Canlarimmm dr dan ciktim yeni.dun en son 900 kusurlerdeydi beta.bugun dr um keseyi gordu.yeni olusuyor kucuk daha ama kesemiz gorundu.cok sukur Rabbime.dr gec dollenme dedi.normal haftasindan 1hafta geride.bir dahaki kontrolum sali gunu.betaya gore gorunen kese boyutu da normalmis.o küçücük kese görüntüsü bile beni heyecanlandirdi. Rabbima ne kadar sukretsem azdir.ins darısı bebegimi görüp kalp.atislarini duymaya insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlarrrrr ☺☺☺
Biz de çok faxla fark yok 10 kardeşiz ama birbirimize benzeriz.5 kızın 5 ide aynı boy 3 ü aynı kilo 2 si açık renk 3 ü buğday tenli karakterler farklı falan filan.Bir anneden doğduğmuz halde.Bence sağlık daha önemli.Ben mesela iri doğmuşum güzel bir bebekmişim uzun saçlı ürmeli gözlü bir bebekmişim.Gören maaşallah çekiyomuş.bu yaşıma kadar kiloluyum.Fit doğsun Fit kalsın ama sağlıklı olsunlarE yani :) hem ayni anne babadan benim esim renkli gözlü uzun kumral erkek kardesi esmerimsi normal boyda kiz kardeşi baya baya esmer hic alakasi yok düşün :)
Ben sana yazdim gitmedi amaCanlarimmm dr dan ciktim yeni.dun en son 900 kusurlerdeydi beta.bugun dr um keseyi gordu.yeni olusuyor kucuk daha ama kesemiz gorundu.cok sukur Rabbime.dr gec dollenme dedi.normal haftasindan 1hafta geride.bir dahaki kontrolum sali gunu.betaya gore gorunen kese boyutu da normalmis.o küçücük kese görüntüsü bile beni heyecanlandirdi. Rabbima ne kadar sukretsem azdir.ins darısı bebegimi görüp kalp.atislarini duymaya insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlarrrrr ☺☺☺
Hala maşallahin var kuzum güzelsin ki :) ben normal doğmuş zayif gitmisim orta kaldimBiz de çok faxla fark yok 10 kardeşiz ama birbirimize benzeriz.5 kızın 5 ide aynı boy 3 ü aynı kilo 2 si açık renk 3 ü buğday tenli karakterler farklı falan filan.Bir anneden doğduğmuz halde.Bence sağlık daha önemli.Ben mesela iri doğmuşum güzel bir bebekmişim uzun saçlı ürmeli gözlü bir bebekmişim.Gören maaşallah çekiyomuş.bu yaşıma kadar kiloluyum.Fit doğsun Fit kalsın ama sağlıklı olsunlar
Aminnm canim benimÇok şükür rabbime içini rahat tut canım azimli senin miniğin annesini üzmiycek bebeğide göreceksin kucağınada alacaksın inşaallah.Allahın dediği olur işine karışılmaz geç olsun güç olmasın sağlıklı gelsin kucağınıza bebişlerimiz.
Amin canim isim ilke olacakCanım benim çok sağol ben iyiyim yaramaz birşey yok :) Rabbim yardımcın olsun inşallah çok kolay bir doğum olur sağlıkla kavuşursun bebeğine
İsmi ne olacak minnoşun
Canim saglikli olsunlar da varsin geriden gelsinler o fark kapanir sonra ☺ sagol sen bana örnek oldun bak.dogunca totolarini ısırmak lazım ☺Ben sana yazdim gitmedi amabenim bebis de basta bir hafta küçüktü kistin gebeligi bozmus olabilir demisti simdi fark ikiye düştü :) minnaklar oynuyorlar bizle iste :)
Insallahhhhh canimmm
Kapanir tabi dayarim sütü dayarim sütü hoştayn mösü olurum onun :)) ben ne agladiydim eve gelince simdi basini oksuyorum kaburgamin altında :) hem o toto isirilacak kacis yokCanim saglikli olsunlar da varsin geriden gelsinler o fark kapanir sonra ☺ sagol sen bana örnek oldun bak.dogunca totolarini ısırmak lazım ☺
Allahim hissedince ayri bir duygu sanirim.kaçış yok bencede canim☺Kapanir tabi dayarim sütü dayarim sütü hoştayn mösü olurum onun :)) ben ne agladiydim eve gelince simdi basini oksuyorum kaburgamin altında :) hem o toto isirilacak kacis yok
Inşallah görürüz bizde p günleri canım benim :):)evet kuzum erkekim geliyomuş teyzesiamin bitanem sizlerden cinsiyetleri alıp listeye eklicem daha İNŞALLAH o günleri de görücez
Hissedince tabi cok daha farklı bir zaman sonra nefes almak gibi normal gelse de her hareketi ayri bi güzel :) hele bir de ultrasondaki ilk hareketleri kalbi neneeem özledim çooocumu...Allahim hissedince ayri bir duygu sanirim.kaçış yok bencede canim☺
Ayyyyy Rabbim bana da nasip eder insallah.ufacik keseyi gördüğümde bile ben dona kaldım.bebegimi görsem demekki ben nasıl olurum az kaldı annesi büyük bulusmanizaHissedince tabi cok daha farklı bir zaman sonra nefes almak gibi normal gelse de her hareketi ayri bi güzel :) hele bir de ultrasondaki ilk hareketleri kalbi neneeem özledim çooocumu...
