Amin canımın içi darısı isteyen herkese olsun inşallahCanim hayirli olsun pipilin geliyormus hayirli saglikli uzun omurlu bir evlat olsun pasan insallah
Öyle olacak galiba balım@betiboopMogami kızlar biz birden sisermisiz bide :) çok sıcak 2gundur yaa ben patliyorum mayisiyorum yapış yapış uyunmuyoda betiiim dönme ankaraya.
@bebeem kiyamam sana ben koca atletine mi kaldin sen :) tişört al yavrum büyük erkek tisortlerindrn ben simdi bile eşimin tisortlerindrn giyiyorum evde çok rahat oohhh serin serin gecelik gibi.
He vallaa sende ilk dakikadan erkek dedin bana anacım nerden geliyor bu tahmin yeteneği kızBen sana baştan beri erkek diyorum birtek kaynanam erkek diyo diyodun baakkk hislerim dogru çıktı kaç tane cinsiyet tahmini yaptıysam ıskalamadım
evet kuzum erkekim geliyomuş teyzesiOyyy kuzum senin de minik paşan mı geliyor hayırlı olsun çok sevindimdarısı bize olsun inşallah
Amin inşallah bitanem evet bi sen kaldın cinsiyet bekleyen ama sana tavsiyem ikili de tahmin yaparsa doktor hemen o fikre alışma çünkü çok belirsiz oluyo kız diyolar erkek çıkıyo 15-16 da anlaşılır ama net olarak... Ayyy şimdi beni merak sardı senin miniğin cinsiyeti ile ilgili acep sen nasıl merak ediyorsundurMogamimmmmm Metecigimiz hayirli ve ugurlu gelsin insallahsirada biz variz galiba cinsiyet ogrenmeyi bekleyen
Topiğe bi erkek daha geliyo evetMogami bitanemin oğlu mu olacakmiiis.. ay Rabbim sağ salim kucagina almayı naaip etsin canim benim :)
Başlasın tatli telaslar şimdi :)
anaaaaaaaaaaamm geliyo ikizlerimiz çarşambaya ne kaldı şurda hadi hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallahcnmm inşallah kolaylıkla kurtulur bebeğini saglikla kucağına alirsn bnde dr ertelemezse crs alicm bebiklerimi banada dua edin
Yaa çok sevindim umarım olur bu iş kuzum eminim çok çok iyi gelecek sanahey kızlar meraba yine ben geldim ....ben bu yıl da fındıktan kurtuldum çünkü hamileyim demeyi çok isterdim ama bende o kabiliyet yok malesef......bi iş teklifi aldım eşimin arkadaşının eşinin baby shower dükkanı varda eşimin arkadaşı aradı eşin eşimle birlikte çalışırmı dedi süs püs yapıp satıcaz maaşı pek iyi değil asgari ücret artı sigorta ama evde durup kafayı sıyırmaktan iyidir diye düşündüm yarın 1 de görüşmeye gidicem bana dua edin olurmu optüm hepinizi kocaman
HoşgeldiiiiiiiinGünaydınnn hamişler ve hamiş olma yolunda ilerleyenlerr
Dün gece ki ilk denemeyle aranıza katıldım
Dun biraz agrim vardi batma gibi karnimin sag alt kisminda ama bugun rahatim cok sukur canim.insallah adaş gelir bebis mete'ye oğluşunaHatırlıyorum kuzum bakalım benim Mete'me adaş gelecek miSende durumlar nasıl dikkat ediyosun kendine dimi
İlk zamanlar kasıkta öyle batmalar sancılar oluyor canım sen bolca dinlenmeye bak fırsatın varsa ben ne yazık ki ilk haftalarımda hep koşturmacadaydım ama evladım üzmedi beni senin miniğinde annesine sıkıca yapışmış Rabbim korusun evlatlarımızı...Bu cinsiyet olayları çok heyecanlı yaa İnşallah gönlüne göre olur kuzumDun biraz agrim vardi batma gibi karnimin sag alt kisminda ama bugun rahatim cok sukur canim.insallah adaş gelir bebis mete'ye oğluşuna
Evet canım bu ay ovulasyon yapmıyım diye karar almıştım sonra 12.gün gece esti bi yaptım hemen koyulaştı. Nasip inşallah bu ay gelir bebeğim. Kürtaj olduğumda da geçen yıl temmuzda hamile kalmıştım inşallah bu yılda aynı olur sonu benzemesin sağlığıyla gelsin Amin.. hayırlı haberlerini alıcaz inş arkadaşım çarşamba günü dikkat et kendine yorulmaVucut dengemiz her ay degisebiliyor canim ilacin etkisi olmus mudur bilmem ama benimde 11.gun koyu oldugunu bilirim erkenden .artik dengemizde şaşirdibenimde carsamba kontrolum var o zaman netlesecek canim sukur degerim artiyor ama bakalim hayirlisi .
