Benimde var bir derdim.

depresyondasınız iyi bir tedavi alıp ondan sonra tekrar gözden geçirirsiniz evliliğinizi. Rutin hayat sorumluluklar hep evde olmak vs insanı bu raddeye getiriyor çocuk büyütmek zaten zor birde o var

Şuanda ben aile terapistiyle görüşüyorum ama evime döndükten sonra pek bisey söylemiyor. Diyecek biseyi mi kalmadı anlamadım.
Eşim de tedavi olucam dedi ama onu konusturmadim daha.

Çocuk için bi şans ver Dedi. Ben dönünce o da düzeldiği için iyi olur mu dedim. Ben iyice kapandım içime iyice mutsuz oldum. Sürekli ağlıyorum

Bir karar verdin gurur yapip donmek zorunda kaldin onun icin icin kendine yediremiyor olabilirsin kuzum ,suan duzeldiyse sans ver cunku bosanmak sadece cesaretle olmuyor o kararli durus tam bitmediyse hersey kiriliyor ,pisman oluyorsun ,o daha kotu ..tmm uyu dinlen ama dene su asamada geri donus yapmak istersen 3 gun sonra ya tam duzelmisti haksizlik mi yaptim ?olacaktir

kendine zaman ayır kendin için mutlu olmak için yeni birşey bul örneğin kurslara giit yeni kişiler tanı ortam değişirse belki toparlarsın
Pandemi de o da mümkün degilki. Bi arkadaşım.vardi sürekli görüştüğüm şimdi o da pek uğramıyor. Burda başka birilerini tanımıyorum havalar ısınınca tasinicaz belki yeni tasindigim binada arkadaşım olur. Veya sonrasında çalışmaya başlarsam değişiklik olur.

Belki de eşinizin karşısında durup ona istemediğinizi söylediğinizde ruhunuzun en güçlü, en özgür olan halini keşfetmişsinizdir öyle bir zamandan sonda istemediğiniz bir birleşmeye giderek ruhunuzu tekrar birdaha bir kutuya hapsetmek zorunda kalmış hissetmiş olabilirsiniz. Bu keşfediş boşa gitmiş ve sizde yüksekten düşmüş gibi olmuşsunuz. Bence o hissi unutunca yakında rutine alışıp huzura kavuşacaksınız.

Hissetikleriniz normal. Yaralar çabucak iyileşmez çünkü. Ayrıca eşinize sevginiz bitmiş bence. Aynı evde durmak hayatı paylaşmak istemediğiniz içinde bu hisleri yaşıyorsunuzdur büyük ihtimal.

Depresyondasiniz herhalde gerci sevmedigi adamla ayni evde yaşamak zorunda olan herkes depresyona girer.
Bence psikiyatrist ve ilactan ote terapiye yani psikologla hayata bakış acinizi degistirmeye ihtiyacınız var.
Bipolar,sizofreni, panik atak, okb tarzi bir teshis olmadıkça uzun süreli antideoresan kullanimi beyin hücrelerini öldürücü etki yapar (psikiyatrist Yankı Yazgan kitaplarında böyle diyor)

Kuzum sevmediğim bir adamla istemediğim bir evlılık yasasam bende mutsuz olurdum . Çok normal. İş, para.. kendıne sure ver bırıkım yap calıs. Ben bır sene vermıstım bekledım sartlar uygun oldu bosandım cunku aıleme ne zaman desem sans ver sans ver. şimdi aksam eve gecınce kekımı fırına koyup kızımla film izlicem. Ağaç degılsın kı kökun olsun mutsuz olunca yer degısebılırsın. Planla herseyı.

depresyondasınız iyi bir tedavi alıp ondan sonra tekrar gözden geçirirsiniz evliliğinizi. Rutin hayat sorumluluklar hep evde olmak vs insanı bu raddeye getiriyor çocuk büyütmek zaten zor birde o var
Evet haklısınız önce kendimi iyilestirmeliyim tedaviyle. Umarım toparlanabilirim.

O kararlı durus tam bitmediyse herşey kırılıyor derken bunu tam anlayamadım..
Tam düzelmişti diyemiyorum tamam bana karşı iyi ama 8 sene sonra sana aşık oldum diyen adam beni hiç sevmemiş olması vs kirildigim şeyler onları atlatamıyorum..

