Evet canim simdilik tutundu gorunuyor insallah hic birakmaZ malum benimki biraz nazli kafasina gore davraniyorPipili senesi bu seneMogami biz bu yavrulara yarin bigun evlencrk kız bulamicsz bak
@betiboop yavru sizinle eğlenmeye başlamış bilesok olmussundur birden cinsiyet degisinceee. İnsan alisiyo ilk denilen cinsiyete bende erkek fikrinr alistin kız çıkarsa bunca zaman oğlum diye sevdiğim için özür dilemek zorunda kalabilirin gobusten
Bu arda ben kacirmismmSiyah00 minnak savaşçın sana tutunmuş maşallah masalllaaahh
Aminnn canim insallahhhhhCanim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Evet canim simdilik hamisim biraz bizimle oyun oynadi degerler sonra normale dondu gibi.insallah devam eder bu sekilde.aminnnnnnn canimmmmCanım benim hamile misin sen çok sevindimgelmiş minik mucizen Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
Aktarlarda ve marketlerde tane kimyon var canm.Tatlim seninkinin sancısı çok ya o yüzden memede durmayı istemesi çok normal... Az kaldı inşaAllah geçecek bu sancilar da , o zamana kadar ara ara ver emzige belki sanci süreci sonunda alisir.. benimki uyurken istiyor o zaman veriyorum en çok..gün içerisinde pek vermiyorum...
@KAYGILI Kuzum benim anne olmam tecrübelendiriyormus insanı:))
Ben onceden beri emzigi pek sevmem...herhalde ağladığında sussun diye veriliyor derdim...ama oyle değilmis sadeve :))
Bebisim her bir sıkıntisini memede gidermek istiyor bu da bütün gun bebisle oturmak demek :) en basitinden memede uyumak istiyor..ama doyunca süt gelmesin ağzına kuru kuru emsin istiyor..süt geldikçe kızıyor :)) emzigi kabul etmeden önce bu fasil bitne kadar yarım saat 1 saat savaşırdi memeyle :))) şimdi karninin Doydugunu anlayınca veriyorum emzigi ağzına uyutuyorum, o memnun ben memnun:))
hyb77 canim Allah razı olsun tavsiyen için.. ben alıştım böyle Yutmaya sukur rahatlatıyor beni baya :) eğer tane kimyon bulursam çayını da demlrim..
@elf21 canim benim yaaa şu paşaya bi bak nasil büyümüş , hay MaasAllah, biz iyiyiz gelinin de cok büyüdü 2.ay dolsun öyle resim atacağım
Mogami bitanemin oğlu mu olacakmiiis.. ay Rabbim sağ salim kucagina almayı naaip etsin canim benim :)
Başlasın tatli telaslar şimdi :)
Ben uğraş buldum kendime :))Çok sicaaak dışarı cikamiyorum, TVde bisi yok, kitap okurken sürekli uykum geliyor ben napiim napiiimde gun geçsin diye koltuktan koltuga atlarken basimda agridiii ne gün ama
Koltuk bocugu lulus oldum resmen
Acıktı annesine verdim şimdi :) çok güzel ama ya ama devamli açAnnneeemm isirilasi bacaklar, koklanasi yanaklaaar boyle uğrasa can kurbanbebeem alıştırma olur hem de sana :) çok merak ediyorum bebis doğunca bu booss bos oturduğumuz günleri ozlicez mi acaba
Bayilirim ac brbislere heyecanlı heyecanlı yerler ya :) bende oyleymisim annem anlatırdı 6qylikken rejim vermiş doktor, babam özürlü olduğumu düşünerek doktora götürmüş kilodan bacaklarım yamuk yumukmustaşimdiki fizigimi 6aylikken yaptığım rejime borçluyum
Aman aman yirt zaten...seneye de çocuk olur sana toplatamazlar artık :)))Iki senedir beni de sürüklüyolardi da bu sene yirttimama esim gitti fındıklik temizlencekmis diye bu haftasonu. Ağustosun 10undan sonra 1 hafta ayriyiz kocamla kiyamaaamm özlerim. Gerçi annemde kalcam o ara annemlerin orasi serin :)
Sorma diyorum ya bir haftada giyilmez oluyor üst baş merak saldi bana ne kadar oldu diye :) artık her tekmede göbecik attırıyoruzbebeem resmi yeni gorduuum, senin o göbuşünü Seveyim ben ne tatlı buyumuuusss yumus yumuuuss
Seneye onlar da toplayabilirler mi bilmiyorlar ki köy baraj oluyor ev bark hiçbirsey kalmadı köyde yavrıım çadırlarda kalcak Babamız :-/Aman aman yirt zaten...seneye de çocuk olur sana toplatamazlar artık :)))
AaaSeneye onlar da toplayabilirler mi bilmiyorlar ki köy baraj oluyor ev bark hiçbirsey kalmadı köyde yavrıım çadırlarda kalcak Babamız :-/
Eşimi diyorum kız :) esim ve ailesi cadirda duracak mecbur fındık bitene kadar köy bir sene olacak tamamen boşaltıldı da fındık icin kalacaklar bir şekilde ziyan edilecek gibi değil ki yazıkAaa
Üzüldüm canim..ama baban kalmaz çadırda ya , yani öyle hayat geçmez ki... Bulunur kalacak bir yer .. yanlız mi baban ?
Benimki çoktan anlasmis babayla uyanık bebise geliyo ya harman dedeyi baya bi soyacagiz belliKoca gobuslubebeem fındıktan payını iste şimdiden, fındıklar çok bu sene, bende heyecanla bekliyorum findigimii toplayıp yollasinlsr bi teneke diye sizin koy nerde bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?