Beraber Anne Olma Yolunda

akıntıyı gördükten 24-36 saat sonra çatlıyormuş canım bana bir arkadaş söylemişti sonra da internetten araştırdım aynı şey yazıyor ilişkiye 4-5 gün daha devam edin bence

Bende senin gazla uykuyla falan yazdiklarini kaydediyorum keseyi alttan gördü sanırim doktorun bir haftaya karindan görünüp onu takip eden bir haftaya da kalbinin duyulmasi lazım :)
Alttan ultrasonla girdi bir şey yakaladı çekti baloncuk kadar olmuş bak bu dedi ölçtü çekti ama kese demedi şimdi o resimdeki kesemi yani

Betimmmmm 2 gün küçük benim kızım ultrssyona göre ((

canım 2 gün önemli bir fark değil anne karnında 1-2 hafta önden gidebileceği gibi geriden de gelebilir bebekler üzülme bunun için doktorun olumsuz bir şey dedi mi bununla ilgili belki de minyon bir kızın olacak :) önemli olan sağlıklı olması.. benim oğlum 2800 doğdu düşün prematüre kıyafetleri oluyordu üstüne ama gel şimdi gör yaşıtlarının hepsinden iri hatta 4 yaşındaki kuzenlerinden bile iri ki oğlum 3 yaşında

Betimmmmm 2 gün küçük benim kızım ultrssyona göre ((
Canım 2 gün hiç bişey degil daha 20. Haftadasınız annesi büyür daha o canını sıkmaya degmez annesi vitamin alır bide yumurta et falan tüketir arayı kapatır hatta geçer bile.Bide kız çocukları erkekler kadar iri olmuyo biraz daha zarif yapılı oluyo.

Alttan ultrasonla girdi bir şey yakaladı çekti baloncuk kadar olmuş bak bu dedi ölçtü çekti ama kese demedi şimdi o resimdeki kesemi yani

kese tabi canım o kesenin içinde bebişi göreceksin yakında :)

Canim 4 hafta 1 gunluk gozukuyor buyuk ihtimal 10 gun sonra rahatlikla kalp atsisini duyabilirsin.simdi gorunen kese zaten icindeki bebis 6 haftadan sonra gozukur.
Hımmm Oyüzden doktorum 2 hafta sonraya randevu yazdı bana tekrar.2 hafta sonra gittigimde hem bebiş hem kalp atışı duyulcak yani.ondan sonraki 2. Haftayada bir randevu daha yazdı o ne için acaba.Bacım ben doğmadan önceki konularda cahilim :))Doğduktan sonra bir şekilde bakarım ama sizlere çok ihtiyacım var bu aşamalarda.İyiki varsınız

kese tabi canım o kesenin içinde bebişi göreceksin yakında :)
Canım doktorum ünlü bir kadın doğum uzmanı tv de falan çıkıyo dolayısıyla çok tanınıyo ve hastası çok fazla.Ben emrivaki yaparcasına gittim muayenehanesine sekreterden randevu istedim aylar sonrasını veriyo.Bende durumumu anlattım bişeyler yapsanız hamileyim bu doktorda başlamak istiyorum falan dedim kızda Türktü gitti doktorla konuştu anlaştılar aralarında araya soktular beni.Sağolsun doktor çok çabuk ilgilendi muayenemi yaptı haftaya Türkiyeye izne gidiyomuş diğer muayenenizde olamıycam arkadaşım ilgilencek senle dedi ama ondan sonraki muayenende dönmüş olcam ben ilgilencem dedi.Önce smir testi yaptı.sonra ultrasonla girdi resmini çekti.Güleryüzle tebriketti.5 tüp kan aldılar 1 de parmak ucundan kan aldılar.Kiloydu tansiyondu ölçtüler.Kan sonuçlarıma göre aşılarm yapılcakmış.guatıra şekere sarılıga kan uyuşmazlıgına falan bakılcakmış kanda.Bişey çıkarsa doktorum arayıp bilgilendircekmiş.

çok iyi canım doktor çok önemli gerçekten hem bilgili olması gerekli hem senin kendini yakın hissediyor olman gerekli sen de Türkiyeye gelmeyi düşünüyorsun sanırım yakın zamanda yolculuk konusunu mutlaka konuş sonraki randevunda ne zaman geleceksin bilmiyorum ama gebelik durumuna göre risk oluşturabilir uzun yolculuk mutlaka konuş sakın unutma

Benimki de iki gün küçük hemde erkek :) gec dollenmistir dogunca kapatir arayı saglikli olsun da. Bir de -+3 gün sapma oluyormus

Anneeeemmm kese kız o.... oy o büyüyecek de sevcez onu daha neneeemmm :))
Kız senin ağzını yerim ben dün bir arkadaş sordu keseyi gördümü diye cevap veremedim çokk cahilim çokk :))Şimdi cevabım var keseyi gördükkk :)))

Kız senin ağzını yerim ben dün bir arkadaş sordu keseyi gördümü diye cevap veremedim çokk cahilim çokk :))Şimdi cevabım var keseyi gördükkk :)))
Benim iki aydan az vaktim kaldi da hala hamile görünce hayran hayran bırakıyorum kiz ne cahilligi :)) Allah'im sevgisine doyursun seni inşallah

Benimki de iki gün küçük hemde erkek :) gec dollenmistir dogunca kapatir arayı saglikli olsun da. Bir de -+3 gün sapma oluyormus
Canım sağlıklı olsunlarda 2 gün 3 gün farketmez bence herşeyiyle birebir takip edecek diye bişey yok herhalde çünkü herkesin durumu farklı kimisi erken döllenmiş kimisi geç döllenmiş.Hem önde takip ediyoda noluyo benim erkek yegenim hem boy hem kilo olarak çok önde takibetti doğdugunda 5 aylık bebek gibi iriydi.2 yaşına kadarda öyle gitti sonra yerinde saydı şimdi sopa gibi kuru.Önemli olan devamının gelmesi yani

Canlarimmm dr dan ciktim yeni.dun en son 900 kusurlerdeydi beta.bugun dr um keseyi gordu.yeni olusuyor kucuk daha ama kesemiz gorundu.cok sukur Rabbime.dr gec dollenme dedi.normal haftasindan 1hafta geride.bir dahaki kontrolum sali gunu.betaya gore gorunen kese boyutu da normalmis.o küçücük kese görüntüsü bile beni heyecanlandirdi. Rabbima ne kadar sukretsem azdir.ins darısı bebegimi görüp kalp.atislarini duymaya insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlarrrrr ☺☺☺

Çok şükür rabbime içini rahat tut canım azimli senin miniğin annesini üzmiycek bebeğide göreceksin kucağınada alacaksın inşaallah.Allahın dediği olur işine karışılmaz geç olsun güç olmasın sağlıklı gelsin kucağınıza bebişlerimiz.

E yani :) hem ayni anne babadan benim esim renkli gözlü uzun kumral erkek kardesi esmerimsi normal boyda kiz kardeşi baya baya esmer hic alakasi yok düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…