Benim yemeklerim yerine hazır yemek tercih ettiler..

canım benden sana bır tavsıye ole bısey sakın deme haklıyken haksız duruma dusersın sakın!gelıne bak kın tutuyo laf sokuyo pabu gıbıde dılı var derler onların yaptıgı unutulur senınkı unutulmaz bırak kendı ayıplarından utanırlar bırgun

hiç sezmemiştim aksine beğenerek yediler hep bence k.pederin suçu yok k. validem dedi hazır alalım diye beraber yapalım dedimya sıkıntı o

arasaydı en azından canı isteyince 100 kez arıyor

walla ben nee desem bos orda olan yasayanda sizsiniz yanliz kendinizi k.validenizden sogutmayin bu konuyuda bence artik unutun ve buyutmeyin bosyyere huzurunuzuda bozmayin...sevgiler...

haklısın ama en azından eşime söyliycem

esi demediyse sewalde ogrenmek istiyor diye kadincagizin nerden gelecekki aklinaaaa:44:

ay nebılım ben tweelse hanım esı demedıyse bız burda bosamı kafa patlatıyoruz kız gelsın beraber yapalım bende ogrenırım demıs adam bunu nıye solemesın solemıstır solemez olurmu

walla ben nee desem bos orda olan yasayanda sizsiniz yanliz kendinizi k.validenizden sogutmayin bu konuyuda bence artik unutun ve buyutmeyin bosyyere huzurunuzuda bozmayin...sevgiler...
tşk haklısın ama elimde deil bişey yapmam ama en azından b daha da beraber şunu yapalım demem

ay nebılım ben tweelse hanım esı demedıyse bız burda bosamı kafa patlatıyoruz kız gelsın beraber yapalım bende ogrenırım demıs adam bunu nıye solemesın solemıstır solemez olurmu
söylemiştir tabi o sanırım kullanılacağını düşündü

tweelse degil tweetysale...biz burda bosa kafa patlatmiyoruz isteyen istedigi yorumu yapar bana gore boyle saana gore oyle...ben bilmiyorum soyleyip soylemedigini sende bilmiyorsun ordamiydin hayir...konu sahibide soylemistir diyor anammm bi borek neler etti yahu...

tşk haklısın ama elimde deil bişey yapmam ama en azından b daha da beraber şunu yapalım demem

eger bole yaparsan artik herseyi gozune batar...hic olmamis farzedebilirsin tabi benim fikrim...

börek beni mahvetti en iyisi yatıyım:)yorumlar için tşk kızlar sevgiyle kalın veeeeeee sakın ama sakın kayınvalidenizden bişey istemeyin öpüldünüz

börek beni mahvetti en iyisi yatıyım:)yorumlar için tşk kızlar sevgiyle kalın veeeeeee sakın ama sakın kayınvalidenizden bişey istemeyin öpüldünüz

sadece kayınvalidenden değil tatlım bu dünyada hiç kimseden birşey istemeyeceksin....

sen hep vereceksin ama birşey istemeye geldimi sıra senden kötüsü olmaz...

tecrübeyle sabittir malesef...

hiç kimse için sıkma canını sen yap yemeğini afiyetle yiyin eşinle beraber,

isteyen yer istemeyen dışarıdan hazır alıp yer...

eşin hatalı bence onlara kızacağına eşine kız sana sen bişeyler hazırla diyor sonrada sana sormadan döner alıyor dengesizlikkk

kayınvalidemler iftara gelicek bana hafta sonu, kendimi yerine koydum da.. ben de çok sinirlenirdim
çok ayıp etmişler..
sen de onlara yemeğe giderken dönerini al öyle git, otur onun evinde onu ye..nasıl hisseder acaba

Ben olsam döneri yemezdim.."O kadar yemek yaptım, ziyan olmasın.Siz döner yiyin ben kendi yaptıklarımı yiyeyim." derdim.Belki bu şekilde biraz yüzleri kızarırdı :/

Bence en büyük hata eşinde.
Sonuçta annelerini yemeğe çağırmak o istiyor.
sen yemek yapıyorsun biliyor.
Daha neyine gidip hazır alıyor.
Dese ya eşim zaten yemek hazırladı gidince onları yeriz diye.
Ama bence bu yemek ve börek meselesinden bir olay yaşanmış gündüz işyerinde.
Çünkü enazından kayınvaliden geldiği zaman bu kadar yemek ziyan olmasın
arıyalım da hazır almasınlar demesi lazım.
Ama bu işin içine başka birşey var.
Yani önceden bu konuyla ilgili birşey yaşanmış.

Kayınvalidenizin fesat olduğunu düşünüyorum oğluna yorgunum hazır alın demiştir ama ertesi gün biricik oğlunun canı çetiği için yapmış ve sizi çağırmıştır. Amaç size öğretmemek oğluşu hep ondan istesin oda elleriyle yapsın. Çok ayıp etmişler ben olsam o dönerleri çöpe atar kıyameti koparırdım

çok tuhaf bi durum olmuş bozulmakta haklısınız ama benim aklıma yazdıklarınızı okurken eşinizin çiğbörek mevzusunu annesiyle paylaşmış olabileceğini düşündürdü bana..kadında o zaman yapmasın bişey hazır bişeyler alın gelirken demiş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…