canım benden sana bır tavsıye ole bısey sakın deme haklıyken haksız duruma dusersın sakın!gelıne bak kın tutuyo laf sokuyo pabu gıbıde dılı var derler onların yaptıgı unutulur senınkı unutulmaz bırak kendı ayıplarından utanırlar bırguneşim söyler ayrıca iyi niyet olsa ertesi gün yaparken çağrabilirdi eşimi fazla didiklemiyorum bu konuda ama bi yemeğe çağırdığım(uzun zaman sonra)döner ve tatlınızıda alın ama bana almayın ben kendi yemeklerimi yerim diycem....
hiç sezmemiştim aksine beğenerek yediler hep bence k.pederin suçu yok k. validem dedi hazır alalım diye beraber yapalım dedimya sıkıntı oCanim seni anliyorum,kucuk bisey olabilir ama yeterince sinir bozucu olabiliyor.Benim kayinvalidemler de tuhaf bu konuda.Kayinpeder pek degil de kayinvalidem bir sorun oldugunu acikca belli ediyor.Onceden ben de gelecekleri zaman yemek hazirlardim,ugrasirdim.Ya gorumcemde yemeye karar verirlerdi,ya da baska bisey.Boyle bi yemege kuskuyla yaklasmalar,azcik yemeler.Kayinvalidem ne zaman benim yemekten yese azicik yer,cok ac degilim der.Degisik bir yemek yaparim ya da tatli,denemez bile.Ben ilk baslarda kotu dusunmuyordum ama baktim devam ediyor bir sey oldugunu anladim.Onlar geldiginde yemek yapmiyorum artik.Madem bisey buluyor kendisi yapsin,o kadar yemegi cope atamam...Eger sen de boyle bir seyler seziyorsan yemege cagirma bir daha
arasaydı en azından canı isteyince 100 kez arıyor
haklısın ama en azından eşime söyliycemcanım benden sana bır tavsıye ole bısey sakın deme haklıyken haksız duruma dusersın sakın!gelıne bak kın tutuyo laf sokuyo pabu gıbıde dılı var derler onların yaptıgı unutulur senınkı unutulmaz bırak kendı ayıplarından utanırlar bırgun
esi demediyse sewalde ogrenmek istiyor diye kadincagizin nerden gelecekki aklinaaaa:44:
tşk haklısın ama elimde deil bişey yapmam ama en azından b daha da beraber şunu yapalım dememwalla ben nee desem bos orda olan yasayanda sizsiniz yanliz kendinizi k.validenizden sogutmayin bu konuyuda bence artik unutun ve buyutmeyin bosyyere huzurunuzuda bozmayin...sevgiler...
söylemiştir tabi o sanırım kullanılacağını düşündüay nebılım ben tweelse hanım esı demedıyse bız burda bosamı kafa patlatıyoruz kız gelsın beraber yapalım bende ogrenırım demıs adam bunu nıye solemesın solemıstır solemez olurmu
tweelse degil tweetysale...biz burda bosa kafa patlatmiyoruz isteyen istedigi yorumu yapar bana gore boyle saana gore oyle...ben bilmiyorum soyleyip soylemedigini sende bilmiyorsun ordamiydin hayir...konu sahibide soylemistir diyor anammm bi borek neler etti yahu...ay nebılım ben tweelse hanım esı demedıyse bız burda bosamı kafa patlatıyoruz kız gelsın beraber yapalım bende ogrenırım demıs adam bunu nıye solemesın solemıstır solemez olurmu
tşk haklısın ama elimde deil bişey yapmam ama en azından b daha da beraber şunu yapalım demem
katamadım işte:)sessizce aldım intikamıayy çok sinir bi olayy. ben olsam tozu dumanı birbirne katardım
börek beni mahvetti en iyisi yatıyım:)yorumlar için tşk kızlar sevgiyle kalın veeeeeee sakın ama sakın kayınvalidenizden bişey istemeyin öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?