Haklısın bacim. Bende arkadaştayim esim köyde gece uyuyamadim mesaj attim dönmedi bile kızdım!!!Sabah 7de kalktım. 1buçuk saat kahvaltı hazırladım. Krep yaptım mis gibi masa hazırladım.
Cevap, krep yicek halim yok. insan böyle katil oluyo heral. yemezse kendi bilir. Masayı öylece bıraktım
Benim evde sabah gunesini aliyor en ust kat olunca sicak oluyor bu gece serindi hava rahat rahat uyudum esime diyorum bidaha yazin dogurmam diye guluyor bana sicakta zor oluyor hamilelik hatayda oturuyorum buralar fena bunaltici oluyorBenim de almıyor güneş aslında ama yok hele arkadaştayiz onun evi daha fena ya diyorum insanlar neden ister ki güneş alan ev almasın
Bende anlamam canim eşim çok ısrar etti güneş alan eve çıkalım diye de yok dedim kışın iyi ısınıyor yazın da serin daha ne olsun 1-2 saatte olsa alıyor yeter o da :) kimsenin evi kendi evin gibi olmuyor canim allah kolaylık versinBenim de almıyor güneş aslında ama yok hele arkadaştayiz onun evi daha fena ya diyorum insanlar neden ister ki güneş alan ev almasın
Ooo hataydasin bir de allah yardımcın olsun canim çankırı dahi bu kadar sicakken gündüz orayı düşünemiyorum neyse az kaldı senin allahtanBenim evde sabah gunesini aliyor en ust kat olunca sicak oluyor bu gece serindi hava rahat rahat uyudum esime diyorum bidaha yazin dogurmam diye guluyor bana sicakta zor oluyor hamilelik hatayda oturuyorum buralar fena bunaltici oluyor
Ayyyy masallah tombalak kuzuEki Görüntüle 1589495 Eki Görüntüle 1589498 Eki Görüntüle 1589501 Eki Görüntüle 1589504 Biz 3 aylik olduk teyzeleri
Oralar daha sıcaktır yaBenim evde sabah gunesini aliyor en ust kat olunca sicak oluyor bu gece serindi hava rahat rahat uyudum esime diyorum bidaha yazin dogurmam diye guluyor bana sicakta zor oluyor hamilelik hatayda oturuyorum buralar fena bunaltici oluyor
Amin canim az kaldi da kizim sicakta zorlanacak birazOoo hataydasin bir de allah yardımcın olsun canim çankırı dahi bu kadar sicakken gündüz orayı düşünemiyorum neyse az kaldı senin allahtan
Benim diğer ev hic almıyordu oradan o yüzden çıktık hic almamasi da iyi değil de aslında bi an düşündüm de karanlık mutfak oda tuvalet banyo ayy... ama güneş almasi daha kötü gündüz serin gibi gece sauna. Ah şu fındık işleri ondan evimden ayrı kaldimBende anlamam canim eşim çok ısrar etti güneş alan eve çıkalım diye de yok dedim kışın iyi ısınıyor yazın da serin daha ne olsun 1-2 saatte olsa alıyor yeter o da :) kimsenin evi kendi evin gibi olmuyor canim allah kolaylık versin
Bizde heyecanla bekliyoruz :)Mogami pipilimiz hayirlisiyla dogsun W wuslt canim yakinda minigin geliyormus Rabbim eline kavustirsun kolay bir dogum olsun insaAllah hyb77 canim gecmos olsun insaAllah iyilestikten somrada bebisin konar gobusune @eminebi tesekkur ederim canim benim pasa fazla huysuz bir pasa Rabbim sanada boyle tatli birazda huysuz bir bebis versin canim benim blummmm bakalim seninki prens mi prenses mi mrrakla bekliyorum SirriEyvan kiz nasilsiniz prensesim napiyor gelinime iyi bak opuyorum güzel yanaklarindan
Tatlim seninkinin sancısı çok ya o yüzden memede durmayı istemesi çok normal... Az kaldı inşaAllah geçecek bu sancilar da , o zamana kadar ara ara ver emzige belki sanci süreci sonunda alisir.. benimki uyurken istiyor o zaman veriyorum en çok..gün içerisinde pek vermiyorum...aynen bir yere gidince çok zor oluyor bayram ziyaretleri çok zor oldu her gittiğim yerde emzirmek zorunda kaldım hemen hemen bizimkide şu an almıyor bir de gündz uykularında daha çok oluyor bu uykusunda ıkınıp duruyor rahat uyuyamıyordediklerini de yaptım bisiklet hareketi masajı en başından beri yapıyoruz gazını çıkarsa da devam ediyor bazen sıkıntıları emzik alsa o sancı onlarında onu avutması daha kolay olur aslında ama galiba anne kokusu da o anda teselli ediyor illa gerçeğini istiyor o anda kayınvalidem bir kaç kez tutturmaya çalıştı tuttu ağlaya ağlaya ama ben onun ağlamasına sabredemeyip hemen alıyorum
Vay kuzum seninde gelmiş cinsiyet zamanı :)) hadi bakalim ne çıkacak ufakliik:)Bizde heyecanla bekliyoruz :)
Hamile hamile ne findigi kiiizz:)?Benim diğer ev hic almıyordu oradan o yüzden çıktık hic almamasi da iyi değil de aslında bi an düşündüm de karanlık mutfak oda tuvalet banyo ayy... ama güneş almasi daha kötü gündüz serin gibi gece sauna. Ah şu fındık işleri ondan evimden ayrı kaldim
Ayyy walla zaman ne cabuk geciyo 8 agustosta insallah ogrenicez bizim minnakin cinsiyetini :)Vay kuzum seninde gelmiş cinsiyet zamanı :)) hadi bakalim ne çıkacak ufakliik:)
Bence kız
Haklısın bacim. Bende arkadaştayim esim köyde gece uyuyamadim mesaj attim dönmedi bile kızdım!!!
