canım ben keseyi 6. haftada gördüm kalp içinse doktorum özellikle bekletti 8+3 te yani 9. haftada duydum kalbi ama daha erkende duyulurdu biz kesin olsun diye geç gittikYe teyzesi :)) Artık bende başladım soru sormaya kızlar tecrübelerinize çoook ihtiyacım olacak.mesela kese bide kalp atışı ne zamsn duyulup görülüyo
senin o minik keseni sevsinler maaşallah annesi inşallah pıt pıtlarıda duyacaksınızCanlarimmm dr dan ciktim yeni.dun en son 900 kusurlerdeydi beta.bugun dr um keseyi gordu.yeni olusuyor kucuk daha ama kesemiz gorundu.cok sukur Rabbime.dr gec dollenme dedi.normal haftasindan 1hafta geride.bir dahaki kontrolum sali gunu.betaya gore gorunen kese boyutu da normalmis.o küçücük kese görüntüsü bile beni heyecanlandirdi. Rabbima ne kadar sukretsem azdir.ins darısı bebegimi görüp kalp.atislarini duymaya insallah.dualarinizi eksik etmeyin canlarrrrr ☺☺☺
Insallah canimmm.dr dan geldikten sonra sanki adet sancisi gibi sancım oldu biraz oncede tuvalette peceteye kahverengi pembe arasi akıntı geldi.dr u aradim hemen progestan al ve sabah aksam vajinal olarak kullan dedi.tuvalet haricinde yerinden kalkmamalisin dedi.aramizda boyle olan var dimi kizlar progestan kesiyor dimi.senin o minik keseni sevsinler maaşallah annesi inşallah pıt pıtlarıda duyacaksınız
kuzum sen kullan progesteronu o miniğinin daha da sıkı yapışmasını sağlayacak....kızlar arasında progesteron kullananlar var canım...bide doktorun dediği gibi yerinden kalkma sakın bırak ev koksun yemek olmasın varsınInsallah canimmm.dr dan geldikten sonra sanki adet sancisi gibi sancım oldu biraz oncede tuvalette peceteye kahverengi pembe arasi akıntı geldi.dr u aradim hemen progestan al ve sabah aksam vajinal olarak kullan dedi.tuvalet haricinde yerinden kalkmamalisin dedi.aramizda boyle olan var dimi kizlar progestan kesiyor dimi.
Mete 'nin cicileri aman aman masallah cok cicilerBunlarda yeni cicilerimiz kızlar...teyzemiz Amerika uçuşunda almış
Kalkmayacagim canim insallah ilaci kullaninca gecer hemen.camasirima gelmemis peceteye silince gördüm.fitil gibi kullanayim.Allahtan izindeyim bu pazartesiye kadar.kuzum sen kullan progesteronu o miniğinin daha da sıkı yapışmasını sağlayacak....kızlar arasında progesteron kullananlar var canım...bide doktorun dediği gibi yerinden kalkma sakın bırak ev koksun yemek olmasın varsın
eşine de söyle senden bişey beklemesin boşver yan gel yatKalkmayacagim canim insallah ilaci kullaninca gecer hemen.camasirima gelmemis peceteye silince gördüm.fitil gibi kullanayim.Allahtan izindeyim bu pazartesiye kadar.
Sagolsun yardimci olur esim canim.aldi geldi ilaci hemen.ins etkisi olur.alttan koyayim bakayim hemeneşine de söyle senden bişey beklemesin boşver yan gel yat
Kesin aglarimAyyyyy Rabbim bana da nasip eder insallah.ufacik keseyi gördüğümde bile ben dona kaldım.bebegimi görsem demekki ben nasıl olurum az kaldı annesi büyük bulusmaniza
Hic deme canim fazla nazlı çıktı arkadaslarini ornek almiyor hic.simdi yillik izindeyim pazartesiye kadar.baktik hala tehlike var alirim raporu yatarim evde canim.minik icin her seyi yaparim.tamda bugun keseyi gormusken birakmam onu .Rabbim büyük yiyecek ekmegi varsa rabbim onu tutundurur.Mogami onlar ne tatlilaaaar bayıldım hele o küçük adam hirkasi yok mu o en baştaki, minik adam Mete :) sağlıkla giyer hepsini inşallah kuzucugun.
