Benimde var bir derdim.

Ağır bir depresyon geçiriyorsunuz gibi. Mutlaka bir destek alın. Sonra evliliğinizi yebiden değerlendirirsiniz.

Aslında çok güzel söylediniz, aileme boşanmak istediğimi söylediğimde herşeyi anlattığımda bile. Bir yanımda acaba pişmanlık olur mu vardı. Ama eşim karşıma gelip oturunca inanılmaz bir ozguvenim geldi. Ve tüm benligimle istemedigimi haykırdım aslında.. tabi boşa haykırmışım
Şimdi de kalabalıkta yalnızım..
Zaten Psikoloğum yönlendirdi.

Ağır bir depresyon geçiriyorsunuz gibi. Mutlaka bir destek alın. Sonra evliliğinizi yebiden değerlendirirsiniz.
Sagolun psikologla görüşüyorum ben aylardır ama şimdi psikiyatrise gitmem gerektiğini söyledi, artık yasama sevincimi kaybettim demiştim. Sanırım ilaç takviye etmesi gerektiğini düşündü

Çok üzüldüm. Nil hanım gerçekten şu hayatta insanın önce kendisi. Siz güçlü ve sağlıklı olacaksınız ki çocuklarınıza da (varsa) faydalı olun, dayanak olun. Eşiniz ile neden boşanmak istediğinizi bilmiyorum ama bu tedavi sürecinden sonra net bir karar verin ve önceliği mutlaka okulunuza ayırın. Yapabiliyorsanız kpssye de hazırlananın (bölümünüz ile alakalı). Özelde yeni mezunlar için iş imkanı daha zor oluyor insallah hemen atanır bir an önce de iyi hissetmeye başlarsınız. Mutlu geceler burada güzel mutlu hissettiğinize dair mesajlarınızı okumak üzere.

Önce kendimiz gerçekten. Evliliğimizde mutlu olsak da önce kendi mutluluğumuz kendimizi iyi hissetmeliyiz ki sonra çocuğumuza yetebiliriz sonra çevremizde ki sevdiklerimize..

Ac kalmayıp acikta kalmıyor diye bir insan mutlu olmak zorunda değil üstelik adam sizi aldatmış oyle demişsiniz.
Calisiyor musunuz ?
Kimsenin desteği olmadan çocuğunuzla idare eder misiniz ?
Bu arada aileniz ağır saçmalamış ayıp etmis

Bende sizin gibi düşünüyorum ac açıkta değiliz diye mutlu olmazsam şımarıklık yapıyorum gibi görülüyor. Herkesin derdi var diyorlar. Oysa bizimde eskiden sağlar kadar borcumuz vardı yeri geldi dolabi dolduramadım ama hiç mutsuz değildim eşimi seviyordum demekki. Bunlarda zamanla geçer diyordum o yoklukta bile nasıl mutluymuşum meğer.. Şimdi arabamız da var geziyoruz ama hiçbişey mutlu etmiyo beni (
Ailem niye öyle tepki verdi hala bilmiyorum. Düşünüyorum inanın bir cevabını bulamıyorum.
Calismiyorum son sınıf öğrencisiyim kpss ye gireceğim ama bu seneye yetişmeyecek sanırım seneye kalıcam.

Sondayim , dipteyim, hala mutsuzluğu dibine kadar yaşıyorum kilo da alıyorum. Sadece uyuyorum yiyorum o kadar.Silkelenip kalkamadım hala
Biliyorum söylemesi yapmasından kolay ama bir yerlerden başlamalısınız. Hayata tutunmaya çalışmalısınız ve zorundasınız. Madem bu hale sizi eşiniz getirdi maddi olarak kullanın bari. Size iyi gelecek hiç mi birşey yok.

Bazen aileler yanlis kararlar alabiliyor onlar yapıyor diye buyuk diye her sey dogru degil zaten. Hele ablası boşanmış derler falan demek hic hos degil ne olmus boşanmışsa boşanmak da bir cesaret
Bölümünün neydi?
Biraz daha sabredin o zaman insallah atanirsiniz.

Tabiki vardır ama pandemi de eklendi sanırım üstüne. Ev üstüme geliyor benim, bende bilemiyorum, bulamıyorum ne iyi gelir..

Bence önemli noktaya değindiniz. Boşanmak da cesaret ve ben o cesareti göstermişim herkesi herşeyi karşıma almışım. Herkes kabullenirken durumunu ben herşeyi göze alabilmişim. Ayrıca nokta kadar kötü biseyi mi duymamıştı kimse. Herkes zaten onun şokunu yaşamıştı.
Bolumum ilahiyat

Rahat atanirsiniz o zaman ataması iyi
Insallah çocuğunuzla yeni bir hayat kurarsınız
Dünyaya bir defa geliyoruz kimse mutsuz olduğu bir yerde yaşamak zorunda değil ki siz de mutsuzsaniz değilsiniz elbette

Rahat atanirsiniz o zaman ataması iyi
Insallah çocuğunuzla yeni bir hayat kurarsınız
Dünyaya bir defa geliyoruz kimse mutsuz olduğu bir yerde yaşamak zorunda değil ki siz de mutsuzsaniz değilsiniz elbette
Önceden öğretmen ataması 60 binken şimdi 20 bin olmuş. Atanma şansı gittikçe düşüyor gibi ama tabi bilemeyiz nasipte varsa olur. Onun için önce çalışmam gerek. Onun içinde bu buhrandan çıkmam gerek dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum. Şuan kendimde o gücü de bulamıyorum umarım yapabilirim

Simdi de parça parça yapıyorlar atama o sayıyı yine bulur
Sizin bölümü etkilemiyor az da olsa cok da olsa alımı iyi
Eminim yaparsınız çıkarsınız buhrandan annesiniz siz coo gülüşünüz
madem eşiniz sizi eve getirdi siz de onu maddi olarak kullanın kusura bakmasın ama
Bes on demeden kenara para atin biriktirin

aranizdaki sorunlari bilmiyorum ama yazilanlardan okudugum kadariyla depresyon gibi geldi bana. Bence bir piskologa gidip terapi aldiktan sonra tekrar düsünmeni tavsiye ederim. Piskoloji düzeldikten sonra tekrar güzel olabilir hisler degisebilir..

Keşke güçlü olabilsem bazen dimdik ayağa kalkıyorum bazen de çöküyorum yerin dibine. Allahım ne zor yaşamak

Artık ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. Öyle yoruldum ve bunaldim ki size anlatamam.. icimde kopan fırtınaları bi bilseniz. Bilmiyorum çıkabilir miyim bu bunalımdan bu psikolojiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…