MasaAllah subhanAllah o kadar cok sevindim ki canim benim Rabbim hayirlisiyla dogurmayida nasip etsinHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Amiiin canım allah herkesi sevindirsin.Bize süpriz oldu bende size süpriz yaptım.Ama çook güzel bir süpriz.MasaAllah subhanAllah o kadar cok sevindim ki canim benim Rabbim hayirlisiyla dogurmayida nasip etsin
Canım şu hamilelik takvimi nasıl yapılıyo yapamadımMasaAllah subhanAllah o kadar cok sevindim ki canim benim Rabbim hayirlisiyla dogurmayida nasip etsin
Canım kişisel bilgilere gir ordan tahmini doğum tarihi hesaplayip hamilelik takvimi yapiyorsunCanım şu hamilelik takvimi nasıl yapılıyo yapamadım
Yaptım sonunda çok şükür.hızlı geçiyomuşum arada kalıyomuş dolduracagım yer.Teşekkürler cnm.bu takvim 2 hafta öndenmi gidiyoCanım kişisel bilgilere gir ordan tahmini doğum tarihi hesaplayip hamilelik takvimi yapiyorsun
Topigin Gece kuşları nerelerdesiniz?
Canım öğrendiğinde 4 haftalık oluyor adetin ilk gününe göre hesaplanıyor o yüzden iki hafta önde görünüyorYaptım sonunda çok şükür.hızlı geçiyomuşum arada kalıyomuş dolduracagım yer.Teşekkürler cnm.bu takvim 2 hafta öndenmi gidiyo
Ah ah sıcaklar olmasa da bizde uyusak :) bebisler alıştırma yaptırıyor uykusuz gecelere :)Kızım doğduğundan beri ne gecem belli ne gündüzümsize tavsiyem bol bol uyuyun uykusuz geceler bekliyor sizi
Kızlar hediyelik bu kokulu taşların pembe ve sarisindan yapıyorum magnet şeklinde nasıl sizce?
Evet canim hemde cooook guzel supriz oldu :)Amiiin canım allah herkesi sevindirsin.Bize süpriz oldu bende size süpriz yaptım.Ama çook güzel bir süpriz.
Cok guzel canim hayirlsyla dagitirsin insaAllahKızlar hediyelik bu kokulu taşların pembe ve sarisindan yapıyorum magnet şeklinde nasıl sizce?
Aynen vala sıkı takip ediyorum.inş bu ay yumurtlama guzel olr da fazla bekletmez bebiscikkocanin da en yogun calistigi zamanlr.ins olur bisiylerBütün dualarım seninle canımın içi olacak inşallah gelecek miniğin yakında...bak akıntını iyi takip et o uzayanı görünce saldır kocaya
Ay cok sevindim canim yaaa.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.en az kendim hamileymisim gibi sevindim inan ki.darisi basimaHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Sagol canim amin senin kuzucuk da gule gule giysin pembislerini:)Cok tatli olmus canim patiklerin aynisi pembrlisi bende de var gule gule giysin minigin
Sagol tatlim senin minigin de erkekmis hayirli olsun bize arkadas geliyor ne guzelAnneeeeeeeeem çok güzel bunlar güle güle kullansın minik erkeğinn kuzum
Canim gozun aydin bak biz ne dedik sana karalar bagliyodun bi de.. İnsallah sorunsuz bi hamis olursun ama canim kafama takildi ameliyat falan oldun narkozdu ilacti bebis icin bisey dedi mi drlarHamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Canim sen su incir kurunu bi yapsanaİnşallah canım ya o kadar istiyorumki nedeninide bilmiyorum bu denli istememin.. naptımsa kafadan atamıyorum ağustosta tatildeyiz belki o ay bu kadar odaklanmam bilmiyorum.. eylülde de dr a gidicem klomene başlar büyük ihtimal belki rahim filmi hiçbişey bilmiyorum napar.. inşallah hislerin çıkar canım ne diyim inşallah
Ay maşallah sabırsız kuzularina iyi olmanıza çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin :) kaç kg dogdular canimKızlar mrb yeni hamileleri tebrik ediyorum öncelikle bnm bebikler 29 temmuz da olacakti ki beklemedileer 27 temmuz sabaha karsi suyumun gelmesi ile acil hastaneye geldik epidural olcakti ki uyuşma için vakit olmadigindan genel anestezi işe sezeryan oldum üçümüzde iyiyz cok şükür bir aksilik olmazsa bugün taburcu olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?