Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar bnde ağustostan sonra aşılama yaptırmaya karar verdim dün eşimlede konuştuk nasıl mutlu olacaksan öle yap yanındayım dedi inş hayırlısı olur
Hadi inşallah senden de güzel haberler alırız yakında canım benim...tek tek herkes hamiş kalıyo bu topikte

Hadi inşallah senden de güzel haberler alırız yakında canım benim...tek tek herkes hamiş kalıyo bu topikte
benim minnoş güldürdü bizi cidden ne güzel kızım diye seviyodum simdi cinsiyetsiz yavrucak valla kafada bitiyo hep bunu gördük tevekkeli değil tya en umutsuzumuz bile o şekilde hamile kaldı darısı diğer fıstıklara @arsinli hatunuma pesettim342 friendlyfriendly @suslich ve diğerlerine

puanın cok iyiymiş canım öğretmenlik olsa direk atanırdın ama memurluk için de umutlu ol gelir inşallah güzel bikadro sana da gül teyzesi benim cinsiyeti karışık bebişme biz de glüyoruz 5.ay biterken bize son dakka golü attı sıpa

hyb77 canimmm nerelerdesin ses ver taze hamiş ☺☺ degerin de oyle az cikmaz bayagi koyu cizgin canim.Rabbim ol derse hic bir engel olmadigini bir kere daha gorduk.rabbimin mucizeleri bizimle olsun hep :)

Kızlar bnde ağustostan sonra aşılama yaptırmaya karar verdim dün eşimlede konuştuk nasıl mutlu olacaksan öle yap yanındayım dedi inş hayırlısı olur
Canim bir bakarsin agustosta hamis kalmissin.insallah asilamaya gerek kalmadan bu ay hamis kalirsin.bak ne guzel eşinde senin mutlulugun icin elinden geleni yapiyor.

Yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Gözün aydın olsun canım benim Rabbim sağlıklı hayırlı bi gebelik nasip etsin demek ki neymiş kafa başka şeylerle meşgulken bu iş daha kolay oluyormuş
Hepinize teker teker teşekkürederim.Allah hepinizden ayrı ayrı Allah Razı olsun bütün dualarınız kabul olsun inşaallah.Geç cevap vermemin sebebi eşim aradı hemen gel çarşıda buluşalım bankada işim var dedi arıycagndan haberim vardı cevap bekliyordum.Bankaydı yemekti alışverişti derken ancak eve geldikte adama söyleyebildim.şok oldu oda sevindi ama hemen havalara uçma biraz zaman geçsin hayalkırıklıgına ugramıyalım dedi.

Canım inan cok sevindim inşallah sana sımsıkı tutunur. Rabbim sağlıkla büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…