Beraber Anne Olma Yolunda

Evet canim simdilik tutundu gorunuyor insallah hic birakmaZ malum benimki biraz nazli kafasina gore davraniyor

Canım benim hamile misin sen çok sevindim gelmiş minik mucizen Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun
Evet canim simdilik hamisim biraz bizimle oyun oynadi degerler sonra normale dondu gibi.insallah devam eder bu sekilde.aminnnnnnn canimmmm

Aktarlarda ve marketlerde tane kimyon var canm.

Selam kizlarrr.cok heyecanliyim.eşim bikac gun once bebek hazirliklarina baslayalim dedim.istemiyordu ama boyle deyince cok sasirdim.aksine de regl gunum 5-6 gun gecikti.aktardan hayit tohumu aldim.5.gunde oldum allahtan.simdi de bitsin diyr bekliyrm.allahm hayirlisiyla saglikli bebisler verir ins

Çok sicaaak dışarı cikamiyorum, TVde bisi yok, kitap okurken sürekli uykum geliyor ben napiim napiiimde gun geçsin diye koltuktan koltuga atlarken basimda agridiii ne gün ama
Koltuk bocugu lulus oldum resmen

Çok sicaaak dışarı cikamiyorum, TVde bisi yok, kitap okurken sürekli uykum geliyor ben napiim napiiimde gun geçsin diye koltuktan koltuga atlarken basimda agridiii ne gün ama
Koltuk bocugu lulus oldum resmen
Ben uğraş buldum kendime :))

Annneeemm isirilasi bacaklar, koklanasi yanaklaaar boyle uğrasa can kurban bebeem alıştırma olur hem de sana :) çok merak ediyorum bebis doğunca bu booss bos oturduğumuz günleri ozlicez mi acaba

Annneeemm isirilasi bacaklar, koklanasi yanaklaaar boyle uğrasa can kurban bebeem alıştırma olur hem de sana :) çok merak ediyorum bebis doğunca bu booss bos oturduğumuz günleri ozlicez mi acaba
Acıktı annesine verdim şimdi :) çok güzel ama ya ama devamli aç Boş durduğumuz yeter çalış da çalış bundan sonra

Bayilirim ac brbislere heyecanlı heyecanlı yerler ya :) bende oyleymisim annem anlatırdı 6qylikken rejim vermiş doktor, babam özürlü olduğumu düşünerek doktora götürmüş kilodan bacaklarım yamuk yumukmusta şimdiki fizigimi 6aylikken yaptığım rejime borçluyum

deli ya rejimini sevsinler bende kucağıma aldım da göğsüme saldirdi dedim dur burasi değil :)))

Aman aman yirt zaten...seneye de çocuk olur sana toplatamazlar artık :)))

Seneye onlar da toplayabilirler mi bilmiyorlar ki köy baraj oluyor ev bark hiçbirsey kalmadı köyde yavrıım çadırlarda kalcak Babamız :-/
Aaa
Üzüldüm canim..ama baban kalmaz çadırda ya , yani öyle hayat geçmez ki... Bulunur kalacak bir yer .. yanlız mi baban ?

Aaa
Üzüldüm canim..ama baban kalmaz çadırda ya , yani öyle hayat geçmez ki... Bulunur kalacak bir yer .. yanlız mi baban ?
Eşimi diyorum kız :) esim ve ailesi cadirda duracak mecbur fındık bitene kadar köy bir sene olacak tamamen boşaltıldı da fındık icin kalacaklar bir şekilde ziyan edilecek gibi değil ki yazık

Koca gobuslu bebeem fındıktan payını iste şimdiden, fındıklar çok bu sene, bende heyecanla bekliyorum findigimii toplayıp yollasinlsr bi teneke diye sizin koy nerde bakiim

Koca gobuslu bebeem fındıktan payını iste şimdiden, fındıklar çok bu sene, bende heyecanla bekliyorum findigimii toplayıp yollasinlsr bi teneke diye sizin koy nerde bakiim
Benimki çoktan anlasmis babayla uyanık bebise geliyo ya harman dedeyi baya bi soyacagiz belli kocaalideler bizimkiler Ortaköyde sizin de mi fındık var :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…