Sakın yüzüstü yatmayın sağlıklı insanlar için bile zararlı en basiti boyun fıtıgı ve düzleşme oluyosunuz.Çünkü vücudun omurga yapısına ters pozisyon.En sağlıklıdı sağ omzunuzun üstüne yan yatmak.KıZlar ben sabah bı kalktım yuzustu yatıyorum hıc bı rahatsızlık olmadan, anneme soyledım korkuttu benı yatılır mı dıye bısuru olumsuzluktan bahsettı zarAr verme anlamında, bu haftalardayken var moydı benım gıbı yatan hareket de hıssetmıyorum zaten poff
Senin öğrendiğin ovu testi dijitel clearblumuydu cnm.İnsallah hamilesindir canim minik mucizen konmustur insallah gobusune hayirlisiyla sagligiyla merakla bekliyorum sonucunu
Yok canim laboquick normal ovulasyon testiydiSenin öğrendiğin ovu testi dijitel clearblumuydu cnm.
Inşallah biz kolayca kurtuluruz canim güzel doğum hikayeleri anlatiriz sizlereNormal doğum herkeste aynı olcak diye bişey yokki canım.Kimisi çok kolay doğuruyo kimisi zorlanıyo.Kızkardaşmin bebegi iriydi son anda sezeryana geçti doktoru.Digerinin bebegi normaldi normal doğum yaptı.Sezeryanla doğum yapan daha çok acı çekti eve gelincede iyileşmeyesi uzun sürdü.Çok erken gitmeyin hastaneye o zaman çıkış için sorumluluk alamayız diyip yatış veriyolar açılma olmasada sunu sancıyla açılma sağlamaya çalışıyolar
duydum kuzum sağol hatırlattığın için ben bi küçük araştırayım nette videolarını indireyim eee 1 ine ne kaldı şurda hazırlıklarımı tamamlıyımMogami KPSS diyosuuunn hemen sana ramazan yetgin diyorum, duymussundur belki videolarını kitaplarını edin mutlaka. Tarihte tek geciyorum. Ben kitabini alıp cozmedigime çok pişman olmuştum.
Bu arada makarna delisi tek ben değilmişim çok sevindim yoğurtlu yoğurtlu oh miss
@bebeem A afrodit26 kız ileri donem hamisler, su bebis hareketleri soruma sizden cevap bekliyorum
Çok güzel oluyor nst 15 dk sürdü benim çok heyeecanliydi :) benim de 2 haftada bir e düştü kontrolBenimde haftaya doktor randevum ve bende ilk defa nst'ye gireceğim için çok heyecanlıyım bakalım bizim kız kaç kilo oldu maşallah bebişine canım.
Bütün dualarım seninle canımın içi olacak inşallah gelecek miniğin yakında...bak akıntını iyi takip et o uzayanı görünce saldır kocayaAmin canim ya inş valla.ilk denemeyi de yapabilirsek tabii.tam da kardesimin universiteye gidecegi zamana denk gelcek.universiteydi,yurt ayarlamakti derken evden uzak kalabilirim.ama bi sekilde bi yolunu bulurum bakalim.hamilelerin duasi tutarmis;bol bol dua eder misin benim icin de.saglikli bebişler alabileyim kucagima
Anneeeeeeeeem çok güzel bunlar güle güle kullansın minik erkeğinn kuzum
Canim bence hmm test yap. Inşallah hamissindir. Öyleyse tedbirli olursun bence bekleme bizi de merakta bırakmaŞoktayım biz bu ay ne zaman çalıştık onu bile bilmiyorum.malum böbrektaşıyla muzdariptim.olduysa ameliyattan önce oldu.Geçen pazartesi idrar testi yaptırdım ama intihap çıktı.Kafam karışık.
Kızlarrrrt 3 gün önce reğli olmam lazımdı olmadım.ilaç kullandığım için gecikti diye düşünüyodum bel ağrısı ve gögüs agrısı var ve bugün gögsüm hem sıcak hemde ağrıyo.wc dede idrar koyu çıkınca sanah az önca yine gittim bardaga aldım yine koyu bende ovülasyon testi yaptım koca bir sabit gülen yüz var.
ayyyyyyyyy hadi pozitif olsun inşallahHaydi bismillah gidiyorum test almaya bakalım hakkımda hayırlısı artık
Canim bende dayanamayip gebe oldugumu ogrendigim andan itibaren aklima geldikce ovu testi yaptim sonuncusunu da bugun yaptim hatta.diger cizgiden daha koyu cikmaya basladi hatta.seninkide cikinca bana cok umit verdi canim.gebelik testi icin siviya dikkay etmeye gerek yok canim benim bildigim.ayyy hadi sana surpriz yapmis olsun bebisSen biraz ümütlendirdin yoksa korkuyorum yine negatifi görmekten o yüzden cesaretim yok tu.Aile doktoruma test yaptırırım ama ekstra ücret alıcak tabii.Gebelik testi pozitif çıksında kan testi probkem degil kadın doktorumda yapar neyse.idrar testini yapmak için kaç saat sıvı almamam gerekiyordu
Puanına güveniyorsan çalışma kuzum ki inşallah atanırsın da kurtulursun...Teşekkür ederim balım...eşimde bende full tempo başlıyoruz bakalım...evlatçığımda benimle birlikte çalışacak@betiboop gelme ankarayas yaniyoruz burada tatili uzat bence. Haftasonu 37derece olacakmış
A afrodit26 saol canimm, severin onun o pitpitlarini :)Mogami ben formasyon almadim canim gecen seneki KPSS puaninla memuriyet beklemeye bu yılda devam edicem. Allah yardımcın olsun senin zorlu bi yıl seni bekliyor.@hyb77 hadi hayırlısı inşallah hemen haber ver bize hemmeen
Dijital clearblu ovü testimiydi seninki ve sabit gülen yüz çıkmışmıydı.Canım Ovulasyon testi beni yanılttı bir defainşallah seni yaniltmazda hamissindir
Aldım geldim testi ama çiş çok az gelince yapmadım biraz daha bekleyim öylemi yapıym yarın sabahmı yapıym bilemedim.Erken gebelik testi ve regliden 4 gün önce çıkıyo diyo üstündeayyyyyyyyy hadi pozitif olsun inşallah
Dijital clearblu ovü testimiydi seninki ve sabit gülen yüz çıkmışmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?