Daha çok büyüyecek annesi senin konusmana tepki verecek elinin sıcaklığına tepki verecek o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım çok saol dünden gece ve bugün hissettim bende gaz olmadığına emindim ama tekme gibide değildi. Harika anlatmissin sulu balon gibi :) ay yerim onun minik hareketlerini, buyuyolar resmen içimizde gelde duygulanma simdi
Amiiin canım amiin, şimdiden boyle baglandim alistim yavrum büyüdükçe neler hissettirecek bana yaramazim. Hayatimizdan hic eksilmesinler hicDaha çok büyüyecek annesi senin konusmana tepki verecek elinin sıcaklığına tepki verecek o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende 16 gibi hissettim pit pit sonradan patlar küte döndüMogami KPSS diyosuuunn hemen sana ramazan yetgin diyorum, duymussundur belki videolarını kitaplarını edin mutlaka. Tarihte tek geciyorum. Ben kitabini alıp cozmedigime çok pişman olmuştum.
Bu arada makarna delisi tek ben değilmişim çok sevindim yoğurtlu yoğurtlu oh miss
bebeem A afrodit26 kız ileri donem hamisler, su bebis hareketleri soruma sizden cevap bekliyorum
Ben oksuyorum bazen hemen toplanıyor oraya annesinin kuzusu :)Daha çok büyüyecek annesi senin konusmana tepki verecek elinin sıcaklığına tepki verecek o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese nasip etsin
kıyamam canım sana yaa ne kadar üzmüşler seni.. allah yukarda görsün ne diyim..Cnim sglik ocagind soyluyolr kyit yptirman lzimdi hemen git aile hekimin yada saglik ocagina......ben en son rahatsizlandim yorgunluiktan kanamam oldu hafif erken dogum sancilarim geldi gecen 2 gun hastahanede yatiyordum serum igneler vuruldum bebek iyi insallah kucagima da almak nasip olur cok zor gunler gecirdim evime gitmek istiyorum esimde anlamiyo moralmen coktum inan coktum ve hala umursamiyolar benden is bekliyo pislikler:'(
Çok teşekkür ederim bende araştırdım çok ama 40 günden sonra gelen eğer o gün adetine denk geliyorsa hayız kanı sayılır diyor benim adetim düzensizdir onu hesaplamam ve tutturmam mümkün değil zaten gelen akıntı sarı renkte hala beyaza dönmedi beyaza dönene kadar senin Dediğin gibi özürlü hükümlerine uyacağım çok teşekkür ederim Allah Razı olsun Dediğin gibi bu hükümlerin bilinmesi ve doğru uygulanması gerekiyorCanım esmaya sormuşsun gerçi ama nifaslı müddeti 40 gündür. 40günden sonrası özre girer.yani özürlü sayılıyosun. Gusülünü alıp ibadetini yapabilirsin. Ama öxürlü olduğun sürece her ezanda abdest alıp namaz kılacaksın. Çünkü özürlü hükmüne göre diyelimki öğle ezanı okundu abdest aldın namazını kıldın. İkindi ezanına kadar o abdestle istediğin kadar namaz kılabilirsin. Ama ikindi ezanı okunduğu anda abdestin bozulur. İkindi namazı için abdest yenilemek zorundasın. Bu hükümleride bilmek lazım canım.İnşa Allah yardımcı olabilmişimdir
Allah sabır versin cnm seni bu kadar üzüolar ya Allah görüo elbet insanlar neden dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanır anlamıorum sen bol bol Allaha sığın... Biz bayramda eşimle ailesi yüzünden ayrı geçirdik nerdeyse boşanma aşamasına geldk kv bide bni arayıp oğlumu parmağındamı oynatıosun dedi bugünde utanmadan salı günü işim yapılcak gel dio Rabbim hepsini ıslah etsin.. Ayy ne çok konuştum öleSakin olayım diyorum, kotu gelin olmayayim diyorum, laf cevirmeyeyim diyorum ama olmuyor arkadaş. Kayinvalidem çocuğun adini bora dusunmemize takti, bana izin vermiceksin dimi bora olmaz miymiy bi bora görmüş soğumuş isimden. İyi de bana diretemezsinki olmaz diye. Annesiyim bana malum olur adi dert etmeyin borayida düşünüyorum güzel isim dedim inadına. Tam evden çıkarken de eşime benim borçların odemeleri geldi demez mi! Benim eşim düğün borcunu ödemek için tatil gününü araba pazarında araba al satma geçiriyor yazık değil mi benim kocama da. Bi doldum yine bi bi doldum Rabbim biliyor içimi tahammulsuz oldum artik günah yazmasın Rabbim