Canimmm keşke binlerce beğeni yapabilsem yazdıklarına..
Çünkü o kadar özgür hissetmiştim ki ohh be demiştim. Şimdi geriye sarmışım diye hissediyorum. Yine hapishaneye dönmüşüm gibi hissediyorum.. O kadar doğru ki yaşadıklarımın tercümanı olmuşsunuz belki zamana ihtiyacım var ama şuan çok bunalıyorum, nefes alamıyorum

Yaşadıklarınız kolay değil ki.. Boşanma kararı aldınız bunu eminim çok düşündünüz.. İçinize sindirdiniz. Sonra hiç beklemediğiniz şekilde kararınızı uygulayamadınız.. Sanırım artık yaşam için amacınız kalmadı gibi ve kapana kısılmış hissediyorsunuz kolay bir şey değil..

Oda yani seviyordur da duygusu bu kadar yogun degildir kendince ne kadar sevdigi belirtmeye calismis a batirmis...soyle bosanmak icin tamamen bitmis olmali simdi kararlisindir ama adam sana iyi davranmaya baslar sen yine affetmem der kararinin arkasinda durursun fakat ilerde acaba bir sans versemiydim diyebilirsin,bunu dememek icin herseyi yapmak o sansi vermek lazim inan sen uzulursun ilerde bence kararin cok isabetli

Hissetikleriniz normal. Yaralar çabucak iyileşmez çünkü. Ayrıca eşinize sevginiz bitmiş bence. Aynı evde durmak hayatı paylaşmak istemediğiniz içinde bu hisleri yaşıyorsunuzdur büyük ihtimal.
Evet hiç bisey hissedemiyorum malesef. Burda olmak hiç mutlu etmiyor beni. O yüzden diyorum o düzeliyor veya bana iyiyken her istediğimi yapıyorken mutlu olmayarak nankörlük mu yapıyorum.
Ona karşı değil elimdekilerin kıymetini bilmeyerek. En azından sağlığım yerinde gibi. Yapamıyorum bunları

Gözlerim doldu bunu okurken..
Evet düşündüm karar verdim sindirdim uygulamaya geçiyordum ki geri iade edildim resmen.. bütün umutlarım yıkıldı..
Geri ayağa kalkacağım buna eminim ama şuan bu halimi atlatamıyorum ve yine tek destek gördugm kk ye size yazdım..
Bunalımı icimden atamıyorum çünkü

Size yapılanı hazmedememişsiniz, sindirememişsiniz ve mecburen dönmüşsünüz. Eşiniz güveninizi ve kalbinizi kırmış şimdi ağzıyla kuş tutsa sizin kafanızda o mesele canlanıyor, aşamıyorsunuz ve atamıyorsunuz. Aileniz de destek olmamış bu da sizi en az eşinizin yaptığı kadar yaralamış. Şimdi neden gülmüyorum eğlenmiyorum diyorsunuz, sizce ? Bunlar rutin, kolay, normal şeyler mi ki amaan oldu geçti diyelim gülmeye devam edelim... Acınızı yaşayamamışsınız, duygularınızı bastırmışsınız ve öfkenizi gösterememişsiniz bu yüzden içiniz dert küpüne dönmüş. Ama üzülmeyin, bunları terapi çözer. İnşallah maddi durumunuz terapiyi karşılamaya yeter Sevgiyle kalın.

Bence sevmediğiniz, hatta katlanamadığınız bir adamla aynı evde olmak sıkıntının sebebi. Kapana kısılmış gibi hissediyorsunuzdur. Ondan kurtulursanız feraha erersiniz.

Anlıyorum sizi.. Buna benzer bir durum bende yaşadım.. Mutluluk illa eşinizin dışında olmak zorunda değil yani şöyle düşünün herşey hayal ettiğiniz gibi olmayabilir.. Eşinizi affedebilmeyi başarabilmeniz lazım

Önceki yaşattıklarından sonra normal ama ya. İnsan unutamaz bazı hissettiklerini.

Sizin bence psikoljik destek almanız şart
Ve eğer devam edecekseniz evliliğinize aile terapisti de şart
Devam edecekseniz böyle devam edip zindan etmeyin evliliğinizi kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…