Sancı anlarında onu teselli eden tek şey emzirmek zaten bazen o bile kar etmiyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz dün bir ağlaması vardı sanki bir yeri acıyor sakin olmak elde değil o anda sende çok üzülüyorsun memeyş bile tutmak istemedi ama en azından arada bir sakinleşiyor kolik saatlerdeTatlim seninkinin sancısı çok ya o yüzden memede durmayı istemesi çok normal... Az kaldı inşaAllah geçecek bu sancilar da , o zamana kadar ara ara ver emzige belki sanci süreci sonunda alisir.. benimki uyurken istiyor o zaman veriyorum en çok..gün içerisinde pek vermiyorum...
@KAYGILI Kuzum benim anne olmam tecrübelendiriyormus insanı:))
Ben onceden beri emzigi pek sevmem...herhalde ağladığında sussun diye veriliyor derdim...ama oyle değilmis sadeve :))
Bebisim her bir sıkıntisini memede gidermek istiyor bu da bütün gun bebisle oturmak demek :) en basitinden memede uyumak istiyor..ama doyunca süt gelmesin ağzına kuru kuru emsin istiyor..süt geldikçe kızıyor :)) emzigi kabul etmeden önce bu fasil bitne kadar yarım saat 1 saat savaşırdi memeyle :))) şimdi karninin Doydugunu anlayınca veriyorum emzigi ağzına uyutuyorum, o memnun ben memnun:))
hyb77 canim Allah razı olsun tavsiyen için.. ben alıştım böyle Yutmaya sukur rahatlatıyor beni baya :) eğer tane kimyon bulursam çayını da demlrim..
E elf21 canim benim yaaa şu paşaya bi bak nasil büyümüş , hay MaasAllah, biz iyiyiz gelinin de cok büyüdü 2.ay dolsun öyle resim atacağım
Mogami bitanemin oğlu mu olacakmiiis.. ay Rabbim sağ salim kucagina almayı naaip etsin canim benim :)
Başlasın tatli telaslar şimdi :)
Iki senedir beni de sürüklüyolardi da bu sene yirttimHamile hamile ne findigi kiiizz:)?
Benimki de simdi aradi uyurmusum diye aramamis. Mesaj atsaydin dedim bende. Zaten yanıyorum inan ki patlayacam.Aman hepsi aynı. 2saattir ağlıyorum pişman oldum niye ağlıyosam bebeklerimize yazık
Oyyyy maşallahh o oğluşaaaaa canim gözün aydin.küçük mete geliyorrrrrr☺minik metemi gorunce icim kipir kipir etti.demistim daha once sana Allah nasip ederse oglum olursa bende mete koyacagim ismini diye.Rabbim saglicakla dogmayi nasip etsin bebek mete 'yeOĞLUŞŞŞ GELİYO
Bugün gittim doktora nolursun doktorcuğum cinsiyet dedim adamı güldürdümkesin erkek dedi 132 gr olmuş yavrum, minik Mete'm 1 hafta da önde çıktık...oohhh çok şükür öğrenince rahatlıyo insan yaw
Allahim esirgesin masallahhhhhhhh 41 kereEki Görüntüle 1589495 Eki Görüntüle 1589498 Eki Görüntüle 1589501 Eki Görüntüle 1589504 Biz 3 aylik olduk teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?