Beraber Anne Olma Yolunda

Inan benimkilerin de değil laf olsun maksat bazen ilgili gibiler de el üstünde de tutsalar kiz olsaydi dediklerinde gözüme gelmiyor hicbirsey
ayy beni ne el ustu ya hic hamile mi bukiz muamelesi bile yok insan acimalari yok acikcasi yeterki isleri gorulsun kacamadim gitti sunlarin yanindan esime kalsa ne varmis

Ay geçmiş olsun kuzum ya yapma iş mis ya ne zaman dönüyorsun eve
Ayy hic bilmiyorum canim yaaa anlamiyolarki oturarark yap ha sunu yap eltimin cocuklari var onlarla ilgiler surekli benden bekliyolar ya yemek isi temizligi zaten soylemiyorum kaynim carsamba gunu amelyat olacakmis ne zaman donucez belli degil esimhic anlamiyo beni ne yapacagimida bilmiyorum her gece aglamaktan ben yoruldum yaa en guzel zamanlarimi zehir ettiler

Eşimle kapistik gece gece küs küs oturuyoruz oyalanacak bisi bulmam lazim çok kirldim, ne zaman boyle olsa ben dayanamayıp gidip sariliyorum bu seferde o gelsin yaa kendimi nasıl tutcam ben
Bende ağlıyorum kuzum oturdum da

bebeem sende mi kuzum nasıl sabah etcez biz daha önce hic kus uyumamistik yattı resmen adam. Bende çamaşır odasinds aglarken sizarim herhalde..

Uyuturmu ya ne zor ve aynı zamanda tarifsiz bir mutluluk muş bu ya gece uykunun en güzel yerinde ağlaması bile bana hoş geliyouyku delisi bir insan olmama rağmen hiç şikayetçi olamıyorumAma kızım doymuyo göğsumde neredeyse hiç süt yok neler yapmıyorum ki süt olsun diye ama yok yok bende istemeye istemeye mama veriyorum anne sütünün yerini ne ttutabilir ki ama doktoru tavsiye etti yavrum kilo kaybetmiş doktor hemen mamays baßla dedi mamadanda pek hoşnut değil yavrucak ama ne yapalım mecbur artık ayy bevek olunca konuşacak ne çok şey oluyormuş amma yazmışım neyseki seninde doğuma az kalmış muhabbetimiz çoğalır yok gazı varmı yok ağlıyormu vs vs konuşacak çok şey olur çok
Canım bebiş uyutmadi mi? Nasıl geçiyor günlerin nasılsın?

Benim esim dün köye gitti ben evde kalamam yalnız ya amcasina gidecektim ya gorumcem gelecekti hepberaber sülalcek tatile gitmisler ben kaldım ortada arkadaşa geldim esim de koyden geldi kaynanam arıyor oglum koyde yalnız kalacagina pansiyona gel beni sordu mu hic ne yapti diye dedim yok sormamis bile oturdum ağlıyorum sinirden

Gece uykusuna hiç dayanamam bazen diyorum gece bakmak ya zor gelirse diye. Sütün yoksa mecbur vereceksin canim inşallah artar sutun bol bol olur evet canım az kaldı bizim de sizin tecrubelerinizden yararlaniriz bizde

Moralim bozuk esime ailesine kızdım agladim çocuğu üzdüm diye kizdim kizginim zaten uykusuzum biliyorsun
Kız sen delimisin niye ağlıyosun benim yegenimi eften püften şeylerle üzüyosun yazık değilmi.Unutma her ay ah bir hamile kalamadım dediğin günleri hatırla ve şükret estagfurullah çek silkelen.Bak ben hamile kalamadım hâlâ ağlayıp sızlıyormuyum.Kendilerinede fındıklarınada Sen kendi fındığını düşün salla gitsin herşeyi Anneni çağır yanına beraber kalın

Yavrum hergün sukrediyorum bebegime de hic mi dusunmez insan aklina gelmez torunu kazik kadar oglunu dusunde gelinini dusunme sonra bir de isim diyorum koymuyonuz iyi ben dogurur kendim koyarim

Yavrum hergün sukrediyorum bebegime de hic mi dusunmez insan aklina gelmez torunu kazik kadar oglunu dusunde gelinini dusunme sonra bir de isim diyorum koymuyonuz iyi ben dogurur kendim koyarim
Hele bir doğsun kucaklarından düşürmezler bakma sen onlara onumu takıyosun salla gitsin umrunda bile olmasın.önemli olan sağlıklı sıhhatli olmanız seninde bebişinde

Ne apıyonuz kızlar bu saatte beni sorarsanız bebiş uyutmadı sizide sıcaklar uyutmadı galiba

Ne apıyonuz kızlar bu saatte beni sorarsanız bebiş uyutmadı sizide sıcaklar uyutmadı galiba
Yok canım ne bebek ne sıcak eşim işteydi 1 saat oluyo geleli.Ben zaten gece kuşu oldum uykum hiç gelmiyo gündüzde 12 de kalktık.Senin nasıl gidiyo annelik nasıl bebegin iyimi kavultunuzmu

Aman aman yirt zaten...seneye de çocuk olur sana toplatamazlar artık :)))
Esmacım sana bir sorum olacak benim bugün saat 13:35 te tam 40 günüm dolmasına rağmen sarı akıntım devam ediyor araştırdım ama tam net bir cevap bulamadım kendime ben artık gusül Alıp namaz kılabilirim dimi o saatten sonra sarı akıntım gelse bile

Evet teyzesi kavuştuk 1 hafta oldu bizimki biraz yaramaz sürekli ağlıyorum gece defalarca uyanıyor bende çok uykusuz kalıyorum ama olsun diyorum
Yok canım ne bebek ne sıcak eşim işteydi 1 saat oluyo geleli.Ben zaten gece kuşu oldum uykum hiç gelmiyo gündüzde 12 de kalktık.Senin nasıl gidiyo annelik nasıl bebegin iyimi kavultunuzmu

Sormasi ayip olmazsa ne kadar tuttu ben biraz arastirma yaptim da hep 4 5 bin arasi gibi ucretler soz konusu

Hele bir doğsun kucaklarından düşürmezler bakma sen onlara onumu takıyosun salla gitsin umrunda bile olmasın.önemli olan sağlıklı sıhhatli olmanız seninde bebişinde
mümkünse sevmesinler çocuğumu hatun tatilde kumlara sarilsin siz seversiniz ben severim yeter

Canım abla tavsiyesi dinle her sabah aynı saatte bir tane coraspin iç. Bak değerler nasıl düzelmeye başlayacak. Aynısını bu hamilelikten önce yaşadım.kürtaj olmak zorunda kaldım.hem coraspinin zararı yok.ben 9 aydır her sabah içiyorum. Pıhtılaşmayı azaltıyor. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Hiç tereddüt etme kullan coraspini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…