Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlarrr idrar testimde lokosit 1-2 eritrosit 7-8 epitel 2-3 cikti kotu di mi
Canım bence kötü değil benim de lökosit eritrosit öyle çıkıyor doktor temiz diyor iki hafta önce lökosit 13 çıkmıştı o zaman ilaç verdi

Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş. Anladık ki bu bebişler beklenmedik anda gelip sürpriz yapıyolar :)
Amiin inşaallah.en beklenmedik birzamanda nasibetti rabbim.Hep diyodum şöyle kıpkırmızı bir idrar testi paylaşmayı nasibet beklediğme deysin diye.Allah basibetti kıpkırmızı çıktı testim.Bugün doktora gösterdim oooowww Süper dedi.Hamilesin dedi.

Kızlar Ben bugün Yeni bir kadın doktoruna başkadım.Televizyonlarda proğramlara çıkıyo.Neslişah terzioğlu.5 tüp kan aldılar parmaktanda kan aldılar idrar testi aldılar.Ultrasonlada baktı alttan.işte minik tosbamın İlk Fotosu.

Ay maşallah canım tosbana :) şükürler olsun rabbim burdaki tüm isteyen arkadaslara nasip etsin

Ay maşallah canım tosbana :) şükürler olsun rabbim burdaki tüm isteyen arkadaslara nasip etsin
Amiiinnn allahım herkese nasibetsin.Doktor küçük bir baloncuk şeklinde şimdi dedi.Test sonuçlarım haftaya çıkacakmış.

Maaşallah Allah korusun canım yavrunu.. senin hislerin kuvvetli gönlünden geçenler hep çıktı.. benim için bi hissin var mı gücenmem varsa içinden geçeni söyle 1.5 yıldır bu süreçteyim 1 kürtaj 1 düşük 7 aydırda hamile kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…