Amiiin cnm.Allah razıolsun gece heyecandan hiç uyumadım zatencanim tebrikler Allahim tamamina erdirsin saglicakla al insallsh kucagina :) ummadigin anda geldi melegin bol bol ye simdi bulantilar badlamadan :))))
Çook sağol cnm İnşaallah inananıyorum halaRabbim tamamına erdirsin. Gözün aydın tatlum
Gözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇook sağol cnm İnşaallah inananıyorum hala
dimi insanin inanasi gelmiyo karnin ciktiginda bile inanamiyosun artik nasil umudumu kaybettiysem :)))Amiiin cnm.Allah razıolsun gece heyecandan hiç uyumadım zaten
Çook sağol cnm İnşaallah inananıyorum hala
Canım bence kötü değil benim de lökosit eritrosit öyle çıkıyor doktor temiz diyor iki hafta önce lökosit 13 çıkmıştı o zaman ilaç verdiKizlarrr idrar testimde lokosit 1-2 eritrosit 7-8 epitel 2-3 cikti kotu di mi
Canım bence kötü değil benim de lökosit eritrosit öyle çıkıyor doktor temiz diyor iki hafta önce lökosit 13 çıkmıştı o zaman ilaç verdi
Yarın 34 e giriyoruz hemde ne heyecan :) ütü yapıyorum bugün daha da heyecan yaptım hayaller kura kura yapıyorum :)O zaman sevindim bi an endiselendim :) son 7 haftan cok heyecanli :)
Bende yarin boyaci gelecek odasini bosalttim oglumuzun diyorum esime :)Yarın 34 e giriyoruz hemde ne heyecan :) ütü yapıyorum bugün daha da heyecan yaptım hayaller kura kura yapıyorum :)
Oh temiz temiz gelsin bebisler :)Bende yarin boyaci gelecek odasini bosalttim oglumuzun diyorum esime :)
Sağol cnm allahrazıolsun.Darısı tümm isteyenlere inşaallahGözün Aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Aynen allahıma şükürler olsun tam bu iznede bebeksiz gitcem diyodum allahım mucizemi verdi şükürler olsun rabbime.dimi insanin inanasi gelmiyo karnin ciktiginda bile inanamiyosun artik nasil umudumu kaybettiysem :)))
Amiin inşaallah.en beklenmedik birzamanda nasibetti rabbim.Hep diyodum şöyle kıpkırmızı bir idrar testi paylaşmayı nasibet beklediğme deysin diye.Allah basibetti kıpkırmızı çıktı testim.Bugün doktora gösterdim oooowww Süper dedi.Hamilesin dedi.Tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş. Anladık ki bu bebişler beklenmedik anda gelip sürpriz yapıyolar :)
Ay maşallah canım tosbana :) şükürler olsun rabbim burdaki tüm isteyen arkadaslara nasip etsinKızlar Ben bugün Yeni bir kadın doktoruna başkadım.Televizyonlarda proğramlara çıkıyo.Neslişah terzioğlu.5 tüp kan aldılar parmaktanda kan aldılar idrar testi aldılar.Ultrasonlada baktı alttan.işte minik tosbamın İlk Fotosu.Eki Görüntüle 1592858
Amiiinnn allahım herkese nasibetsin.Doktor küçük bir baloncuk şeklinde şimdi dedi.Test sonuçlarım haftaya çıkacakmış.Ay maşallah canım tosbana :) şükürler olsun rabbim burdaki tüm isteyen arkadaslara nasip etsin
Canım geçmiş olsun bol bol su iç aksın gitsin.Kizlarrr idrar testimde lokosit 1-2 eritrosit 7-8 epitel 2-3 cikti kotu di mi
Maaşallah Allah korusun canım yavrunu.. senin hislerin kuvvetli gönlünden geçenler hep çıktı.. benim için bi hissin var mı gücenmem varsa içinden geçeni söyle 1.5 yıldır bu süreçteyim 1 kürtaj 1 düşük 7 aydırda hamile kalamıyorumKızlar Ben bugün Yeni bir kadın doktoruna başkadım.Televizyonlarda proğramlara çıkıyo.Neslişah terzioğlu.5 tüp kan aldılar parmaktanda kan aldılar idrar testi aldılar.Ultrasonlada baktı alttan.işte minik tosbamın İlk Fotosu.Eki Görüntüle 1592858
Geçmişolsun canım günde 3-4 defa sirkeli suyla taretlenmek bana çok iyi gelmişti 2 günde geçti ama sen hamilesin olumsuz etkilermi bilmiyorumKizlarrr idrar testimde lokosit 1-2 eritrosit 7-8 epitel 2-3 cikti kotu di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?