Beraber Anne Olma Yolunda

Canım esmaya sormuşsun gerçi ama nifaslı müddeti 40 gündür. 40günden sonrası özre girer.yani özürlü sayılıyosun. Gusülünü alıp ibadetini yapabilirsin. Ama öxürlü olduğun sürece her ezanda abdest alıp namaz kılacaksın. Çünkü özürlü hükmüne göre diyelimki öğle ezanı okundu abdest aldın namazını kıldın. İkindi ezanına kadar o abdestle istediğin kadar namaz kılabilirsin. Ama ikindi ezanı okunduğu anda abdestin bozulur. İkindi namazı için abdest yenilemek zorundasın. Bu hükümleride bilmek lazım canım.İnşa Allah yardımcı olabilmişimdir

Her sabah iciyorum coraspin canim.yaklasik 1aydir her sabah aliyorum.aminnn hayirlisi bakalim bekleyip gorecegiz zaman ne gosterecek.

Kızlar günaydın 1 yıldır düzenli ovulasyon testi kullanıyo rum çift çizgi çoğunlukla 14.gün nadiren de 15.gün çıkıyordu. Ben testi 10.gün yapmaya başlardım. Bu ay 12.gün gece başladım. Sıvı tüketerek dikkat etmeden yaptım hemen çift çizgi çıktı. Bugün 13.gün test silik. Sizce yumurtlamış mıyımdır yoksa yine 14-15. günler mi koyu çıkacaktır?

Her sabah iciyorum coraspin canim.yaklasik 1aydir her sabah aliyorum.aminnn hayirlisi bakalim bekleyip gorecegiz zaman ne gosterecek.
Bu hamileliğimde hamile kalmadan bir ay önce coraspine başlamıştım. İğneye başlamadan önce değerlerin sanki az artar gibiydi. İğneye bsşkayınca değerlerin bir anda fırladı.öyleki günlük iki katı artıyordu.

Dr gunde bir coraspin dedi hatta hamilelik oncesi hamile kalmayi kolaylastirici etkisi var demisti.bende iciyorum bakalim.sali-carsamba gidecegim tekrar.cok didikliyorum ben korktugumdan. Aslinda biraz rahat birakabilsem kendimi.gecen hamileligimde degrim 52den dusmustu bu kadar yukselmemisti bile.hep diyorum RABBİM BUYUK GUZEL DUSUNEYİM GUZEL OLSUN.Bugun ruyamda bebegimin kesesini gordum.bilincalti tamamen bu olay olunca :)

Günaydın hatunlaaar :) Siyah00 canım nr zaman doktor randevun?
bebeem ses ver yavrum. Ben dun gece sana yazarken eşim geldi konuştuk hallettik şükürler olsun da uyudum sonra. Sen naaptin nasılsın? Y ysmn1096 sende merak etmissin canimm saol :)

benimki uyumustu sonra ben gittim gece yine 3ü geçiyordu sırt agrisi bas agrisi göğüs agrisi derken başladım yine aglamaya uyandi ilk tersledim sonra baktım masaj yapayim birşey yapayim diyo dedim ise yaramiyor sarildi falan ben daha cok aglar sonra nasıl uyudum bilmiyorum

Seni uykusuzluk etkiledi artik canim ondan gergin olabilirsin iyice. Hakkin var ya kaç gündür acayip bi sıcak var ankarada bile nem var daha nolsun. Gece dusa girip mi yatsan acaba

Canim 13.gun muhtemelen catlamistir.koyuyu gordukten 36saate kadar catliyor diye duymustum.sen o gunleri degrrlendir gun asiri.eger ki baska yum yoksa catlamis gorunuyor.baska yum varsa o da catlarken koyulastirir tekrar.erken yumurtlamissin kendi dongune gore demekki yum cabuk olgunlasti

Bende öyle tahmin ediyorum canım ama şüphede ediyorum acaba test mi bozuktu diye. Bugün 13.günüm. 10 ve 12.günler ilişki oldu. Dün koyuydu bugün silik aslında bugünde ilişki olsa iyi olurdu ama eşim nöbetçi bugün evde yalnızım: ( yarın akşam olur anca. Bu ay folic trio kullanmaya başladım o mu etkiledi acaba erken yumurtlamamı?
Sen nasılsın şükür değerin yükseliyo bikaç güne keseyi göreceksin inşaAllah

Seni uykusuzluk etkiledi artik canim ondan gergin olabilirsin iyice. Hakkin var ya kaç gündür acayip bi sıcak var ankarada bile nem var daha nolsun. Gece dusa girip mi yatsan acaba
Dus da işe yaramıyor ki ya uykusuzluk etkiledi kaynanama kızdim ağrılar uykusuzluk patladım artık aslında cam da acti bildiğin soğuktu oda ama yok. Cok kızıyorum hormonlara!

Sormasi ayip olmazsa ne kadar tuttu ben biraz arastirma yaptim da hep 4 5 bin arasi gibi ucretler soz konusu
Gecen yil martta gitmistim 3000tl tuttu birde sehir disi oldugu icin 1000tl de oyle harcadik bizimde nakit yoktu dugun borclari vardi bileziklerimin birazini satmak zorunda kaldik ama hic pisman degilim iyiki gidip tedavi olmusum yoksa kendi kendime yenemezdim bu illeti eger durumun varsa git derim simdi hamilesin bebek olduktan sonra gidebilirsin ancak insallah en kisa zamanda sende yenersin %100 cozum oluyir soemak istedigin bisey olursa seve seve yanitlarim yasayan bilir bu durumu

Vucut dengemiz her ay degisebiliyor canim ilacin etkisi olmus mudur bilmem ama benimde 11.gun koyu oldugunu bilirim erkenden .artik dengemizde şaşirdi benimde carsamba kontrolum var o zaman netlesecek canim sukur degerim artiyor ama bakalim hayirlisi .

Hamisler bebisin hareketi benim aylarimda boyle içten bi cekilme, bi ufak gidiklanma gibi, sanki tırtıl yürüyormuş gibi mi oluyor. Dun geceden beri göbek deligimin etrafında boyle garip şeyler oluyor da bebisim mi yapıyor acaba? Bi de göbek deligimin ortası mor olmaya başladı plasenta mi bu?
friendlyfriendly hisleri mükemmel biri değilim ama sanki sen yakında müjde vercen gibimr geliyor

Hatırlıyorum kuzum bakalım benim Mete'me adaş gelecek mi Sende durumlar nasıl dikkat ediyosun kendine dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…