Beraber Anne Olma Yolunda

Olma mi fındığın en zorlu yerlerinde hemdr bizim koy, trabzon sürmene her yer bayır :) bu sene fındığın erken bitti bizim evde hep olur simdi akşamları cay demliyorum fındık yok canım istiyor. Gelsin harman paraları senin bebisee :) fiskobirlik maçtan alacak bu sene fındığı bilmiyorum iyi fiyat çıkar inşallah dedesi bolbol verir torununa

Selammm :) Zevkli iştir tavsiye ederim..Bende o işi yapıyorum eğer geliştirirsen internetten kendin de satış yapabilirsin

ya kızlar bugün gittim görüşmeye şaka gibiydi ya ne asgari ücreti ne sigortası sanırım eşim yalnış anlamış....hafta da 150 lira verecek sigorta yok yol yok yemek yok para işi neyse hani belki işi öğrenm falan ama sigortayı şöle bi sorim benim kafamda ilk bi kaç ay sigorta yapmaz gibiydi ama 1 , 1,5 yıl belki daha fazla sigorta yapamazmış eşim boşver dedi bende pek sıcak bakmıyorum sonucta sabah 9 dan akşam 7 bucuğa kadar orda olacam sadece haftalık 150 lira için evdeki düzenimden de olucam gerçi henüz son kararımı vermedim ama durum bu

anaaaam ne cok karadenizliyiz biz burda ...fındık var bayağı buralarda inşallah fiyatı düşmez de şu bizim ev meselesi çözülür ya fındık demek para demek ama toplaması itici ya of şu iş de olmadıki fındıktan kurtulayım

Ooo tam yerindeymis ya bizim bayir yer de var düz de ama onceki sene bayir yerlerden birinde gazi oluyordum bizde esimde fındık annemde ceviz var o yönden sansliyim :) bu sene küf mü ne olmuş Giresun taraflarinda fındık yokmuş herhalde azcık elini cebine atsın fiskobirlik yahu :) bebis geliyo şurada

Sizin ev bizim araba esim diyo bebek arabasını babama aldircam dedim bizim arabaya yardım edecekmis ya o yeter ben alırım dedim oğluma araba :)

İs öğrenmek isteyenlere iskur bile daha çok para veriyor yahu, haftalık 150 ne! Evde internetten baka baka kendin yapıp satsanda bi zaman sonra daha iyisini kazanirsin boşver canım. Bayaa kendine hamal ariyormus o kişi.
Fındık toplamamak için başka bahane lazim sana simdi ama isin ucunda ev almak varsa topla boşver. Bi ev lazim su hayatta

Siyetem bu arada annem arsinli bak yari arsinli sayilirim bende, babamın büyüklerde Yomra dan goc gelmişler surmeneye ay dibine dibine arsinli çıkmama ramak kaldı

Kizlar dayanadim bugun yine kan verdim.dr um sali ver demisti tabi ben duramadim. carsamba 221 di. Bugun 436 cikmis.biraz daha fazla cikabilirdi sanki bugun deger saliya kadar bir daha kan vermeyecegim.bu bekleme sureci de sancılı bir süreçmis yaaa.neyse dusunmemeye calisacagim Rabbim buyuk yiyecek ekmegi varsa tutunur bebisim.

Şşşttt! No panic!
2gunde 1deger kendini 2ye katlar bu durumda senin değer hiçte düşük degil kendini tedirgin etme bosyere uslucuk uslucuk bekle doktorun dediği günü seni yaramaz annis seni

vajınısmusu nasıl yendın acaba ben artık cıldırcam bır bucuk yıllık evlıyım vajınısmusum ve hamıleyım bılıyorum tuhaf ama nasıl oldu anlamadım hamıle kaldım ama hala ılıskı yasayamıyoruz denemedıgım sey kalmadı jel krem aparat vs yok olmuyor artık hıc olmayacakmıs gıbıme gelıyor esım ne zmna kadar sabredecek anlayıslı olacak aglamaktan helak oluyorum bebegım etkılenır dıye de korkuyorum bi çare suleyman eserdagı duydum ama ona okdr verecek param yok maalesef kendı yontemımle halletmeye calıstım olmuyor ıste olmuyor

Kuzum 4.gebeligim benim de ve ilk torun gunah degil mi ya. Hala kizina erkegine mi bakilir?
Ayip iste de anlayana hayirlisiyla kucaginiza bir alin diyeceklerine iste boyle gereksiz tutum icerisindeler Allah islah etsin benimkilerin cokt umrunda degilde laf olsun diye terbiyesizlik yapiyolar

Cnim sglik ocagind soyluyolr kyit yptirman lzimdi hemen git aile hekimin yada saglik ocagina......ben en son rahatsizlandim yorgunluiktan kanamam oldu hafif erken dogum sancilarim geldi gecen 2 gun hastahanede yatiyordum serum igneler vuruldum bebek iyi insallah kucagima da almak nasip olur cok zor gunler gecirdim evime gitmek istiyorum esimde anlamiyo moralmen coktum inan coktum ve hala umursamiyolar benden is bekliyo pislikler:'(

Arkadaşlar bana da yardımcı olabilirmisiniz bi?
Biz dün gece ilk denememizi yaptık.
Geçen ay 11inde adet olmuştum, bu ay da 6 sında falan olucam muhtemelen. Heray 5 gün falan öne atıyor.
Eğer bu denememiz olurda olumlu sonuçlanırsa bu önümüzde ki adet döneminde hastalanacakmıyım?
Cahilliğime verin kızlar :)

Ayip iste de anlayana hayirlisiyla kucaginiza bir alin diyeceklerine iste boyle gereksiz tutum icerisindeler Allah islah etsin benimkilerin cokt umrunda degilde laf olsun diye terbiyesizlik yapiyolar
Inan benimkilerin de değil laf olsun maksat bazen ilgili gibiler de el üstünde de tutsalar kiz olsaydi dediklerinde gözüme gelmiyor hicbirsey

Ay geçmiş olsun kuzum ya yapma iş mis ya ne zaman dönüyorsun eve

Inşallah canım benim :)

Eşimle kapistik gece gece küs küs oturuyoruz oyalanacak bisi bulmam lazim çok kirldim, ne zaman boyle olsa ben dayanamayıp gidip sariliyorum bu seferde o gelsin yaa kendimi nasıl tutcam ben

Canim hamile kalirsan tabiki de adet olmycan.hakkinda hayirlisi olsun insallah cok beklemeden hamile kalirsin.

Bizde 10 ay birlikte olamadik seni cok iyi anliyorum bende hergun aglardim esim cok anlayisli davrandi nettede surekli arastirma yapiyordum nasil yenerim diye sonra yasemin yildizi buldum hastalarinin hikayelerini okudum aradim bi cesaret randevu aldim ankaraya gittik esimle kimse bilmiyordu tatile gidiyoruz dedik ailelerimize sadece 4 gunde yendim tedaviyle ben yendiysem sende yenersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…