorum sımdı doktordan geldım tuplerın acık olup olmadıgına bakacaklar bı dahakı ay bende hala bıse yok hayırlısı olsun sen neyaptın eLALIDANDA HABER YOK HAMISMI YOKSA

canım ya hayırlısı inşallah açıktır tüplerim benim sol tüpümde tıkanıklık var maalesef.elalıdan da haberim yok vallahi ben de giremiyorum artık.ben de 2 aydır gonal f iğne oluyorum ilk ay yumurtalarım gelişmedi iğneye rağmen çünkü adetim kesilmedi bu ay büyütebildik ve 14 gün önce çatlatma iğnesini oldum ne durumdayım bilmiyorum...bakalım inşallah tutar yaaaaaaaaaa

Günaydın kızlar, görüşemiyoruz nasılsınız bakalıma.s.
Ahhh yaşamakcım keşke dediğin gibi hamiş olsam ama nerdeeeee:1no2:
Dün aşılama yaptırdım bakalım 2 haftaya kadar belli olur sanırım sonucum...
Ama hiç ümidim yok, çok öksürüğüm var çünkü:çok üzgünüm:

Senacım sendemi aşılama oldun tam anlayamadım iğne neden vurundunfisfisfis

Yaşamak cnm inşallah açıktır tüplerin stres yapma sakın...

Kızlarr kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleriŞeniz

canım ya yok ben henüz aşılamaya geçmedim.sadece iğneyi olup doğal yolla deniyoz şu an.herhalde bu şekilde olmazsa aşılamay geçicez

canım ya yok ben henüz aşılamaya geçmedim.sadece iğneyi olup doğal yolla deniyoz şu an.herhalde bu şekilde olmazsa aşılamay geçicez

Canım inşallah kavuşursun meleğine en kısa sürede...
Sen iğneleri kafana göremi alıp kullanıyosun senacım yoksa doktor veriyor ve şu kadar zaman sonra çatlatma ve ilişkimi diyor? O kadar iğne olduktan sonra aşılama yapmak daha mantıklı değil mi acaba? kafam karıştı doğrusu...
Allah gönlüne göre versin cnm, öpüyorum seni çokŞeniz

sanırım ben de ilerde sizin gibi sorunlar yaşayacağım senağlama
ben de hap kullanmadan adet olmuyorum, hapı bıraktığımda hiç adet olmuyorum.
ne zaman yumurtluyorum hiç haberim yok..
hatta yumurtaldığımdan şüpheleniyorum.:1no2: tembellik varmış yumurtalıklarda..
ben bu ay ilacı bırakıp soğan kürünü deneyeceğim. belki bununla adetim düzene girer..
hayırlısıyla sizler de bebeklerinize kavuşursunuz,ben de düzenli adet olurum inşallah..:Saruboceq:
öpüyorum hepinizi.a.s.

İyi dileklerin için teşekkürler canım:1hug:
Zamanı geldiğinde inşallah sorunsuz bi şekilde meleğine kavuşursun.
Bencede soğan kürünü dene inşallah faydasını görürsün, çok methediyolar şu ara ama ben tedavi sürecinde olduğum için yan tesir eder diye korktum açıkcası...

evlenmeden önce tedavi olmak istiyorum açıkçası.
ben de senin iyi dileklerin için teşekkür ederima.s.
soğan suyumu biraz önce içtim ama çok iğrenç bi tadı var..
sen şimdilik deneme,tedavi süresindeysen. doktoruna danış belki zararı yoktur o zaman denersin:1hug:

kesinlikle bu beni anlatıyo
hiç 28 günde olmadım
hep 30un üstünde olmuştur:çok üzgünüm:
hatta bazen 2 ayda ozamanlar ilaç kullanırdım bi kaç ay düzenli sonra hoop yine aynı
şimdi ise 40 gün oluyo daha yeni olacağım belirtisi var
ve ne zaman yumurtladığımı açıkcası yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum
çok zor :çok üzgünüm:
stres stres

Sende bizdensin yani cnm aramıza hoşgeldin a.s.
Düzensizlik çok zor Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…