Ayyy beterin beteri var diye boşa dememisler Allah sana da sabir versin canım benimAllah sabır versin cnm seni bu kadar üzüolar ya Allah görüo elbet insanlar neden dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanır anlamıorum sen bol bol Allaha sığın... Biz bayramda eşimle ailesi yüzünden ayrı geçirdik nerdeyse boşanma aşamasına geldk kv bide bni arayıp oğlumu parmağındamı oynatıosun dedi bugünde utanmadan salı günü işim yapılcak gel dio Rabbim hepsini ıslah etsin.. Ayy ne çok konuştum öle
Rica ederim canım. Ne de demek. Bende senin zamanlarinda acaba o mu değil mi diyordum sürekli. Bazen de solucan eşeliyormus gibi de olabilirCanım çok saol dünden gece ve bugün hissettim bende gaz olmadığına emindim ama tekme gibide değildi. Harika anlatmissin sulu balon gibi :) ay yerim onun minik hareketlerini, buyuyolar resmen içimizde gelde duygulanma simdi
Oldu deseydın kıme neymıs senın dogurdugunun ısmınden.. Sınırlenme sen konussun dursun dpgumca kımlıgınde gorsun adını en guzel cevap o..para konusunda esın koysun agırlıgını bebekgelıyo dunya masraf bı de o mu dert olacak borclarıymıs pehh.. Persembe ankaraya gelıyorum cok sıcakmıs napcam bernnnSakin olayım diyorum, kotu gelin olmayayim diyorum, laf cevirmeyeyim diyorum ama olmuyor arkadaş. Kayinvalidem çocuğun adini bora dusunmemize takti, bana izin vermiceksin dimi bora olmaz miymiy bi bora görmüş soğumuş isimden. İyi de bana diretemezsinki olmaz diye. Annesiyim bana malum olur adi dert etmeyin borayida düşünüyorum güzel isim dedim inadına. Tam evden çıkarken de eşime benim borçların odemeleri geldi demez mi! Benim eşim düğün borcunu ödemek için tatil gününü araba pazarında araba al satma geçiriyor yazık değil mi benim kocama da. Bi doldum yine bi bi doldum Rabbim biliyor içimi tahammulsuz oldum artik günah yazmasın Rabbim
Cani evet bebis o :) ben o haftalarda gece ozellikle yatinca pit pit vuruyodu oglus esim bile dokununca hissetti hatta hala onun etkisinde :) cekilme hissi bende de oluyodu hoc bacaklarimi uzatip uyuyamadim o yuzden simdi uzatabiliyorum ama bu sefer de karnim cektiriyor :) plasenta daha kucuk canm ondan degildir de genislemeden dolayi derinin rengi degisiyodur belki yine de druna sor gisinceHamisler bebisin hareketi benim aylarimda boyle içten bi cekilme, bi ufak gidiklanma gibi, sanki tırtıl yürüyormuş gibi mi oluyor. Dun geceden beri göbek deligimin etrafında boyle garip şeyler oluyor da bebisim mi yapıyor acaba? Bi de göbek deligimin ortası mor olmaya başladı plasenta mi bu?
@friendly8584 hisleri mükemmel biri değilim ama sanki sen yakında müjde vercen gibimr geliyor
Amin canim ya inş valla.ilk denemeyi de yapabilirsek tabii.tam da kardesimin universiteye gidecegi zamana denk gelcek.universiteydi,yurt ayarlamakti derken evden uzak kalabilirim.ama bi sekilde bi yolunu bulurum bakalim.hamilelerin duasi tutarmis;bol bol dua eder misin benim icin de.saglikli bebişler alabileyim kucagimaoh oh bak ne güzel artık eşinde istiyor o zaman miniğiniz de duyup gelecek İnşallah
Süper olmuş
Cok tatli olmus canim patiklerin aynisi pembrlisi bende de var gule gule giysin minigin
Ayy bende 5 ağustosta gideceğim o zaman 36 hafta olacak bana da yapar büyük ihtimalle çatı muayenesiKızlar hepinize Günaydın biz bugün ilk defa nst ye girdik çok güzeldi :) kızım 2300 gr olmuş boyu uzun olacak dedi doktor normal doğum olur inşallah dedi 36. Haftada çatı muayenesi yapacakmis
Ben normalden korkuyorum diyorum sevgili kocam illa normal doğur diyor sanki acıyı kendi çekecek :) korkum yok allahtan çatı muayenesinden :)Ayy bende 5 ağustosta gideceğim o zaman 36 hafta olacak bana da yapar büyük ihtimalle çatı muayenesi
Normal doğum herkeste aynı olcak diye bişey yokki canım.Kimisi çok kolay doğuruyo kimisi zorlanıyo.Kızkardaşmin bebegi iriydi son anda sezeryana geçti doktoru.Digerinin bebegi normaldi normal doğum yaptı.Sezeryanla doğum yapan daha çok acı çekti eve gelincede iyileşmeyesi uzun sürdü.Çok erken gitmeyin hastaneye o zaman çıkış için sorumluluk alamayız diyip yatış veriyolar açılma olmasada sunu sancıyla açılma sağlamaya çalışıyolarBen normalden korkuyorum diyorum sevgili kocam illa normal doğur diyor sanki acıyı kendi çekecek :) korkum yok allahtan çatı muayenesinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?