- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
nım ya allah şifa versin de inşallah analığı tadarız biz de.benim de 11 ay oldu.bende agustostan beri olamadim kizlar...
bi ara test yaptim,ikinci cizgi silik cikti,ama üstüste bayagi bi yaptim hep negatif cikti...
pcos var,düzensizlik var...doktorlarim bisey demiyorlar,gecer biseyin yok diyorlar,ayni ilaca devam ettiriyorlar,ama 1,5 sene oldu bi gelisme yok...
baska doktor ariyorum...
off belim agriyo,kasiklarim agriyo,ama olamiyorum iste
canım ya hayırlısı inşallah açıktır tüplerim benim sol tüpümde tıkanıklık var maalesef.elalıdan da haberim yok vallahi ben de giremiyorum artık.ben de 2 aydır gonal f iğne oluyorum ilk ay yumurtalarım gelişmedi iğneye rağmen çünkü adetim kesilmedi bu ay büyütebildik ve 14 gün önce çatlatma iğnesini oldum ne durumdayım bilmiyorum...bakalım inşallah tutar yaaaaaaaaaaya ozcelıksenacım valla ısten cıktım gıremıyorum sımdı doktordan geldım tuplerın acık olup olmadıgına bakacaklar bı dahakı ay bende hala bıse yok hayırlısı olsun sen neyaptın eLALIDANDA HABER YOK HAMISMI YOKSA
canım ya yok ben henüz aşılamaya geçmedim.sadece iğneyi olup doğal yolla deniyoz şu an.herhalde bu şekilde olmazsa aşılamay geçicezGünaydın kızlar, görüşemiyoruz nasılsınız bakalıma.s.
Ahhh yaşamakcım keşke dediğin gibi hamiş olsam ama nerdeeeee:1no2:
Dün aşılama yaptırdım bakalım 2 haftaya kadar belli olur sanırım sonucum...
Ama hiç ümidim yok, çok öksürüğüm var çünkü:çok üzgünüm:
Senacım sendemi aşılama oldun tam anlayamadım iğne neden vurundunfisfisfis
Yaşamak cnm inşallah açıktır tüplerin stres yapma sakın...
Kızlarr kendinize çok iyi bakın öpüyorum sizleriŞeniz
canım ya yok ben henüz aşılamaya geçmedim.sadece iğneyi olup doğal yolla deniyoz şu an.herhalde bu şekilde olmazsa aşılamay geçicez
sanırım ben de ilerde sizin gibi sorunlar yaşayacağım senağlama
ben de hap kullanmadan adet olmuyorum, hapı bıraktığımda hiç adet olmuyorum.
ne zaman yumurtluyorum hiç haberim yok..
hatta yumurtaldığımdan şüpheleniyorum.:1no2: tembellik varmış yumurtalıklarda..
ben bu ay ilacı bırakıp soğan kürünü deneyeceğim. belki bununla adetim düzene girer..
hayırlısıyla sizler de bebeklerinize kavuşursunuz,ben de düzenli adet olurum inşallah..:Saruboceq:
öpüyorum hepinizi.a.s.
İyi dileklerin için teşekkürler canım:1hug:
Zamanı geldiğinde inşallah sorunsuz bi şekilde meleğine kavuşursun.
Bencede soğan kürünü dene inşallah faydasını görürsün, çok methediyolar şu ara ama ben tedavi sürecinde olduğum için yan tesir eder diye korktum açıkcası...
kesinlikle bu beni anlatıyo
hiç 28 günde olmadım
hep 30un üstünde olmuştur:çok üzgünüm:
hatta bazen 2 ayda ozamanlar ilaç kullanırdım bi kaç ay düzenli sonra hoop yine aynı
şimdi ise 40 gün oluyo daha yeni olacağım belirtisi var
ve ne zaman yumurtladığımı açıkcası yumurtlayıp yumurtlamadığımı bile bilmiyorum
çok zor :çok üzgünüm:
stres stres
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?