Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar kürtaj olduğum bebeğimede geçen yıl temmuzda hamile kalmıştım sanırım o yüzden bu ay çok kaptırdım kendimi olmazsa yine yıkılcam hatta o kadar kendimi kaptırdım ki ebebekte gezerken falan buluyorum son günlerde kendimi nolcak benim bu halim..

Canım sen çok yakında hamile olacaksın bana öyle geliyo yeterki kafandan at oluruna bırak.bak ben heray bişiler denedim olmadı kılomen kullandım2 ay yine bişi yok tam hastaneden randevu aldık 2 ay randevu bekledik gidecegimiz hafta hastanelik oldum hastanelerde yattım.Randevu yu iptal etmek zorunda kaldık.hastane çıkışı gideyim dedim ameliyat çıktı ondan sonra izin var yine gidemiycektik çocuk hastanesine.Yani anlıycan her şerde bir hayır varmış.Gelecek pazartesi ufak bir işlem daha geçircem böbrege bıraktıkları hortumu mesaneden çekip alacaklar.onun gününü sayarken adet günüm geçti cuma günü adet olacaktım olmadım hep petle gezdim heran olurum diye.Ama kaderden öte bir kader varmış hamile çıktım.Allahım çok kısa zamanda sanada nasibecek hayırlı sağlıklı bir bebek.çünkü sen bana hamile enerjisi veriyosun nedense.

Canim kalp atisi duyuldumu ki kac haftalikmis.normalde kal atisi olmadan bse yapmiyorlar ondansora kan aldilar bide mutterkind pass verdiler.

İnşallah canım ya o kadar istiyorumki nedeninide bilmiyorum bu denli istememin.. naptımsa kafadan atamıyorum ağustosta tatildeyiz belki o ay bu kadar odaklanmam bilmiyorum.. eylülde de dr a gidicem klomene başlar büyük ihtimal belki rahim filmi hiçbişey bilmiyorum napar.. inşallah hislerin çıkar canım ne diyim inşallah

Ama seni yerim ben Allahım daha çok minicik yaaa Rabbim korusun ikinizi de canım benim

Amiiinnn allahım herkese nasibetsin.Doktor küçük bir baloncuk şeklinde şimdi dedi.Test sonuçlarım haftaya çıkacakmış.
kız hatun bat ve deneme söyle de ekliyim seni listeye HAMİŞ diye

Bitanem böyle yapma bak kendine ediyorsun boşu boşuna vücudunun dengesini bozuyorsun...Bu kadar çok düşünerek Allah korusun ya hormonlarının ayarını bozarsın ya kist falan olur... Bi rahat bıraksan aslında kendini herşey daha çabuk düzelecek...Beklemek kısacık zamanı bile uzatır...Bak burdaki dua çemberiyle hepimiz hamile kalıyoruz tek tek...emin ol senin güzel haberlerini de alıcaz yakında ama sen kendinle uğraşmayı bırkaırsan tabi

İyi canım bende günler yatışla geçiyor 10 haftalık olduk Metecik hayırlı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin canm
Maaşallah size de annesi evden çıkılmıyor ki zaten bu sıcaklarda ben bugün pazara çıktım kan şekerim düştü iki adım yeri 10 adımda bir otura otura geldim Bacım sen niye hamilelik takvimi kullanmıyorsun

Ay canım dikkat et çok sıcaklarda çıkma bilmem yapmadım takvim sorunları atlatmayı bekliyorum sanrm

hangi sorunlar balım...
Kanamamız oldu bende kan pıhtılaşması vardı homozigot kan sulandırıcı iğneye başladığım gün kanamam oldu kanama durdu ama rahim içinde kanama alanım var kan sulandırıcıyıda kesti Dr bakalım nolcak

Kıyamam ben bu sıpaya maaşallah maaşallah Allah kucağına aldığın günleri de göstersin herşey düzelir inşallah kuzum sen hep içini rahat tut o kanama alanı da geçer gider hayırlısıyla
Âmin canım inşallah bu defa mutlu son olsun Allah hepimize o günleri nasip etsin inşallah

Canim kalp atisi duyuldumu ki kac haftalikmis.normalde kal atisi olmadan bse yapmiyorlar ondansora kan aldilar bide mutterkind pass verdiler.
Alttan bir cihazla girdi görüntüledi resmini çekti şuan baloncuk şeklinde dedi.5 tüp kan ve idrar aldılar.mutterpass verdiler ve 3 kutu vitamin verdi bir başka vitaminide reçeteye yazdı.2 hafta sonraya tekrar randevu verdi.Ondan iki hafta sonrada 3. Randevum var.Bat 24 temmuz denemeyi hatırlamıyorum ama burada 1 yılımı doldurdum arada ameliyat falan girdi ama kafana göre takıl hatun
kız hatun bat ve deneme söyle de ekliyim seni listeye HAMİŞ diye

canım nasıl küçük kaldı dr gelişimine geri mi dedi yoksa ? sen öyle hissediyosan endişelenme iyidir ben bile o kadar kusmaya beslenememeye önde gitmiş minnoş içini rahagt tut sen..
öyleymiş canm 23 34 hafta diyo ben aceleci davranmışım

sağol canım evet istem dışı alılşakanlık bi kalkıyorum yüzüstyüm. sol taraf favorim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…