Selammm :) Zevkli iştir tavsiye ederim..Bende o işi yapıyorum eğer geliştirirsen internetten kendin de satış yapabilirsin
ya kızlar bugün gittim görüşmeye şaka gibiydi ya ne asgari ücreti ne sigortası sanırım eşim yalnış anlamış....hafta da 150 lira verecek sigorta yok yol yok yemek yokBigun atanmaktan umudumu tamamen kestigimde açmayı düşündüğüm is valla :) hayırlı olsun şimdiden. Kafani dagitmak icin bile mukemmrl bi firsat olur anlssirsiniz insallah. Bu sene findiklsrda çok varmış iyi yirttin fındıktan :)
anaaaam ne cok karadenizliyiz biz burda ...fındık var bayağı buralarda inşallah fiyatı düşmez de şu bizim ev meselesi çözülür ya fındık demek para demekOlma mi fındığın en zorlu yerlerinde hemdr bizim koy, trabzon sürmene her yer bayır :) bu sene fındığın erken bitti bizim evde hep olur simdi akşamları cay demliyorum fındık yok canım istiyor. Gelsin harman paraları senin bebisee :) fiskobirlik maçtan alacak bu sene fındığı bilmiyorum iyi fiyat çıkar inşallah dedesi bolbol verir torununa
Ooo tam yerindeymis ya bizim bayir yer de var düz de ama onceki sene bayir yerlerden birinde gazi oluyordumOlma mi fındığın en zorlu yerlerinde hemdr bizim koy, trabzon sürmene her yer bayır :) bu sene fındığın erken bitti bizim evde hep olur simdi akşamları cay demliyorum fındık yok canım istiyor. Gelsin harman paraları senin bebisee :) fiskobirlik maçtan alacak bu sene fındığı bilmiyorum iyi fiyat çıkar inşallah dedesi bolbol verir torununa
Sizin ev bizim arabaanaaaam ne cok karadenizliyiz biz burda ...fındık var bayağı buralarda inşallah fiyatı düşmez de şu bizim ev meselesi çözülür ya fındık demek para demekama toplaması itici ya of şu iş de olmadıki fındıktan kurtulayım
İs öğrenmek isteyenlere iskur bile daha çok para veriyor yahu, haftalık 150 ne! Evde internetten baka baka kendin yapıp satsanda bi zaman sonra daha iyisini kazanirsin boşver canım. Bayaa kendine hamal ariyormus o kişi.ya kızlar bugün gittim görüşmeye şaka gibiydi ya ne asgari ücreti ne sigortası sanırım eşim yalnış anlamış....hafta da 150 lira verecek sigorta yok yol yok yemek yokpara işi neyse hani belki işi öğrenm falan ama sigortayı şöle bi sorim benim kafamda ilk bi kaç ay sigorta yapmaz gibiydi ama 1 , 1,5 yıl belki daha fazla sigorta yapamazmış eşim boşver dedi bende pek sıcak bakmıyorum sonucta sabah 9 dan akşam 7 bucuğa kadar orda olacam sadece haftalık 150 lira için evdeki düzenimden de olucam gerçi henüz son kararımı vermedim ama durum bu
Şşşttt! No panic!Kizlar dayanadim bugun yine kan verdim.dr um sali ver demisti tabi ben duramadim. carsamba 221 di. Bugun 436 cikmis.biraz daha fazla cikabilirdi sanki bugun degersaliya kadar bir daha kan vermeyecegim.bu bekleme sureci de sancılı bir süreçmis yaaa.neyse dusunmemeye calisacagim Rabbim buyuk yiyecek ekmegi varsa tutunur bebisim.
vajınısmusu nasıl yendın acaba ben artık cıldırcamTesekkur ederim canim vajinusmusu yendim bu korkumuda yenerim insallah haklisin hersey kafada bitiyor
ben netten bi arastirayim olumlu hikayeleri en guzeli normal dogum insallah cesaretlenirim muayene rahat gecerse cesaretim gelir belki etraftakilerde olumsuz konusmaSalar bu kadar korkmazdim dinlemek istemedikce bilerek anlatiyorlar sinir oluyorum
Ayip iste de anlayana hayirlisiyla kucaginiza bir alin diyeceklerine iste boyle gereksiz tutum icerisindeler Allah islah etsin benimkilerin cokt umrunda degilde laf olsun diye terbiyesizlik yapiyolarKuzum 4.gebeligim benim de ve ilk torun gunah degil mi ya. Hala kizina erkegine mi bakilir?
