Puanın çok iyi...ben sana sormuş muydum nasıl çalıştığını bakayım...ben 85 alsam hem yer hem iş seçerim herhaldeHakkımızda hayırlısı olsun canım yaa, 85 puanim açıkçası son aramada olur belki diye umutluyum olmazsa tukkan acar esnaf olurum artik kocam sponsor olursadershaneye gitcek misniz peki
Bu arada listrmiz ne güzel öyle maşallah tüm meleklerimize. Ama betiboopun durumuna gulumsedim valla@betiboop son durum ne acaba cinsiyette sizin yavru ne olmaya karar verdi. Bende ctesi gidince bizim pipi de yalan çıkar mi dersiniz
Günün geçmişmiydiYok canım Labouck markaydı çok koyu çıkmıştı kan testi yaptırdım negatif çıktı
Allah ıyılıgını versın lız havuz a gırmedım haberını alayım dıye az cok ıkı damla yeterdı yap da rahat edelımGünün geçmişmiydi
Hahahaha kız sesli güldürdün beni gir çık havuzuna arada bakarsın tatlım :))))Allah ıyılıgını versın lız havuz a gırmedım haberını alayım dıye az cok ıkı damla yeterdı yap da rahat edelım
Evet bizimde 2 haftada bire düşecek artık beklemek daha kolay olacak sanırım.Çok güzel oluyor nst 15 dk sürdü benim çok heyeecanliydi :) benim de 2 haftada bir e düştü kontrol
Canimmmmmmmmmm cok guzel bir haber bu ayyy cok sevindimmmmm.Rabbim saglikli bir gebelik nasip etsin.bebisin surpriz yapti bak sana inan cok mutlu oldummmmm ☺☺Hamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
ayyyyyyy inanmıyorummmmmmHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Hamileyimmmmmm.
Kıızzz sudan cıktım testlerı gordum esıme soyledım sevıncten oleyyy bak goruyo musun allah ın hıkmetını o kadar amelıyatın ıcımde bebıs gelmıs gozun aydın kuzum yaa nasıl sevındım bılsenHamileyimmmmmm.
Ayyyy canim ya nasil sevindim gercekten supriz oldu.allah kucagina da almayi nasip etsin.Hamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Evet tatlim her bir ibadetinde abdestini yenileyceksin...o şekilde devam edeceksin..Esmacım sana bir sorum olacak benim bugün saat 13:35 te tam 40 günüm dolmasına rağmen sarı akıntım devam ediyor araştırdım ama tam net bir cevap bulamadım kendime ben artık gusül Alıp namaz kılabilirim dimi o saatten sonra sarı akıntım gelse bile
Oy cok şükür :) hemde ne kadar netHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Bu müthiş bit haber canim yaa... Umudun yoktu di mi hastalığınla uğraştin bak geldi ufak melek...sağ salim kucağına al kuzummm...ınan çok sevindimmm...Hamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Canim benim cok sevindim yaa minik mucizen konmus annesinin gobusunu rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin insallahHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Herşeyde var bir hayır canım bak görüyor musun. Çok mu oldum çok sevindim Allah sağlıklı birsekilde kucağına almayi nasip etsinHahahaha kız sesli güldürdün beni gir çık havuzuna arada bakarsın tatlım :))))
Çok çok sevindim cnm Allah büyük işte tam doktora gidecekken bşka hastalık çıktı şimdide sana hediyeni gnderdi Rabbim kucağına almayıda nasip etsin pozitif kadın seniHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?