- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Amin canım inşallah hayırlı olan en kısa zamanda bizlerde güzel haberler veririz sizebenim minnoş güldürdü bizi cidden ne güzel kızım diye seviyodum simdi cinsiyetsiz yavrucakvalla kafada bitiyo hep bunu gördük tevekkeli değil tya en umutsuzumuz bile o şekilde hamile kaldı darısı diğer fıstıklara Siyetem hatunuma @pesettim342 friendlyfriendly @suslich ve diğerlerine
ayy ben uzun zamandır girmiyorum ve açınca okuduğum şeylerden anladığım hamişsin sanırım.kendim olmuş kadar sevindim gerçekten gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallahhhhAmiin cnm allah razı olsun hepinizden.
Amiin cnm.5 gün önce nişan yıldönümümüzdü ve 8 gün öncede Almanyaya gelişimin yıldönümüydü çook süpriz oldu banada.
kızlarr kızlarr nasılsınız?bende değişen bişi yok bu ayda olmadı eylülde otelde yer ayrtmştk şu bebiş olaylarını tatil snrasına atmaya karar verdik.çünküm çok bunaldm skldm yoruldm vs...bilirsnz işte.adamakıllı bi doktor blp ne gerekiyrsa eylülden snra yapcm inşallah.ama müjdeli bi haber okudum sevindim.herşey gönlünüzce olsun...
çaba harcamıcam o kesin ama bakarsın oluverir değilmi ne de güsel olur :)hayırlısı canım ya artk ne diyim...O zaman bu ay hamile kalacaksınız çünlü bizim topiğin bebişlerimizi hiç beklemediğin anda geliveriyorlar
çaba harcamıcam o kesin ama bakarsın oluverir değilmi ne de güsel olur :)hayırlısı canım ya artk ne diyim...
gizemli çocuk seninki betim artık bigün oğlum bigün kızım diye sevbenim minnoş güldürdü bizi cidden ne güzel kızım diye seviyodum simdi cinsiyetsiz yavrucakvalla kafada bitiyo hep bunu gördük tevekkeli değil tya en umutsuzumuz bile o şekilde hamile kaldı darısı diğer fıstıklara Siyetem hatunuma @pesettim342 friendlyfriendly @suslich ve diğerlerine
canım hayırlı olsun bebişin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....Hepinize teker teker teşekkürederim.Allah hepinizden ayrı ayrı Allah Razı olsun bütün dualarınız kabul olsun inşaallah.Geç cevap vermemin sebebi eşim aradı hemen gel çarşıda buluşalım bankada işim var dedi arıycagndan haberim vardı cevap bekliyordum.Bankaydı yemekti alışverişti derken ancak eve geldikte adama söyleyebildim.şok oldu oda sevindi ama hemen havalara uçma biraz zaman geçsin hayalkırıklıgına ugramıyalım dedi.
Allahrazı olsun cnm.Evet Ovü ve gebrlik testine göre öyleyim.ayy ben uzun zamandır girmiyorum ve açınca okuduğum şeylerden anladığım hamişsin sanırım.kendim olmuş kadar sevindim gerçekten gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallahhhh
Amiin cnm allahrazıolsun hepinizden ve arkamdan sende ve diğer arkadaşlarımda gelecek biliyorum.Çünkü en ünitsiz vakaydım şu aralar ama allahım nasip etti hamileyiiim yazacak günü.inşaallah kucapıma almayıda nasibeder torunlarımı görmeyide nasibeder inşaallah.canım hayırlı olsun bebişin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
Ayyy canım çook güzelmiş rengi çok beğendim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın bebişinArkadaşlar biz bugün besigimizi aldık düzgün resim cekemedim ama böyle birşey aldık. Inşallah Rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Aminnn canım sağolasın. Inşallah sana da almak nasip olur.Ayyy canım çook güzelmiş rengi çok beğendim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın bebişin
canim cok saol destegin icin seker yuklemesi 24.hafta diilmi ben mi yanlis biliomkıyamam canım sana yaa ne kadar üzmüşler seni.. allah yukarda görsün ne diyim..
perşembe gider gitmez hepsini halledicem canım şeker yüklemesi vakti bile geldi epey ara verdim B alblahtan gittik burda bid r a sorun olmadığını gelişimin de önde olduğunu söyledi de içimiz rahat ettii..
sen yine de içini serin kötü şeyler düşünme alacaksın tabiki kucağına o nasıl sözç. kötülük yapanın olsun iyilik sende kalsın..
canim saol destegin icin benim kiz kucuk kaldi birazcik cok uzuldum stresten yavrumada yetemiyorum keske bende evime gidebilsem cok yoruldum Allaha havale ettim herkesi Allahim goruyo herseyi bu halimle boyle uzuyolar ne deyimkıyamam canım sana yaa ne kadar üzmüşler seni.. allah yukarda görsün ne diyim..
perşembe gider gitmez hepsini halledicem canım şeker yüklemesi vakti bile geldi epey ara verdim allahtan gittik burda bid r a sorun olmadığını gelişimin de önde olduğunu söyledi de içimiz rahat ettii..
sen yine de içini serin kötü şeyler düşünme alacaksın tabiki kucağına o nasıl sözç. kötülük yapanın olsun iyilik sende kalsın..
İnşaallah cnm daha düne kadar hayal bile edemiyodum hergün arkadaşlar aldıkları şeyleri paylaşıyodu ben hiç paylaşamıycakmışım gibi çok uzak geliyodu.Allahım devamını da getirir inşaallahda bebişime bende almak nasibolur.Aminnn canım sağolasın. Inşallah sana da almak nasip olur.
canim tebrikler Allahim tamamina erdirsin saglicakla al insallsh kucagina :) ummadigin anda geldi melegin bol bol ye simdi bulantilar badlamadan :))))Hamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Rabbim tamamına erdirsin. Gözün aydın tatlumHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Günaydın :) iki gündür iyi kötü uyuyorum en azından buna da şükür :)Günaydın kızlar sıcaktan bunalmadigimiz serin, güzel haberler alacağımız birgün olması dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?