Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar hepinize Günaydın biz bugün ilk defa nst ye girdik çok güzeldi :) kızım 2300 gr olmuş boyu uzun olacak dedi doktor normal doğum olur inşallah dedi 36. Haftada çatı muayenesi yapacakmis

Benimde haftaya doktor randevum ve bende ilk defa nst'ye gireceğim için çok heyecanlıyım bakalım bizim kız kaç kilo oldu maşallah bebişine canım.

Kızlarrrrt 3 gün önce reğli olmam lazımdı olmadım.ilaç kullandığım için gecikti diye düşünüyodum bel ağrısı ve gögüs agrısı var ve bugün gögsüm hem sıcak hemde ağrıyo.wc dede idrar koyu çıkınca sanah az önca yine gittim bardaga aldım yine koyu bende ovülasyon testi yaptım koca bir sabit gülen yüz var.

eeeee yaniiiiii ayyy heyecan yaptımm nedemek bu ?? ovu testi pozitif olunca gebelik olmuşmu oluyor ?? hemen beta testi yaoptırsan ?
Kız bende bişey anlamadım.normalde ovülasyon gününden sonra ikinci çizgi çıkmazdı.Hatta sabit gülen yüz asla çıkmazdı.şok oldum bende.ben yinede birkaç gün saha bekleyim.

Ayy canim heyecanlandim simdi hamile olabilirsin bende ovulasyon testiyle ogrenmistim ne zaman test yapacaksin

Kız bende bişey anlamadım.normalde ovülasyon gününden sonra ikinci çizgi çıkmazdı.Hatta sabit gülen yüz asla çıkmazdı.şok oldum bende.ben yinede birkaç gün saha bekleyim.
amaaaa beklemeee bizi meraktann çatlatmaaaaa kız zaten 3 gün geçmiş hani günün geçmemiş olsa tamam derim hadi yap bi test hııı :)

Ayy canim heyecanlandim simdi hamile olabilirsin bende ovulasyon testiyle ogrenmistim ne zaman test yapacaksin
Şoktayım biz bu ay ne zaman çalıştık onu bile bilmiyorum.malum böbrektaşıyla muzdariptim.olduysa ameliyattan önce oldu.Geçen pazartesi idrar testi yaptırdım ama intihap çıktı.Kafam karışık.

Şoktayım biz bu ay ne zaman çalıştık onu bile bilmiyorum.malum böbrektaşıyla muzdariptim.olduysa ameliyattan önce oldu.Geçen pazartesi idrar testi yaptırdım ama intihap çıktı.Kafam karışık.

yapsana bir hcg testi ben de çok merak ettim şimdi

yapsana bir hcg testi ben de çok merak ettim şimdi
Kıs evde test yok.Nezaman aldıysam negatif çıktı ve anında regli oldum.Bu defa bekliycem Yarın yaparım pozitif çıkarsa doktoruma gider gebelik testi yaptırırım ancak öyle inanırım.

Kıs evde test yok.Nezaman aldıysam negatif çıktı ve anında regli oldum.Bu defa bekliycem Yarın yaparım pozitif çıkarsa doktoruma gider gebelik testi yaptırırım ancak öyle inanırım.

ayy inşallah pozitif çıkar süper moral olur bu hastalıkların üstüne

Kız bekleme neyı beklıyosum gıt bı test al yap hemen catlarız valla bak

KıZlar ben sabah bı kalktım yuzustu yatıyorum hıc bı rahatsızlık olmadan, anneme soyledım korkuttu benı yatılır mı dıye bısuru olumsuzluktan bahsettı zarAr verme anlamında, bu haftalardayken var moydı benım gıbı yatan hareket de hıssetmıyorum zaten poff

Canimmmmmmmmm ovulasyon testi hamilelik belirliyor hemde adet gecmisken gulen yuzu yakalamissan.bak ben daha bugun meraktan ovu yaptim t cizgisi c den koyu cikti.idrardaki betayi da algiliyor.ayyy heyecan yaptim ins hamissindir ki oyle gibi.orda nasil hemen kan verebiliyor musun ya da gebelik testi al hemen bizi merakta birakmaaaaaa

yüzüstü yatmasan daha iyi olur bebek daha küçük olduğu için ezilmemiştir merak etme :) ama bebeği besleyen damarların daha sağlıklı bir şekilde görevlerini yapması için sol tarafına dönük yatman daha doğru olur gece uykudayken elbet dönebilirsin yüzüstü de yatabilirsin sonuçta bunlar bilinç dışı hareketler ama sen mümkün mertebe sola dönük uyumaya gayret et zaten göbüş büyüyünce istesen de yüzüstü yatamazsın

Sen biraz ümütlendirdin yoksa korkuyorum yine negatifi görmekten o yüzden cesaretim yok tu.Aile doktoruma test yaptırırım ama ekstra ücret alıcak tabii.Gebelik testi pozitif çıksında kan testi probkem degil kadın doktorumda yapar neyse.idrar testini yapmak için kaç saat sıvı almamam gerekiyordu

İnsallah hamilesindir canim minik mucizen konmustur insallah gobusune hayirlisiyla sagligiyla merakla bekliyorum sonucunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…