- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
İlk 3 ayı atlattın canım şükür bundan sonra uslanır Metemiz annesi: ) evet canım küçük şeyler kalmış onlarıda yavaş yavaş alırsınız inş. Canım bilmiyorum ki bi içimi umut kaplıyo bi hiç anne olamıcam gibi geliyo hayırlısı Allahtan bu ay erken yumurtladım galiba vucudumunda dengesi şaştıAaaah bacım nasıl büyüttüm sen bi de bana sor daha 3 haftadır düzeldim sayılır ama hala midem ağzımda yaşıyorum evvelsi gece saat 1 de oturduğum yerde birden çıkardım üstüm başım battı duş aldım mecburenbeni çok zorluyor sıpa ve daha 24 hafta var büyük parçaları aldık sayılır bi araba kaldı canım...sona pek borç bırakmak istemiyoruz ondan aldık erkenden...Rabbim sizlerinde alışveriş, cinsiyet ve doğum heyecanlarınızı duymayı nasip etsin kuzum emin ol düşünmediğin anda gelecek miniğin
Kendimi gördüm yazdıklarını okuyuncaÇok sicaaak dışarı cikamiyorum, TVde bisi yok, kitap okurken sürekli uykum geliyor ben napiim napiiimde gun geçsin diye koltuktan koltuga atlarken basimda agridiii ne gün ama
Koltuk bocugu lulus oldum resmen
Maaşallah bu bal böceğine ve karnındaki minik tospaayaEki Görüntüle 1590223 Hatta bir koltuga 3 karpuz resmimizi atayim
Boşver hatun resmen sömürecek adam arıyorlarmış evinde keyfine bak sen canım benim onlarda başka birini bulsunlar tabi bulabilirlerseya kızlar bugün gittim görüşmeye şaka gibiydi ya ne asgari ücreti ne sigortası sanırım eşim yalnış anlamış....hafta da 150 lira verecek sigorta yok yol yok yemek yokpara işi neyse hani belki işi öğrenm falan ama sigortayı şöle bi sorim benim kafamda ilk bi kaç ay sigorta yapmaz gibiydi ama 1 , 1,5 yıl belki daha fazla sigorta yapamazmış eşim boşver dedi bende pek sıcak bakmıyorum sonucta sabah 9 dan akşam 7 bucuğa kadar orda olacam sadece haftalık 150 lira için evdeki düzenimden de olucam gerçi henüz son kararımı vermedim ama durum bu
Bak işte böyle düşünme sen hamile kalabilen bi kadınsın tüplerde sorun yok yumurtlamada soruun yok spermde yok Allaha şükür...Elbet gelecek miniğin sadece biraz iteklenmesi gerekiyo sıpanın...Sen enerjini düşürme lütfen bitanemİlk 3 ayı atlattın canım şükür bundan sonra uslanır Metemiz annesi: ) evet canım küçük şeyler kalmış onlarıda yavaş yavaş alırsınız inş. Canım bilmiyorum ki bi içimi umut kaplıyo bi hiç anne olamıcam gibi geliyo hayırlısı Allahtan bu ay erken yumurtladım galiba vucudumunda dengesi şaştı
Canımbende vaji yoktu ama bende 2 ay kadar bi sıkıntı çektim...kayganlaştırıcı kullanırsan aslında çok rahat yapabilirsiniz...jeli hem penise hem vajina girişine sür bak nasıl giriyo cup diye...bide ilişkiye başlarken parmaklarına sür iki parmak yeter önce parmaklarını sok ki genişlesin sonra zaten kaygan penis rahatça girer...tabi kafanda rahat olmalı...vajina genişleyen bi yer bunu düşün yetervajınısmusu nasıl yendın acaba ben artık cıldırcambır bucuk yıllık evlıyım vajınısmusum ve hamıleyım bılıyorum tuhaf ama nasıl oldu anlamadım hamıle kaldım ama hala ılıskı yasayamıyoruz denemedıgım sey kalmadı jel krem aparat vs yok olmuyor artık hıc olmayacakmıs gıbıme gelıyor esım ne zmna kadar sabredecek anlayıslı olacak aglamaktan helak oluyorum bebegım etkılenır dıye de korkuyorum bi çare suleyman eserdagı duydum ama ona okdr verecek param yok maalesef kendı yontemımle halletmeye calıstım olmuyor ıste olmuyor
Canım adet döngün 27 gün falansa yumurtlama günlerin 12-17. günler arasına denk gelir...11 in üstüne koy 12...23 ü gibi yum dönemine girmişsin dünde muhtemelen 14. gündü yani yumurtlamanın tepe noktası o sebeple hamile kalma ihtimalin var... bi hafta boyunca gün aşırı devam et ilişkiye ayrıca akıntını takip et...yumurtlama akıntın geldiyse o akşamı değerlendir kesinlikle...hamile kalırsan adet olmazsın canım sadece açık pembe lekelenmen olabilir o da yerleşme kanamasıdır böyle bikaç damla kadar ve açık pembe olurmuş ama illa olmasını bekleme bende olmamıştı yerleşme kanamasıArkadaşlar bana da yardımcı olabilirmisiniz bi?
Biz dün gece ilk denememizi yaptık.
Geçen ay 11inde adet olmuştum, bu ay da 6 sında falan olucam muhtemelen. Heray 5 gün falan öne atıyor.
Eğer bu denememiz olurda olumlu sonuçlanırsa bu önümüzde ki adet döneminde hastalanacakmıyım?
