- 25 Şubat 2015
- 345
- 314
- 53
- 36
Hamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Canım şükürler olsun hamilesin çok sevindim duygulandım rabbim bana da nasip etsin inşallah gözünaydın arkadaşımHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
YehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Hadi inşallah senden de güzel haberler alırız yakında canım benim...tek tek herkes hamiş kalıyo bu topikteKızlar bnde ağustostan sonra aşılama yaptırmaya karar verdim dün eşimlede konuştuk nasıl mutlu olacaksan öle yap yanındayım dedi inş hayırlısı olur
benim minnoş güldürdü bizi cidden ne güzel kızım diye seviyodum simdi cinsiyetsiz yavrucakHadi inşallah senden de güzel haberler alırız yakında canım benim...tek tek herkes hamiş kalıyo bu topikte
puanın cok iyiymiş canım öğretmenlik olsa direk atanırdın ama memurluk için de umutlu ol gelir inşallah güzel bikadro sana daHakkımızda hayırlısı olsun canım yaa, 85 puanim açıkçası son aramada olur belki diye umutluyum olmazsa tukkan acar esnaf olurum artik kocam sponsor olursadershaneye gitcek misniz peki
Bu arada listrmiz ne güzel öyle maşallah tüm meleklerimize. Ama betiboopun durumuna gulumsedim valla@betiboop son durum ne acaba cinsiyette sizin yavru ne olmaya karar verdi. Bende ctesi gidince bizim pipi de yalan çıkar mi dersiniz
kız tontişim hala seviniyorum sana çok dua ettim inan kabul etti allah güzel günlerini gör bebişinin inşallahHamileyimmmmmm.
Yirim ben senin sürprizli bebişinibenim minnoş güldürdü bizi cidden ne güzel kızım diye seviyodum simdi cinsiyetsiz yavrucakvalla kafada bitiyo hep bunu gördük tevekkeli değil tya en umutsuzumuz bile o şekilde hamile kaldı darısı diğer fıstıklara @arsinli hatunuma pesettim342 friendlyfriendly @suslich ve diğerlerine
Canim bir bakarsin agustosta hamis kalmissin.insallah asilamaya gerek kalmadan bu ay hamis kalirsin.bak ne guzel eşinde senin mutlulugun icin elinden geleni yapiyor.Kızlar bnde ağustostan sonra aşılama yaptırmaya karar verdim dün eşimlede konuştuk nasıl mutlu olacaksan öle yap yanındayım dedi inş hayırlısı olur
ayyy 41 kere maşallah gördün mü bak o kadar umutsuzluğun arasında sen dr randevusunu kaçırdık diye üzülürken bebiş gelmiş bebişşş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Hepinize teker teker teşekkürederim.Allah hepinizden ayrı ayrı Allah Razı olsun bütün dualarınız kabul olsun inşaallah.Geç cevap vermemin sebebi eşim aradı hemen gel çarşıda buluşalım bankada işim var dedi arıycagndan haberim vardı cevap bekliyordum.Bankaydı yemekti alışverişti derken ancak eve geldikte adama söyleyebildim.şok oldu oda sevindi ama hemen havalara uçma biraz zaman geçsin hayalkırıklıgına ugramıyalım dedi.YehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuGözün aydın olsun canım benim Rabbim sağlıklı hayırlı bi gebelik nasip etsin demek ki neymiş kafa başka şeylerle meşgulken bu iş daha kolay oluyormuş
Canım inan cok sevindim inşallah sana sımsıkı tutunur. Rabbim sağlıkla büyütsünHepinize teker teker teşekkürederim.Allah hepinizden ayrı ayrı Allah Razı olsun bütün dualarınız kabul olsun inşaallah.Geç cevap vermemin sebebi eşim aradı hemen gel çarşıda buluşalım bankada işim var dedi arıycagndan haberim vardı cevap bekliyordum.Bankaydı yemekti alışverişti derken ancak eve geldikte adama söyleyebildim.şok oldu oda sevindi ama hemen havalara uçma biraz zaman geçsin hayalkırıklıgına ugramıyalım dedi.
Amiin cnm allah razı olsun hepinizden.Canım inan cok sevindim inşallah sana sımsıkı tutunur. Rabbim sağlıkla büyütsün
İnş cnm şu topikteki herkes artk bebişini kucağına alsada bebiş şöyle ıyutmadı şunu yemedi muhabbetleri olsaHadi inşallah senden de güzel haberler alırız yakında canım benim...tek tek herkes hamiş kalıyo bu topikte
İnş cnm bi çok kırgınlıktan sonra bi bebiş bizi birbirimize daha çok bağlayacaktırCanim bir bakarsin agustosta hamis kalmissin.insallah asilamaya gerek kalmadan bu ay hamis kalirsin.bak ne guzel eşinde senin mutlulugun icin elinden geleni yapiyor.
Amiin cnm.5 gün önce nişan yıldönümümüzdü ve 8 gün öncede Almanyaya gelişimin yıldönümüydü çook süpriz oldu banada.Bu harika bir haber gözün
Aydın Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?