Beraber Anne Olma Yolunda

Allahim.onlara saglikli uzun ömürler versin gözün aydin canim.anammmmm simdi iki bebis minnak minnak.en kisa zamanda fotolarini görmek ister teyzeleri .

Ne güzel söylüyosun hepsinin farkındayım sağol canım biraz daha kendimi telkin etmeye çalışıcam.. bakalım artık dr kontrolünde de devam edeceğim için biraz daha iyi hissediyorum kendimi. Ağustosta tatilimizin iptal olma durumu var gidemezsek tatile diye ağustosa randevu aldım dr dan. Yok tatile çıkarsak eylülde gidicem dr a.

Tamam yapayım canım bugün 16. Günüm adet olunca mı başlayım

Tamam yapayım canım bugün 16. Günüm adet olunca mı başlayım

Kızlar 12.gün testim koyuydu 13.gün silindi. Bizim 12. Gün 14. Gün saat 16.00 ile gece 23.00de ilişki oldu. Ben 13 ya da 14te yumurtlamışımdır derken dün gece yani 15.gün uzayan akıntım geldi daha önce hiç akıntıyla farkedememiştim. Öyle olunca dün gecede ilişki oldu yani 12 14 ve 15te ilişki oldu. Merak ettiğim uzayan akıntı geldiğinde çatlamış mı oluyo yoksa çatlayacak demek mi? Birde 2 gündür göğüs ucuma dokunamıyorum.

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Selam abla nerelerdesin sen ya vallah arada aklıma geliyordu nerelerde Acep diyordum bir çok gelişme var mesela ben doğurdum
Aaaaa ne mutlu sana canım İyisiniz inşallah anlat bakıyım nasıl ne zaman nerede Canım hem işlerden vakit bulamadım hemde büyük oğlumun lise hazırlıkları vardı, sürekli antrenmana götürüp getirdim onu birşey yapmaya vaktim kalmıyordu çok şükür sınavları kazandı spor lisesine girdi

Masallah ogluduna hayirli olsun bende iyiyim persembr gunu doguma gidiyorum dua et bsna kolay olsun aklima geliyordun ne yapiyor acaba diye
Canım benim çok sağol ben iyiyim yaramaz birşey yok :) Rabbim yardımcın olsun inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla kavuşursun bebeğine
İsmi ne olacak minnoşun

Yok tatlım ya Allah darda bırakmasın ama o paraya 10 saat çalışılmaz o şartlarda

dilara gel buraya yaz mesaj bölümünden yazma istersen kim ne olduğunu görsün senin..arkadaşlar yalancı dolandırıcı bu arkadaş bana ilişki pozisyonunu soruyor yardımcı olmak için dikkat edin sakın sohbet etmeyin!!!

Çok sevindim canım sağlıkla büyüt bebeklerini, geçmiş olsun.. Mis gibi kokuyolardır şimdi onlar :)

Ye teyzesi :)) Artık bende başladım soru sormaya kızlar tecrübelerinize çoook ihtiyacım olacak.mesela kese bide kalp atışı ne zamsn duyulup görülüyo
Bende senin gazla uykuyla falan yazdiklarini kaydediyorum keseyi alttan gördü sanırim doktorun bir haftaya karindan görünüp onu takip eden bir haftaya da kalbinin duyulmasi lazım :)

maşallah üçünüze de çok şükür sağlıkla doğmuşlar bundan sonrasında da sağlıkla huzurla büyütmek nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…