mümkünse sevmesinler çocuğumu hatun tatilde kumlara sarilsin siz seversiniz ben severim yeter
Valla bilmiyorum bazan başka konulardada hislerim doğru çıkıyo.hamileyim diyene içimde his doğuyo kızza kız erkekse erkek hissediyorum.Hatta sen ultrason paylaştın pilipili görüyotum dedim yok o küçük ayak dedin.Gördünmü ayağı pili çıktı :)))He vallaa sende ilk dakikadan erkek dedin bana anacım nerden geliyor bu tahmin yeteneği kızkaynanama da eşim söylemiş erkek diye şaşırmadım biliyordum zaten demiş o da
Ayy okuyunca bile içim kıpır kıpır oldu nasıl bi istek nasıl bi arzu şaşıyorum gözlerim doluyo. İnşallah canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip eder bende sizlerle bebek sohbeti yaparım inşallahHamisler bebisin hareketi benim aylarimda boyle içten bi cekilme, bi ufak gidiklanma gibi, sanki tırtıl yürüyormuş gibi mi oluyor. Dun geceden beri göbek deligimin etrafında boyle garip şeyler oluyor da bebisim mi yapıyor acaba? Bi de göbek deligimin ortası mor olmaya başladı plasenta mi bu?
friendlyfriendly hisleri mükemmel biri değilim ama sanki sen yakında müjde vercen gibimr geliyor
oh oh bak ne güzel artık eşinde istiyor o zaman miniğiniz de duyup gelecek İnşallahSelam kizlarrr.cok heyecanliyim.eşim bikac gun once bebek hazirliklarina baslayalim dedim.istemiyordu ama boyle deyince cok sasirdim.aksine de regl gunum 5-6 gun gecikti.aktardan hayit tohumu aldim.5.gunde oldum allahtan.simdi de bitsin diyr bekliyrm.allahm hayirlisiyla saglikli bebisler verir ins
Sagol canim.insallah bu ay senden de hayirli haberler alacagiz.sagliksiz bir gebelik gecirince insan daha da bir tedirgin oluyor.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin minnakları ☺Evet canım bu ay ovulasyon yapmıyım diye karar almıştım sonra 12.gün gece esti bi yaptım hemen koyulaştı. Nasip inşallah bu ay gelir bebeğim. Kürtaj olduğumda da geçen yıl temmuzda hamile kalmıştım inşallah bu yılda aynı olur sonu benzemesin sağlığıyla gelsin Amin.. hayırlı haberlerini alıcaz inş arkadaşım çarşamba günü dikkat et kendine yorulma
Aaaah bacım nasıl büyüttüm sen bi de bana sor daha 3 haftadır düzeldim sayılır ama hala midem ağzımda yaşıyorum evvelsi gece saat 1 de oturduğum yerde birden çıkardım üstüm başım battı duş aldım mecburenMogami maaşallah ne çabuk büyüdü bebeğin alışverişe bile başladın ne güzel mutluluk Allah daim etsin kuzum
Amin canım bebişin annesini üzmedi benimki de daha fazla bekletmezde gelir inşallahSagol canim.insallah bu ay senden de hayirli haberler alacagiz.sagliksiz bir gebelik gecirince insan daha da bir tedirgin oluyor.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin minnakları ☺
Ama ben onu hala ayak olarak görüyomValla bilmiyorum bazan başka konulardada hislerim doğru çıkıyo.hamileyim diyene içimde his doğuyo kızza kız erkekse erkek hissediyorum.Hatta sen ultrason paylaştın pilipili görüyotum dedim yok o küçük ayak dedin.Gördünmü ayağı pili çıktı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?