Cok cici ve cok tatlilar bence canim.ben cok sevdim.Kızlar hediyelik bu kokulu taşların pembe ve sarisindan yapıyorum magnet şeklinde nasıl sizce?
Allahim.onlara saglikli uzun ömürler versin gözün aydin canim.anammmmm simdi iki bebis minnak minnak.en kisa zamanda fotolarini görmek ister teyzeleri .Kızlar mrb yeni hamileleri tebrik ediyorum öncelikle bnm bebikler 29 temmuz da olacakti ki beklemedileer 27 temmuz sabaha karsi suyumun gelmesi ile acil hastaneye geldik epidural olcakti ki uyuşma için vakit olmadigindan genel anestezi işe sezeryan oldum üçümüzde iyiyz cok şükür bir aksilik olmazsa bugün taburcu olucaz
Ne güzel söylüyosun hepsinin farkındayım sağol canım biraz daha kendimi telkin etmeye çalışıcam.. bakalım artık dr kontrolünde de devam edeceğim için biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Ağustosta tatilimizin iptal olma durumu var gidemezsek tatile diye ağustosa randevu aldım dr dan. Yok tatile çıkarsak eylülde gidicem dr a.Bitanem böyle yapma bak kendine ediyorsun boşu boşuna vücudunun dengesini bozuyorsun...Bu kadar çok düşünerek Allah korusun ya hormonlarının ayarını bozarsın ya kist falan olur... Bi rahat bıraksan aslında kendini herşey daha çabuk düzelecek...Beklemek kısacık zamanı bile uzatır...Bak burdaki dua çemberiyle hepimiz hamile kalıyoruz tek tek...emin ol senin güzel haberlerini de alıcaz yakında ama sen kendinle uğraşmayı bırkaırsan tabi
Tamam yapayım canım bugün 16. Günüm adet olunca mı başlayımSagol canim amin senin kuzucuk da gule gule giysin pembislerini:)
Sagol tatlim senin minigin de erkekmis hayirli olsun bize arkadas geliyor ne guzel
Canim gozun aydin bak biz ne dedik sana karalar bagliyodun bi de.. İnsallah sorunsuz bi hamis olursun ama canim kafama takildi ameliyat falan oldun narkozdu ilacti bebis icin bisey dedi mi drlar
Canim sen su incir kurunu bi yapsana
Tamam yapayım canım bugün 16. Günüm adet olunca mı başlayımSagol canim amin senin kuzucuk da gule gule giysin pembislerini:)
Sagol tatlim senin minigin de erkekmis hayirli olsun bize arkadas geliyor ne guzel
Canim gozun aydin bak biz ne dedik sana karalar bagliyodun bi de.. İnsallah sorunsuz bi hamis olursun ama canim kafama takildi ameliyat falan oldun narkozdu ilacti bebis icin bisey dedi mi drlar
Canim sen su incir kurunu bi yapsana
Aaaaa ne mutlu sana canımSelam abla nerelerdesin sen ya vallah arada aklıma geliyordu nerelerde Acep diyordum bir çok gelişme var mesela ben doğurdum
Canım benim çok sağol ben iyiyim yaramaz birşey yok :) Rabbim yardımcın olsun inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla kavuşursun bebeğineMasallah ogluduna hayirli olsun bende iyiyim persembr gunu doguma gidiyorum dua et bsna kolay olsun aklima geliyordun ne yapiyor acaba diye
Yok tatlım ya Allah darda bırakmasın ama o paraya 10 saat çalışılmaz o şartlardaya kızlar bugün gittim görüşmeye şaka gibiydi ya ne asgari ücreti ne sigortası sanırım eşim yalnış anlamış....hafta da 150 lira verecek sigorta yok yol yok yemek yokpara işi neyse hani belki işi öğrenm falan ama sigortayı şöle bi sorim benim kafamda ilk bi kaç ay sigorta yapmaz gibiydi ama 1 , 1,5 yıl belki daha fazla sigorta yapamazmış eşim boşver dedi bende pek sıcak bakmıyorum sonucta sabah 9 dan akşam 7 bucuğa kadar orda olacam sadece haftalık 150 lira için evdeki düzenimden de olucam gerçi henüz son kararımı vermedim ama durum bu
dilara gel buraya yaz mesaj bölümünden yazma istersen kim ne olduğunu görsün senin..arkadaşlar yalancı dolandırıcı bu arkadaş bana ilişki pozisyonunu soruyor yardımcı olmak için dikkat edin sakın sohbet etmeyin!!!Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
Çok sevindim canım sağlıkla büyüt bebeklerini, geçmiş olsun.. Mis gibi kokuyolardır şimdi onlar :)Kızlar mrb yeni hamileleri tebrik ediyorum öncelikle bnm bebikler 29 temmuz da olacakti ki beklemedileer 27 temmuz sabaha karsi suyumun gelmesi ile acil hastaneye geldik epidural olcakti ki uyuşma için vakit olmadigindan genel anestezi işe sezeryan oldum üçümüzde iyiyz cok şükür bir aksilik olmazsa bugün taburcu olucaz
Tebrik ederim canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah :)Hamileyimmmmmm.Eki Görüntüle 1591769 Eki Görüntüle 1591769
Amiin canım Allah razıolsun Allahım isteyen herkese nasibetsin inşaallah.Tebrik ederim canım gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah :)
Yine uyuyamadim sinirden kasiniyordum geceTopigin Gece kuşları nerelerdesiniz?
Yerim takvimini senin ya :)Kızlar bu hamilelik takvimini nasıl yapıyosunuz.Beceremedim uyuzlugum tuttu.:))
Ye teyzesi :)) Artık bende başladım soru sormaya kızlar tecrübelerinize çoook ihtiyacım olacak.mesela kese bide kalp atışı ne zamsn duyulup görülüyoYerim takvimini senin ya :)
Bende senin gazla uykuyla falan yazdiklarini kaydediyorumYe teyzesi :)) Artık bende başladım soru sormaya kızlar tecrübelerinize çoook ihtiyacım olacak.mesela kese bide kalp atışı ne zamsn duyulup görülüyo
Kızlar mrb yeni hamileleri tebrik ediyorum öncelikle bnm bebikler 29 temmuz da olacakti ki beklemedileer 27 temmuz sabaha karsi suyumun gelmesi ile acil hastaneye geldik epidural olcakti ki uyuşma için vakit olmadigindan genel anestezi işe sezeryan oldum üçümüzde iyiyz cok şükür bir aksilik olmazsa bugün taburcu olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?