Beraber Anne Olma Yolunda

Ye teyzesi :)) Artık bende başladım soru sormaya kızlar tecrübelerinize çoook ihtiyacım olacak.mesela kese bide kalp atışı ne zamsn duyulup görülüyo
canım ben keseyi 6. haftada gördüm kalp içinse doktorum özellikle bekletti 8+3 te yani 9. haftada duydum kalbi ama daha erkende duyulurdu biz kesin olsun diye geç gittik

senin o minik keseni sevsinler maaşallah annesi inşallah pıt pıtlarıda duyacaksınız

senin o minik keseni sevsinler maaşallah annesi inşallah pıt pıtlarıda duyacaksınız
Insallah canimmm.dr dan geldikten sonra sanki adet sancisi gibi sancım oldu biraz oncede tuvalette peceteye kahverengi pembe arasi akıntı geldi.dr u aradim hemen progestan al ve sabah aksam vajinal olarak kullan dedi.tuvalet haricinde yerinden kalkmamalisin dedi.aramizda boyle olan var dimi kizlar progestan kesiyor dimi.

TEMMUZ BAT

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme ------->
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme ------>
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme ------>
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme ------->

Hyb77 -------------------> 24 Temmuz ------> 10. Deneme -------> HAMİŞ
Gulbike -----------------> 30 Temmuz -------> 14. Deneme

AĞUSTOS BAT

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme

Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

kuzum sen kullan progesteronu o miniğinin daha da sıkı yapışmasını sağlayacak....kızlar arasında progesteron kullananlar var canım...bide doktorun dediği gibi yerinden kalkma sakın bırak ev koksun yemek olmasın varsın

Bunlarda yeni cicilerimiz kızlar...teyzemiz Amerika uçuşunda almış

Eklentiler

• 11777982_10153031566530642_17334937_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 11780373_10153031566525642_2134867353_n.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 11787234_10153031566510642_1165462316_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 11805909_10153031566550642_983729400_n.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 11805878_10153033535310642_554363033_n.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 48
Kalkmayacagim canim insallah ilaci kullaninca gecer hemen.camasirima gelmemis peceteye silince gördüm.fitil gibi kullanayim.Allahtan izindeyim bu pazartesiye kadar.

Kalkmayacagim canim insallah ilaci kullaninca gecer hemen.camasirima gelmemis peceteye silince gördüm.fitil gibi kullanayim.Allahtan izindeyim bu pazartesiye kadar.
eşine de söyle senden bişey beklemesin boşver yan gel yat

Ayyyyy Rabbim bana da nasip eder insallah.ufacik keseyi gördüğümde bile ben dona kaldım.bebegimi görsem demekki ben nasıl olurum az kaldı annesi büyük bulusmaniza
Kesin aglarim ben kalp atisini duydugumda suratim öyle aptal bi ifade almıştı ki doktor baktı birşey diyecekti diyemedi adamcagiz

Mogami onlar ne tatlilaaaar bayıldım hele o küçük adam hirkasi yok mu o en baştaki, minik adam Mete :) sağlıkla giyer hepsini inşallah kuzucugun.
Siyah00 canım geçmiş olsun, dikkat et kendine yat bi güzel gerekirse isten izin alirsin. İlavinda hemen ise yarar yardim eder bebisine. Henüz bebis tutunup yer yapiyo yoruluyo yardım istiyor demek, kiyamam o minige. Çok mu nazli olacak seninki acaba :)

hyb77 kese mi görmüş birileri kese olduğunu bilmeden maşallah size canim kalp atışını da duyasin yakında inşallah.
Biz bugün huysuzuz ne uykuya doyduk ne kusmaya! Sonuç ufaktan bi migren yine hic bisi yapmıyorum resmen bi ev süpürüp silme bi yemek okadar. Günün kalanında koltukta yigiliuorum sürekli, canm skliyo ise yaramsz hissediyorum ama içimden bisi yapmakta gelmiyor sıcaktan mi neyse artik bunaliuorum sonra uyuyorum neyseki eşim 5te evde olur hep, yoksa iyice kafayı yerim

Hic deme canim fazla nazlı çıktı arkadaslarini ornek almiyor hic.simdi yillik izindeyim pazartesiye kadar.baktik hala tehlike var alirim raporu yatarim evde canim.minik icin her seyi yaparim.tamda bugun keseyi gormusken birakmam onu .Rabbim büyük yiyecek ekmegi varsa rabbim onu tutundurur.

akıntıyı gördükten 24-36 saat sonra çatlıyormuş canım bana bir arkadaş söylemişti sonra da internetten araştırdım aynı şey yazıyor ilişkiye 4-5 gün daha devam edin bence
Bugünden itibaren günaşırı bikaç gün daha devam edelim o zaman canım

Ayy inşallah mogamim ya bu ay güzel haberi veririm inşallah.. bugün de işyerinde bi arkadaş sen iyi misin dedi iyiyim şükür dedim hamilelik falan yok dimi dedi yok dedim sende öyle hava sezdim hamile gibisin sanki dedi ki işyerinde hiçbir arkadaşla bebek istediğimi paylaşmadım çünkü özel sektör sorun edebiliyo

Canım gönlünü ferah tut ben 1.5 yıldır burdayım başka arkadaşlarında bu haftalarda hafif lekelenmesi oldu hepsinin de hamileliği sorunsuz devam etti sen stres yapma istirahat et kuzum

12 eylülde izne gidiyoruz canım.önümüzdeki 2 randevu uygunda sonra randevu verirse 1 ay sonrasına yazdırırım.

Canım gönlünü ferah tut ben 1.5 yıldır burdayım başka arkadaşlarında bu haftalarda hafif lekelenmesi oldu hepsinin de hamileliği sorunsuz devam etti sen stres yapma istirahat et kuzum
Cok sagol canim benim.sizler sayesinde icim rahatliyor.iyi ki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…