Beraber Anne Olma Yolunda

E yani :) hem ayni anne babadan benim esim renkli gözlü uzun kumral erkek kardesi esmerimsi normal boyda kiz kardeşi baya baya esmer hic alakasi yok düşün :)
Biz de çok faxla fark yok 10 kardeşiz ama birbirimize benzeriz.5 kızın 5 ide aynı boy 3 ü aynı kilo 2 si açık renk 3 ü buğday tenli karakterler farklı falan filan.Bir anneden doğduğmuz halde.Bence sağlık daha önemli.Ben mesela iri doğmuşum güzel bir bebekmişim uzun saçlı ürmeli gözlü bir bebekmişim.Gören maaşallah çekiyomuş.bu yaşıma kadar kiloluyum.Fit doğsun Fit kalsın ama sağlıklı olsunlar

Ben sana yazdim gitmedi ama benim bebis de basta bir hafta küçüktü kistin gebeligi bozmus olabilir demisti simdi fark ikiye düştü :) minnaklar oynuyorlar bizle iste :)

Hala maşallahin var kuzum güzelsin ki :) ben normal doğmuş zayif gitmisim orta kaldim bakalım bebis nasıl olcak :)

Aminnm canim benim
seninde gözün aydın kesen gorunmus cok şükür.bak ayni zamana denk geldik seninle ☺benim normalde 6.haftaya girmem lazim ama gec dollenme diyor dr.4-5 haftalik diyor.

Ben sana yazdim gitmedi ama benim bebis de basta bir hafta küçüktü kistin gebeligi bozmus olabilir demisti simdi fark ikiye düştü :) minnaklar oynuyorlar bizle iste :)
Canim saglikli olsunlar da varsin geriden gelsinler o fark kapanir sonra ☺ sagol sen bana örnek oldun bak.dogunca totolarini ısırmak lazım ☺

Canim saglikli olsunlar da varsin geriden gelsinler o fark kapanir sonra ☺ sagol sen bana örnek oldun bak.dogunca totolarini ısırmak lazım ☺
Kapanir tabi dayarim sütü dayarim sütü hoştayn mösü olurum onun :)) ben ne agladiydim eve gelince simdi basini oksuyorum kaburgamin altında :) hem o toto isirilacak kacis yok

Kapanir tabi dayarim sütü dayarim sütü hoştayn mösü olurum onun :)) ben ne agladiydim eve gelince simdi basini oksuyorum kaburgamin altında :) hem o toto isirilacak kacis yok
Allahim hissedince ayri bir duygu sanirim.kaçış yok bencede canim☺

Allahim hissedince ayri bir duygu sanirim.kaçış yok bencede canim☺
Hissedince tabi cok daha farklı bir zaman sonra nefes almak gibi normal gelse de her hareketi ayri bi güzel :) hele bir de ultrasondaki ilk hareketleri kalbi neneeem özledim çooocumu...

Hissedince tabi cok daha farklı bir zaman sonra nefes almak gibi normal gelse de her hareketi ayri bi güzel :) hele bir de ultrasondaki ilk hareketleri kalbi neneeem özledim çooocumu...
Ayyyyy Rabbim bana da nasip eder insallah.ufacik keseyi gördüğümde bile ben dona kaldım.bebegimi görsem demekki ben nasıl olurum az kaldı annesi büyük bulusmaniza

Aminnm canim benim
seninde gözün aydın kesen gorunmus cok şükür.bak ayni zamana denk geldik seninle ☺benim normalde 6.haftaya girmem lazim ama gec dollenme diyor dr.4-5 haftalik diyor.
Olsun canım geç döllenmiş olsun yeterki sağlıklı olsun allahıma şükürler olsun dualarımızı kabuletti inşaallah kucağımıza almayıda nasibeder.Kötü düşünüp kötülüğü kendine çekme iyi düşün iyi olsun cnm benim.bak ben 2 yılı dolduruyorum ilk defa bu ay hamile kaldım şükürler olsun bunada.

hyb77 kaynin hamilw oldugunu duyunca ne tepki vercek acaba
Dün kankim olan eltime söyledim çook sevindi.ona demiştim hatimlerde beni niyetederek dua iste hatim arkadaşlarından diye.Duaları kabul etti allahım.Densiz diğer kaynım duydumu bilmem ama haber çok hızlı yayılır orda.Eltime her gören soruyomuş zaten almancı gelinin bileyi varmı hamilemi olacakmı olmayacakmı diye eltimde geçiştiriyomuş banada söylememiş üzülmeyim diye.Söyleyince sevinçten çığlıklar attı her sorana cevabı yapıltıracağım artık yenge çok şükür dedi

Mogami mogiş kaç aldın kuzum?
boşver hatun zaten sıfır çalışmayla olacak şey değildi lakin 83 alan kişi 657.sırada düşün...herkes 83-85 arasına sıkışmış...sen umuyorum istediğin sonucu almışsındır atıyor muyuz seni

İkizlerimiz doğmuşlar nihayet Gözün aydın olsun canım benim umuyorum çok ağrın sızın yoktur...yirim ben sizi yaa

oooo bak işte o uzayan akıntıyı yakalaman iyi olmuş çok sevindim...benimde uzayan akıntım geldiği gibi ilişki olmuştu o gün hamile kaldım kesin çünkü sonrasında ilişki olmadan ankaraya dönmüştüm...ya çatladı ya çatlamak üzeredir ama bana sorarsan çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…