Siyah00 canım geçmiş olsun, dikkat et kendine yat bi güzel gerekirse isten izin alirsin. İlavinda hemen ise yarar yardim eder bebisine. Henüz bebis tutunup yer yapiyo yoruluyo yardım istiyor demek, kiyamam o minige. Çok mu nazli olacak seninki acaba :)
hyb77 kese mi görmüş birileri kese olduğunu bilmeden maşallah size canim kalp atışını da duyasin yakında inşallah.
Biz bugün huysuzuz ne uykuya doyduk ne kusmaya! Sonuç ufaktan bi migren yinehic bisi yapmıyorum resmen bi ev süpürüp silme bi yemek okadar. Günün kalanında koltukta yigiliuorum sürekli, canm skliyo ise yaramsz hissediyorum ama içimden bisi yapmakta gelmiyor sıcaktan mi neyse artik bunaliuorum sonra uyuyorum neyseki eşim 5te evde olur hep, yoksa iyice kafayı yerim
Bugünden itibaren günaşırı bikaç gün daha devam edelim o zaman canımakıntıyı gördükten 24-36 saat sonra çatlıyormuş canım bana bir arkadaş söylemişti sonra da internetten araştırdım aynı şey yazıyor ilişkiye 4-5 gün daha devam edin bence
Ayy inşallah mogamim ya bu ay güzel haberi veririm inşallah.. bugün de işyerinde bi arkadaş sen iyi misin dedi iyiyim şükür dedim hamilelik falan yok dimi dedi yok dedim sende öyle hava sezdim hamile gibisin sanki dedi ki işyerinde hiçbir arkadaşla bebek istediğimi paylaşmadım çünkü özel sektör sorun edebiliyooooo bak işte o uzayan akıntıyı yakalaman iyi olmuş çok sevindim...benimde uzayan akıntım geldiği gibi ilişki olmuştu o gün hamile kaldım kesin çünkü sonrasında ilişki olmadan ankaraya dönmüştüm...ya çatladı ya çatlamak üzeredir ama bana sorarsan çatlamıştır
Allahımmmm bayıldım bunlara ya içim gitti maaşallah diyeyim allah güzel günlerde giydirmek nasip etsin canımBunlarda yeni cicilerimiz kızlar...teyzemiz Amerika uçuşunda almış
Canım gönlünü ferah tut ben 1.5 yıldır burdayım başka arkadaşlarında bu haftalarda hafif lekelenmesi oldu hepsinin de hamileliği sorunsuz devam etti sen stres yapma istirahat et kuzumHic deme canim fazla nazlı çıktı arkadaslarini ornek almiyor hic.simdi yillik izindeyim pazartesiye kadar.baktik hala tehlike var alirim raporu yatarim evde canim.minik icin her seyi yaparim.tamda bugun keseyi gormusken birakmam onu .Rabbim büyük yiyecek ekmegi varsa rabbim onu tutundurur.
12 eylülde izne gidiyoruz canım.önümüzdeki 2 randevu uygunda sonra randevu verirse 1 ay sonrasına yazdırırım.çok iyi canım doktor çok önemli gerçekten hem bilgili olması gerekli hem senin kendini yakın hissediyor olman gerekli sen de Türkiyeye gelmeyi düşünüyorsun sanırım yakın zamanda yolculuk konusunu mutlaka konuş sonraki randevunda ne zaman geleceksin bilmiyorum ama gebelik durumuna göre risk oluşturabilir uzun yolculuk mutlaka konuş sakın unutma
Cok sagol canim benim.sizler sayesinde icim rahatliyor.iyi ki varsinizCanım gönlünü ferah tut ben 1.5 yıldır burdayım başka arkadaşlarında bu haftalarda hafif lekelenmesi oldu hepsinin de hamileliği sorunsuz devam etti sen stres yapma istirahat et kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?