Beraber Anne Olma Yolunda

Amin canım inşallah hayırlı olan en kısa zamanda bizlerde güzel haberler veririz size

Amiin cnm allah razı olsun hepinizden.
ayy ben uzun zamandır girmiyorum ve açınca okuduğum şeylerden anladığım hamişsin sanırım.kendim olmuş kadar sevindim gerçekten gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallahhhh

kızlarr kızlarr nasılsınız?bende değişen bişi yok bu ayda olmadı eylülde otelde yer ayrtmştk şu bebiş olaylarını tatil snrasına atmaya karar verdik.çünküm çok bunaldm skldm yoruldm vs...bilirsnz işte.adamakıllı bi doktor blp ne gerekiyrsa eylülden snra yapcm inşallah.ama müjdeli bi haber okudum sevindim.herşey gönlünüzce olsun...

Canım ya inan genelde hep böyle oluyor hiç beklemediğin anda bi bakıyorsunuz konmuş göbişine
Amiin cnm.5 gün önce nişan yıldönümümüzdü ve 8 gün öncede Almanyaya gelişimin yıldönümüydü çook süpriz oldu banada.

O zaman bu ay hamile kalacaksınız çünlü bizim topiğin bebişlerimizi hiç beklemediğin anda geliveriyorlar

canım bende neler yaptım neler olmadı umudumu kestiğim ay geliverdi bebiş belki sende de öyle olur hakkımızda hayırlısı olsun

çaba harcamıcam o kesin ama bakarsın oluverir değilmi ne de güsel olur :)hayırlısı canım ya artk ne diyim...

gizemli çocuk seninki betim artık bigün oğlum bigün kızım diye sev sağol canım ya ama bi tedavi bişi olmadan umut yüklenemiyorum yinede hayırlısıyla gelir inşallah bebişimiz

canım hayırlı olsun bebişin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....

Arkadaşlar biz bugün besigimizi aldık düzgün resim cekemedim ama böyle birşey aldık. Inşallah Rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

Eklentiler

• 20150727_193539.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 44
ayy ben uzun zamandır girmiyorum ve açınca okuduğum şeylerden anladığım hamişsin sanırım.kendim olmuş kadar sevindim gerçekten gözünaydın canım allah tamamına erdirsin inşallahhhh
Allahrazı olsun cnm.Evet Ovü ve gebrlik testine göre öyleyim.

canım hayırlı olsun bebişin allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....
Amiin cnm allahrazıolsun hepinizden ve arkamdan sende ve diğer arkadaşlarımda gelecek biliyorum.Çünkü en ünitsiz vakaydım şu aralar ama allahım nasip etti hamileyiiim yazacak günü.inşaallah kucapıma almayıda nasibeder torunlarımı görmeyide nasibeder inşaallah.

Arkadaşlar biz bugün besigimizi aldık düzgün resim cekemedim ama böyle birşey aldık. Inşallah Rabbim sağlıklı güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Ayyy canım çook güzelmiş rengi çok beğendim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın bebişin

canim cok saol destegin icin seker yuklemesi 24.hafta diilmi ben mi yanlis biliom
canim saol destegin icin benim kiz kucuk kaldi birazcik cok uzuldum stresten yavrumada yetemiyorum keske bende evime gidebilsem cok yoruldum Allaha havale ettim herkesi Allahim goruyo herseyi bu halimle boyle uzuyolar ne deyim ( bide seker yuklemesi 24. hafta diilmi ??

Aminnn canım sağolasın. Inşallah sana da almak nasip olur.
İnşaallah cnm daha düne kadar hayal bile edemiyodum hergün arkadaşlar aldıkları şeyleri paylaşıyodu ben hiç paylaşamıycakmışım gibi çok uzak geliyodu.Allahım devamını da getirir inşaallahda bebişime bende almak nasibolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…