Beraber Anne Olma Yolunda

Sakın yüzüstü yatmayın sağlıklı insanlar için bile zararlı en basiti boyun fıtıgı ve düzleşme oluyosunuz.Çünkü vücudun omurga yapısına ters pozisyon.En sağlıklıdı sağ omzunuzun üstüne yan yatmak.

Inşallah biz kolayca kurtuluruz canim güzel doğum hikayeleri anlatiriz sizlere

duydum kuzum sağol hatırlattığın için ben bi küçük araştırayım nette videolarını indireyim eee 1 ine ne kaldı şurda hazırlıklarımı tamamlıyımsen hazırlanmayacak mısın

Benimde haftaya doktor randevum ve bende ilk defa nst'ye gireceğim için çok heyecanlıyım bakalım bizim kız kaç kilo oldu maşallah bebişine canım.
Çok güzel oluyor nst 15 dk sürdü benim çok heyeecanliydi :) benim de 2 haftada bir e düştü kontrol

Bütün dualarım seninle canımın içi olacak inşallah gelecek miniğin yakında...bak akıntını iyi takip et o uzayanı görünce saldır kocaya

Şoktayım biz bu ay ne zaman çalıştık onu bile bilmiyorum.malum böbrektaşıyla muzdariptim.olduysa ameliyattan önce oldu.Geçen pazartesi idrar testi yaptırdım ama intihap çıktı.Kafam karışık.
Canim bence hmm test yap. Inşallah hamissindir. Öyleyse tedbirli olursun bence bekleme bizi de merakta bırakma

Canım Ovulasyon testi beni yanılttı bir defainşallah seni yaniltmazda hamissindir

Canim bende dayanamayip gebe oldugumu ogrendigim andan itibaren aklima geldikce ovu testi yaptim sonuncusunu da bugun yaptim hatta.diger cizgiden daha koyu cikmaya basladi hatta.seninkide cikinca bana cok umit verdi canim.gebelik testi icin siviya dikkay etmeye gerek yok canim benim bildigim.ayyy hadi sana surpriz yapmis olsun bebis

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU-------
Meleğim ----------> Erkek --------DOĞDU-------
Hanfendi ---------> Kız -----------DOĞDU -------
Sebebiumut ------> Erkek
--------DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Hilal ---------------> Erkek

Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız

Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek
Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız
Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 -------------> Kız
Maleficent_bs ------> Erkek ?
Betiboop ------------->

Lulus_k --------------> Erkek ?
Mogami --------------> Erkek

Blummm ------------>

@betiboop gelme ankarayas yaniyoruz burada tatili uzat bence. Haftasonu 37derece olacakmış
A afrodit26 saol canimm, severin onun o pitpitlarini :) Mogami ben formasyon almadim canim gecen seneki KPSS puaninla memuriyet beklemeye bu yılda devam edicem. Allah yardımcın olsun senin zorlu bi yıl seni bekliyor.@hyb77 hadi hayırlısı inşallah hemen haber ver bize hemmeen

Puanına güveniyorsan çalışma kuzum ki inşallah atanırsın da kurtulursun...Teşekkür ederim balım...eşimde bende full tempo başlıyoruz bakalım...evlatçığımda benimle birlikte çalışacak

Hakkımızda hayırlısı olsun canım yaa, 85 puanim açıkçası son aramada olur belki diye umutluyum olmazsa tukkan acar esnaf olurum artik kocam sponsor olursa dershaneye gitcek misniz peki
Bu arada listrmiz ne güzel öyle maşallah tüm meleklerimize. Ama betiboopun durumuna gulumsedim valla @betiboop son durum ne acaba cinsiyette sizin yavru ne olmaya karar verdi. Bende ctesi gidince bizim pipi de yalan çıkar mi dersiniz

ayyyyyyyyy hadi pozitif olsun inşallah
Aldım geldim testi ama çiş çok az gelince yapmadım biraz daha bekleyim öylemi yapıym yarın sabahmı yapıym bilemedim.Erken gebelik testi ve regliden 4 gün önce çıkıyo diyo üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…