Beraber Anne Olma Yolunda

Bilmiyorum ki. 84.9 sıralama 260. Çok mutsuzum eşim bi yandan şubat olursa belki

Bilmiyorum ki. 84.9 sıralama 260. Çok mutsuzum eşim bi yandan şubat olursa belki
Branş ne öğretmenlik mi yoksa normal 4001dr bekleyecrk misin? Herci her durum içinde puanın güzel bence umutsuzluğa kapilma ben 1yildir bekliyorum puanimla sende beklersiniz azcik belki sonu hayırlı olsun inşallah :)
Mogami kuşum KPSS için sana da geçmiş olsun kendini denemiş oldun

2015 kpss öğretmenlik puanım 84.9 felsefe öğretmenliğinde alım az oluyor. Puanım iyi ama sıralamam muallak. Hayırlısıyla artık atanayım çok yıprandım, yıprattılar

2015 kpss öğretmenlik puanım 84.9 felsefe öğretmenliğinde alım az oluyor. Puanım iyi ama sıralamam muallak. Hayırlısıyla artık atanayım çok yıprandım, yıprattılar
Bilmez miyim o yipranmalari, onca sene oku kütüphanelerde sabahla kahve koymalarına girmekten son anda dön sonra evde otur diploma da kütüphanede arkaaaa sıralarda tozlansin. Ay ben dertlenmisim galiba gaza geldim yine :) inşallah atanirsin canım inşallah ataniriz :) ben hep diyorum ki o okullarda okuduysak Rabbim ekmek kapimizi da yazmistir, zamanı var diyorum kendime.

Ah canım sorma bu sıcaklarda ayrı dert bende kızınınasıl serinleteceğimi bilemiyorum klima cçarparcsmı pencereyi açsam oda ccereyan yapar diye korkuyorum şaştım kaldım bende anne olmak hiçte kolay değil bide hiç sütüm yok mecbur mamaya başladık
Ah ah sıcaklar olmasa da bizde uyusak :) bebisler alıştırma yaptırıyor uykusuz gecelere :)

senindemi sütün yok canim.olsun mamaylada buyuyo :) napalm varda bizmi vermedik hayirlisi

Ahh abla ahh bütün annere saygım kat kat arttı anne olmak hiçte kolay değilmiş benim doğum baya zor geçti ama elhamdullah şimdi iyiyiz tek sorun sütünün çok az olması takviye olarak mamaya başladık bizde çoçuklarına nasıl abla bir yaramazlık yoktur inşallah özledik vallah seni
Arayı çok açma arada yaz

Ahh rahisim sorma ya yok denecek kadar az bende gündüz mama gecede emsin dedim ama msma ya başladığından beri memeyi istemiyor red ediyor barı gece emseydi ama yok istemiyor zorluyorum ama olacak gibi değil mamaya istemeye istemeye veriyorum macbur sen mamaya ne zaman başlandın ve hangi mamayı kullanıyorsunuz
senindemi sütün yok canim.olsun mamaylada buyuyo :) napalm varda bizmi vermedik hayirlisi

ah ahh ben mamaya 3.gun başladim :) cunku 6.gun sutum geldi ve azicikti. yetmiyodu zaten mamaya hep devam ettim hep tek gogus emdi 2 aya yakin. emdi dedgm bagir çagir:) zaten toplasn 30cc cikiyodu. 2 aya yaklasirkn onuda birakti malesef sagip verdim azda olsa bogazindan gecsin die ama oda azaldi gun geçtikce.dedgn gibi biberona bi baslayinca memedn uzaklasiyo ve eldn bise gelmiyo.cok uzuldm agladm hatta ama ne fayda

Şimdi günde kaç SS içiyor canım benim 30 SS içiyor çok az değilmibende ağlıyorum vazen kızım için çok üzülüyorum

İlk hangi mamayıda vardın ve şimdi hangi mamayıda kullanıyorsunuz rahisim

Şimdi günde kaç SS içiyor canım benim 30 SS içiyor çok az değilmibende ağlıyorum vazen kızım için çok üzülüyorum
Anne sutumu canım 30cc dedıgın benım sımdı 1 kasık falan anca cıkıyor onu verıyorum. mama ıse masallah baya ıcıyo. ılk herobayby almıstık sonra aptamıl aldık sma da denedık ama en ıyı aptmılı ıcıyor yanı severek ıcıyo gıbıme geldı onu kullanıyoruz su anda da. acıktıkcada 90 cc ıcıyor masallah

Bende mi anne sütün ü sağıp versem bilemedim ki doktor anne süyle beraber günde 60 SS ver dedi ama anne sütünü içmiyo neredeyse mamayıda 60 SS içiyor malesefki

Bende mi anne sütün ü sağıp versem bilemedim ki doktor anne süyle beraber günde 60 SS ver dedi ama anne sütünü içmiyo neredeyse mamayıda 60 SS içiyor malesefki
kendı sutunude ver canım bıberona alıstıysa bıberonla ıcsın yeterkı bırazda olsa gecsın bogazından bence. benımde 30 la bassladı baya bı sure 60 cc ıctı sonra 75 oldu ve sımdı 90 ıcıyo. 4. ayımıza 1 haftamız kaldı. artık meyvelerdende verıyorum cam rendede rendeleyıp. bırde yogurt mayalıyorum ondan bıkac kasıkta olsa verıyorum suratını eksıtıyo ama olsun alıssın sımdden. napalım emmedı ozaman bazı seylerın tadına bakıcak artık

Aynen arkadaşım kadın resmini çekmiş elime vermiş ben cahil anası bilmemiş tosbasının kesesini doğum öncesi konularda cahilim bacım hoşgörün öğreneceğim çok şey var sizlerden.Doğduktan sonra birşekilde idare ederim öncesi muamma :))

Ayy ne güzel ek gıdalara başlamıştır bendemi başlasam ne 40 çıksın su vermeye başlim diyorum sence erkenmi olur bazıları 3 Aydan önce verme diyorlar sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…