Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyosunuz.Beceremedim uyuzlugum tuttu.:))

MasaAllah subhanAllah o kadar cok sevindim ki canim benim Rabbim hayirlisiyla dogurmayida nasip etsin
Amiiin canım allah herkesi sevindirsin.Bize süpriz oldu bende size süpriz yaptım.Ama çook güzel bir süpriz.

Yaptım sonunda çok şükür.hızlı geçiyomuşum arada kalıyomuş dolduracagım yer.Teşekkürler cnm.bu takvim 2 hafta öndenmi gidiyo
Canım öğrendiğinde 4 haftalık oluyor adetin ilk gününe göre hesaplanıyor o yüzden iki hafta önde görünüyor

Kızlar hediyelik bu kokulu taşların pembe ve sarisindan yapıyorum magnet şeklinde nasıl sizce?

bence çok tatlı görünüyorlar hem de sadece görüntü değil de yanı sıra koku veriyor olmaları da çok güzel dağıtmak nasip olsun inşallah sağlıkla mutlulukla

Bütün dualarım seninle canımın içi olacak inşallah gelecek miniğin yakında...bak akıntını iyi takip et o uzayanı görünce saldır kocaya
Aynen vala sıkı takip ediyorum.inş bu ay yumurtlama guzel olr da fazla bekletmez bebiscikkocanin da en yogun calistigi zamanlr.ins olur bisiyler

Cok tatli olmus canim patiklerin aynisi pembrlisi bende de var gule gule giysin minigin
Sagol canim amin senin kuzucuk da gule gule giysin pembislerini:)
Anneeeeeeeeem çok güzel bunlar güle güle kullansın minik erkeğinn kuzum
Sagol tatlim senin minigin de erkekmis hayirli olsun bize arkadas geliyor ne guzel

Canim gozun aydin bak biz ne dedik sana karalar bagliyodun bi de.. İnsallah sorunsuz bi hamis olursun ama canim kafama takildi ameliyat falan oldun narkozdu ilacti bebis icin bisey dedi mi drlar
Canim sen su incir kurunu bi yapsana

Kızlar mrb yeni hamileleri tebrik ediyorum öncelikle bnm bebikler 29 temmuz da olacakti ki beklemedileer 27 temmuz sabaha karsi suyumun gelmesi ile acil hastaneye geldik epidural olcakti ki uyuşma için vakit olmadigindan genel anestezi işe sezeryan oldum üçümüzde iyiyz cok şükür bir aksilik olmazsa bugün taburcu olucaz

Ay maşallah sabırsız kuzularina iyi olmanıza çok sevindim rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin :) kaç kg dogdular canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…