Olsun canım geç döllenmiş olsun yeterki sağlıklı olsun allahıma şükürler olsun dualarımızı kabuletti inşaallah kucağımıza almayıda nasibeder.Kötü düşünüp kötülüğü kendine çekme iyi düşün iyi olsun cnm benim.bak ben 2 yılı dolduruyorum ilk defa bu ay hamile kaldım şükürler olsun bunada.Aminnm canim benim
seninde gözün aydın kesen gorunmus cok şükür.bak ayni zamana denk geldik seninle ☺benim normalde 6.haftaya girmem lazim ama gec dollenme diyor dr.4-5 haftalik diyor.
Keseyi Görmüşüzde benim haberim yokmuş kızlar uyandırdı benide :))ultrason resmini paylaşmıştımda.meger o keseymiş ben gibi cahal bilmemişş bilmemişşş.
Dün kankim olan eltime söyledim çook sevindi.ona demiştim hatimlerde beni niyetederek dua iste hatim arkadaşlarından diye.Duaları kabul etti allahım.Densiz diğer kaynım duydumu bilmem ama haber çok hızlı yayılır orda.Eltime her gören soruyomuş zaten almancı gelinin bileyi varmı hamilemi olacakmı olmayacakmı diye eltimde geçiştiriyomuş banada söylememiş üzülmeyim diye.Söyleyince sevinçten çığlıklar attı her sorana cevabı yapıltıracağım artık yenge çok şükür dedihyb77 kaynin hamilw oldugunu duyunca ne tepki vercek acaba
boşver hatun zaten sıfır çalışmayla olacak şey değildiMogami mogiş kaç aldın kuzum?
İkizlerimiz doğmuşlar nihayetKızlar mrb yeni hamileleri tebrik ediyorum öncelikle bnm bebikler 29 temmuz da olacakti ki beklemedileer 27 temmuz sabaha karsi suyumun gelmesi ile acil hastaneye geldik epidural olcakti ki uyuşma için vakit olmadigindan genel anestezi işe sezeryan oldum üçümüzde iyiyz cok şükür bir aksilik olmazsa bugün taburcu olucaz
oooo bak işte o uzayan akıntıyı yakalaman iyi olmuş çok sevindim...benimde uzayan akıntım geldiği gibi ilişki olmuştu o gün hamile kaldım kesin çünkü sonrasında ilişki olmadan ankaraya dönmüştüm...ya çatladı ya çatlamak üzeredir ama bana sorarsan çatlamıştırKızlar 12.gün testim koyuydu 13.gün silindi. Bizim 12. Gün 14. Gün saat 16.00 ile gece 23.00de ilişki oldu. Ben 13 ya da 14te yumurtlamışımdır derken dün gece yani 15.gün uzayan akıntım geldi daha önce hiç akıntıyla farkedememiştim. Öyle olunca dün gecede ilişki oldu yani 12 14 ve 15te ilişki oldu. Merak ettiğim uzayan akıntı geldiğinde çatlamış mı oluyo yoksa çatlayacak demek mi? Birde 2 gündür göğüs ucuma dokunamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?