Cnim sglik ocagind soyluyolr kyit yptirman lzimdi hemen git aile hekimin yada saglik ocagina......ben en son rahatsizlandim yorgunluiktan kanamam oldu hafif erken dogum sancilarim geldi gecen 2 gun hastahanede yatiyordum serum igneler vuruldum bebek iyi insallah kucagima da almak nasip olur cok zor gunler gecirdim evime gitmek istiyorum esimde anlamiyo moralmen coktum inan coktum ve hala umursamiyolar benden is bekliyo pislikler:'(Ah canım aynı kaderı paylasıyoruz ben de kvler ıle bırlıkteyım bı haftadır tatıl yapıyoruz hep bırlıkte ama bızımkıler ıyıdır laf soz yok kız ıcın pek sevındıler ıstedıklerı oymus kv nın kız kardes yok kızı da yok ıkı erkek olunca kız pek bı sevındırdı bunları :) canım kontrol cuma ıdı ama salı ya ertelettık esım ıkı ıc gun daha kalmak ısteyınce.. Inan ruyama gırıyo gıtmısız dr erkek dıyomus :) hayırlısı ama bı sok yasarız heralde kız dıye dıye alıstık ıyıce :)ası yı senden duydum valla dr ypnlendırır heralde acıyan bıse mı nerden yapılıyo hıc sevmıyorum su ıgne ıslerını
Inan benimkilerin de değil laf olsun maksat bazen ilgili gibiler de el üstünde de tutsalar kiz olsaydi dediklerinde gözüme gelmiyor hicbirseyAyip iste de anlayana hayirlisiyla kucaginiza bir alin diyeceklerine iste boyle gereksiz tutum icerisindeler Allah islah etsin benimkilerin cokt umrunda degilde laf olsun diye terbiyesizlik yapiyolar
Ay geçmiş olsun kuzum yaCnim sglik ocagind soyluyolr kyit yptirman lzimdi hemen git aile hekimin yada saglik ocagina......ben en son rahatsizlandim yorgunluiktan kanamam oldu hafif erken dogum sancilarim geldi gecen 2 gun hastahanede yatiyordum serum igneler vuruldum bebek iyi insallah kucagima da almak nasip olur cok zor gunler gecirdim evime gitmek istiyorum esimde anlamiyo moralmen coktum inan coktum ve hala umursamiyolar benden is bekliyo pislikler:'(
Inşallah canım benim :)Mogami pipilimiz hayirlisiyla dogsun W wuslt canim yakinda minigin geliyormus Rabbim eline kavustirsun kolay bir dogum olsun insaAllah @hyb77 canim gecmos olsun insaAllah iyilestikten somrada bebisin konar gobusune eminebi tesekkur ederim canim benim pasa fazla huysuz bir pasa Rabbim sanada boyle tatli birazda huysuz bir bebis versin canim benim @blummmm bakalim seninki prens mi prenses mi mrrakla bekliyorum @SirriEyvan kiz nasilsiniz prensesim napiyor gelinime iyi bak opuyorum güzel yanaklarindan
Canim hamile kalirsan tabiki de adet olmycan.hakkinda hayirlisi olsun insallah cok beklemeden hamile kalirsin.Arkadaşlar bana da yardımcı olabilirmisiniz bi?
Biz dün gece ilk denememizi yaptık.
Geçen ay 11inde adet olmuştum, bu ay da 6 sında falan olucam muhtemelen. Heray 5 gün falan öne atıyor.
Eğer bu denememiz olurda olumlu sonuçlanırsa bu önümüzde ki adet döneminde hastalanacakmıyım?
Cahilliğime verin kızlar :)
vajınısmusu nasıl yendın acaba ben artık cıldırcambır bucuk yıllık evlıyım vajınısmusum ve hamıleyım bılıyorum tuhaf ama nasıl oldu anlamadım hamıle kaldım ama hala ılıskı yasayamıyoruz denemedıgım sey kalmadı jel krem aparat vs yok olmuyor artık hıc olmayacakmıs gıbıme gelıyor esım ne zmna kadar sabredecek anlayıslı olacak aglamaktan helak oluyorum bebegım etkılenır dıye de korkuyorum bi çare suleyman eserdagı duydum ama ona okdr verecek param yok maalesef kendı yontemımle halletmeye calıstım olmuyor ıste olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?