Beraber Anne Olma Yolunda

Öyle olacak galiba balım karnıma bakıyom bakıyom nereye saklandın bakıyım diyorum

Ben sana baştan beri erkek diyorum birtek kaynanam erkek diyo diyodun baakkk hislerim dogru çıktı kaç tane cinsiyet tahmini yaptıysam ıskalamadım
He vallaa sende ilk dakikadan erkek dedin bana anacım nerden geliyor bu tahmin yeteneği kız kaynanama da eşim söylemiş erkek diye şaşırmadım biliyordum zaten demiş o da

Oyyy kuzum senin de minik paşan mı geliyor hayırlı olsun çok sevindim darısı bize olsun inşallah
evet kuzum erkekim geliyomuş teyzesi amin bitanem sizlerden cinsiyetleri alıp listeye eklicem daha İNŞALLAH o günleri de görücez

Mogamimmmmm Metecigimiz hayirli ve ugurlu gelsin insallah sirada biz variz galiba cinsiyet ogrenmeyi bekleyen
Amin inşallah bitanem evet bi sen kaldın cinsiyet bekleyen ama sana tavsiyem ikili de tahmin yaparsa doktor hemen o fikre alışma çünkü çok belirsiz oluyo kız diyolar erkek çıkıyo 15-16 da anlaşılır ama net olarak... Ayyy şimdi beni merak sardı senin miniğin cinsiyeti ile ilgili acep sen nasıl merak ediyorsundur

Mogami bitanemin oğlu mu olacakmiiis.. ay Rabbim sağ salim kucagina almayı naaip etsin canim benim :)
Başlasın tatli telaslar şimdi :)
Topiğe bi erkek daha geliyo evet Amin Esmam, başlamaz mı aslında yatağı, anakucağını ve biberonları almıştık ama kıyafet için bekleyelim cinsiyeti dediydik öğrendik neyse ki

cnmm inşallah kolaylıkla kurtulur bebeğini saglikla kucağına alirsn bnde dr ertelemezse crs alicm bebiklerimi banada dua edin
anaaaaaaaaaaamm geliyo ikizlerimiz çarşambaya ne kaldı şurda hadi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah

Yaa çok sevindim umarım olur bu iş kuzum eminim çok çok iyi gelecek sana

Hatırlıyorum kuzum bakalım benim Mete'me adaş gelecek mi Sende durumlar nasıl dikkat ediyosun kendine dimi
Dun biraz agrim vardi batma gibi karnimin sag alt kisminda ama bugun rahatim cok sukur canim.insallah adaş gelir bebis mete'ye oğluşuna

Dun biraz agrim vardi batma gibi karnimin sag alt kisminda ama bugun rahatim cok sukur canim.insallah adaş gelir bebis mete'ye oğluşuna
İlk zamanlar kasıkta öyle batmalar sancılar oluyor canım sen bolca dinlenmeye bak fırsatın varsa ben ne yazık ki ilk haftalarımda hep koşturmacadaydım ama evladım üzmedi beni senin miniğinde annesine sıkıca yapışmış Rabbim korusun evlatlarımızı...Bu cinsiyet olayları çok heyecanlı yaa İnşallah gönlüne göre olur kuzum

Evet canım bu ay ovulasyon yapmıyım diye karar almıştım sonra 12.gün gece esti bi yaptım hemen koyulaştı. Nasip inşallah bu ay gelir bebeğim. Kürtaj olduğumda da geçen yıl temmuzda hamile kalmıştım inşallah bu yılda aynı olur sonu benzemesin sağlığıyla gelsin Amin.. hayırlı haberlerini alıcaz inş arkadaşım çarşamba günü dikkat et kendine yorulma

mümkünse sevmesinler çocuğumu hatun tatilde kumlara sarilsin siz seversiniz ben severim yeter
He vallaa sende ilk dakikadan erkek dedin bana anacım nerden geliyor bu tahmin yeteneği kız kaynanama da eşim söylemiş erkek diye şaşırmadım biliyordum zaten demiş o da
Valla bilmiyorum bazan başka konulardada hislerim doğru çıkıyo.hamileyim diyene içimde his doğuyo kızza kız erkekse erkek hissediyorum.Hatta sen ultrason paylaştın pilipili görüyotum dedim yok o küçük ayak dedin.Gördünmü ayağı pili çıktı :)))

Ayy okuyunca bile içim kıpır kıpır oldu nasıl bi istek nasıl bi arzu şaşıyorum gözlerim doluyo. İnşallah canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip eder bende sizlerle bebek sohbeti yaparım inşallah

oh oh bak ne güzel artık eşinde istiyor o zaman miniğiniz de duyup gelecek İnşallah

Sagol canim.insallah bu ay senden de hayirli haberler alacagiz.sagliksiz bir gebelik gecirince insan daha da bir tedirgin oluyor.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin minnakları ☺

Mogami maaşallah ne çabuk büyüdü bebeğin alışverişe bile başladın ne güzel mutluluk Allah daim etsin kuzum
Aaaah bacım nasıl büyüttüm sen bi de bana sor daha 3 haftadır düzeldim sayılır ama hala midem ağzımda yaşıyorum evvelsi gece saat 1 de oturduğum yerde birden çıkardım üstüm başım battı duş aldım mecburen beni çok zorluyor sıpa ve daha 24 hafta var büyük parçaları aldık sayılır bi araba kaldı canım...sona pek borç bırakmak istemiyoruz ondan aldık erkenden...Rabbim sizlerinde alışveriş, cinsiyet ve doğum heyecanlarınızı duymayı nasip etsin kuzum emin ol düşünmediğin anda gelecek miniğin

Sagol canim.insallah bu ay senden de hayirli haberler alacagiz.sagliksiz bir gebelik gecirince insan daha da bir tedirgin oluyor.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin minnakları ☺
Amin canım bebişin annesini üzmedi benimki de daha fazla bekletmezde gelir inşallah

Son düzenleme:
Ama ben onu hala ayak olarak görüyom Bakalım kendi miniğinde hislerin tutacak mı acayip merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…