Cahilliğime verin kızlar :)
Haklısın doğru söylüyosun kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. buraya gelince sizlerin hamile takvimini görünce mutlu oluyorum şükür neredeyse herkes hamile kaldı mart 2014 tarihinden beri burdayım herkes bi zamanlar benim yaşadığımı yaşıyordu ama şu an ya hamileler ya da doğum yaptılar. Bende umutluyum olacak inşallah. Hepiniz bana desteksiniz sağolunBak işte böyle düşünme sen hamile kalabilen bi kadınsın tüplerde sorun yok yumurtlamada soruun yok spermde yok Allaha şükür...Elbet gelecek miniğin sadece biraz iteklenmesi gerekiyo sıpanın...Sen enerjini düşürme lütfen bitanem
arada böyle koyulaşma olabiliyo kuzum sen 14 15 te da yap...bide bu testi yapmayı bırak bu aydan sonra bana sorarsan...sadece akıntını takip et ve gün aşırı ilişki olsun...kafanı bu test bilmecesiyle karıştırma bitanemKızlar günaydın 1 yıldır düzenli ovulasyon testi kullanıyoEki Görüntüle 1590628 rum çift çizgi çoğunlukla 14.gün nadiren de 15.gün çıkıyordu. Ben testi 10.gün yapmaya başlardım. Bu ay 12.gün gece başladım. Sıvı tüketerek dikkat etmeden yaptım hemen çift çizgi çıktı. Bugün 13.gün test silik. Sizce yumurtlamış mıyımdır yoksa yine 14-15. günler mi koyu çıkacaktır?
Arkadasim da öyle diyordu ama mecbur kaldım diyo alıştırmak istemiyorum benbe arkadaşim 5 yasina kadar salladi çünküMaaşallah bu bal böceğine ve karnındaki minik tospaayaAman haaa ayağa alıştırma kendi miniğini sonra zorlanırsın kuzum
İşte böyle ol bitanem...Tabi ki zaman zaman depresif olabiliyor insan biz olmadık mı olduk ama hepsi geldi geçti...Zaman nelere kadir...Sabrını koru kuzum sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına inşallah...Hem bak topikte 2016 nın bahar ve yaz bebişi yok ve bence sizinkiler bu boşluğu dolduracakHaklısın doğru söylüyosun kendimi telkin etmeye çalışıyorum.. buraya gelince sizlerin hamile takvimini görünce mutlu oluyorum şükür neredeyse herkes hamile kaldı mart 2014 tarihinden beri burdayım herkes bi zamanlar benim yaşadığımı yaşıyordu ama şu an ya hamileler ya da doğum yaptılar. Bende umutluyum olacak inşallah. Hepiniz bana desteksiniz sağolun
Ya şimdi konuşmak kolay tabi bana...bilemem arkadaşın niye mecbur kaldı ama yine de keşke biraz daha uğraşsaymış zaten bebişlerle uğraşmak zor en azından uyuturken rahat ederdi...5 yaşına kadar sallamak çok zor ağırlaşıyorlar minikler...bacakların vay halineArkadasim da öyle diyordu ama mecbur kaldım diyo alıştırmak istemiyorum benbe arkadaşim 5 yasina kadar salladi çünkü
Yapıcam canım yarın ve 15.günde. bu ay söz vermiştim kendi kendime yapmıcam diye ama 12.günün gecesi tutamadım kendimiarada böyle koyulaşma olabiliyo kuzum sen 14 15 te da yap...bide bu testi yapmayı bırak bu aydan sonra bana sorarsan...sadece akıntını takip et ve gün aşırı ilişki olsun...kafanı bu test bilmecesiyle karıştırma bitanem
Son yöntem olarak onu denerim bende napim insallah gerek kalmaz da. Arkadaşimin boyu da kisa cocuk da beş yaşında olunca baya baya çocuk sığmiyordu bacaklarina :)Ya şimdi konuşmak kolay tabi bana...bilemem arkadaşın niye mecbur kaldı ama yine de keşke biraz daha uğraşsaymış zaten bebişlerle uğraşmak zor en azından uyuturken rahat ederdi...5 yaşına kadar sallamak çok zor ağırlaşıyorlar minikler...bacakların vay haline
İnşallah ben ve benim gibi bekleyenler 2016da alırız yavrularımızı kucağımıza.. afiyet olsun kuzum oğlumuzu aç bırakma annesi:)İşte böyle ol bitanem...Tabi ki zaman zaman depresif olabiliyor insan biz olmadık mı olduk ama hepsi geldi geçti...Zaman nelere kadir...Sabrını koru kuzum sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına inşallah...Hem bak topikte 2016 nın bahar ve yaz bebişi yok ve bence sizinkiler bu boşluğu dolduracak
Canim ben cevaplayayim sorunuMogami KPSS diyosuuunn hemen sana ramazan yetgin diyorum, duymussundur belki videolarını kitaplarını edin mutlaka. Tarihte tek geciyorum. Ben kitabini alıp cozmedigime çok pişman olmuştum.
Bu arada makarna delisi tek ben değilmişim çok sevindim yoğurtlu yoğurtlu oh miss
bebeem A afrodit26 kız ileri donem hamisler, su bebis hareketleri soruma sizden cevap bekliyorum
Canım çok saol dünden gece ve bugün hissettim bende gaz olmadığına emindim ama tekme gibide değildi. Harika anlatmissin sulu balon gibi :) ay yerim onun minik hareketlerini, buyuyolar resmen içimizde gelde duygulanma simdiCanim ben cevaplayayim sorunuben 16 haftalikti hissetmeye başladığımda. Bazen böyle minik bir pit oluyordu 18 haftadan sonra bazen sırt üstü uzandigimda sanki birsey kayiyormus gibi oluyordu. Sanki içinde bir su dolu balon var o kayıyor gibi oluyordu. Bir de hergün hergün hissetmeye 20. Haftadan sonra baslarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?