- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ooo izne gittiğinde bebiş 3 aylık olcak heralde dimi kocaman olacak annesi şükür kesenide gördün sevindim senin için canım12 eylülde izne gidiyoruz canım.önümüzdeki 2 randevu uygunda sonra randevu verirse 1 ay sonrasına yazdırırım.
Ne demek canım sen de sağol.. gönüllerimiz bir amacımız bir dualarımız bir..Cok sagol canim benim.sizler sayesinde icim rahatliyor.iyi ki varsiniz
Bilmiyorum ki. 84.9 sıralama 260. Çok mutsuzum eşim bi yandanboşver hatun zaten sıfır çalışmayla olacak şey değildilakin 83 alan kişi 657.sırada düşün...herkes 83-85 arasına sıkışmış...sen umuyorum istediğin sonucu almışsındır atıyor muyuz seni
Branş ne öğretmenlik mi yoksa normal 4001dr bekleyecrk misin? Herci her durum içinde puanın güzel bence umutsuzluğa kapilma ben 1yildir bekliyorum puanimla sende beklersiniz azcik belki sonu hayırlı olsun inşallah :)Bilmiyorum ki. 84.9 sıralama 260. Çok mutsuzum eşim bi yandanşubat olursa belki
Branş ne öğretmenlik mi yoksa normal 4001dr bekleyecrk misin? Herci her durum içinde puanın güzel bence umutsuzluğa kapilma ben 1yildir bekliyorum puanimla sende beklersiniz azcik belki sonu hayırlı olsun inşallah :)
Mogami kuşum KPSS için sana da geçmiş olsun kendini denemiş oldun
Bilmez miyim o yipranmalari, onca sene oku kütüphanelerde sabahla kahve koymalarına girmekten son anda dön sonra evde otur diploma da kütüphanede arkaaaa sıralarda tozlansin. Ay ben dertlenmisim galiba gaza geldim yine :) inşallah atanirsin canım inşallah ataniriz :) ben hep diyorum ki o okullarda okuduysak Rabbim ekmek kapimizi da yazmistir, zamanı var diyorum kendime.2015 kpss öğretmenlik puanım 84.9 felsefe öğretmenliğinde alım az oluyor. Puanım iyi ama sıralamam muallak. Hayırlısıyla artık atanayım çok yıprandım, yıprattılar
Ah ah sıcaklar olmasa da bizde uyusak :) bebisler alıştırma yaptırıyor uykusuz gecelere :)
senindemi sütün yok canim.olsun mamaylada buyuyo :) napalm varda bizmi vermedik hayirlisiAh canım sorma bu sıcaklarda ayrı dert bende kızınınasıl serinleteceğimi bilemiyorum klima cçarparcsmı pencereyi açsam oda ccereyan yapar diye korkuyorum şaştım kaldım bende anne olmak hiçte kolay değil bide hiç sütüm yok mecbur mamaya başladık
Aaaaa ne mutlu sana canımİyisiniz inşallah anlat bakıyım nasıl ne zaman nerede Canım hem işlerden vakit bulamadım hemde büyük oğlumun lise hazırlıkları vardı, sürekli antrenmana götürüp getirdim onu birşey yapmaya vaktim kalmıyordu çok şükür sınavları kazandı spor lisesine girdi
ayy çok ciciler yaa:)) hayirla iclerini doldursun inşallahBunlarda yeni cicilerimiz kızlar...teyzemiz Amerika uçuşunda almış
senindemi sütün yok canim.olsun mamaylada buyuyo :) napalm varda bizmi vermedik hayirlisi
ah ahh ben mamaya 3.gun başladim :) cunku 6.gun sutum geldi ve azicikti. yetmiyodu zaten mamaya hep devam ettim hep tek gogus emdi 2 aya yakin. emdi dedgm bagir çagir:) zaten toplasn 30cc cikiyodu. 2 aya yaklasirkn onuda birakti malesef sagip verdim azda olsa bogazindan gecsin die ama oda azaldi gun geçtikce.dedgn gibi biberona bi baslayinca memedn uzaklasiyo ve eldn bise gelmiyo.cok uzuldm agladm hatta ama ne faydaAhh rahisim sorma ya yok denecek kadar az bende gündüz mama gecede emsin dedim ama msma ya başladığından beri memeyi istemiyor red ediyor barı gece emseydi ama yok istemiyor zorluyorum ama olacak gibi değil mamaya istemeye istemeye veriyorum macbur sen mamaya ne zaman başlandın ve hangi mamayı kullanıyorsunuz
ah ahh ben mamaya 3.gun başladim :) cunku 6.gun sutum geldi ve azicikti. yetmiyodu zaten mamaya hep devam ettim hep tek gogus emdi 2 aya yakin. emdi dedgm bagir çagir:) zaten toplasn 30cc cikiyodu. 2 aya yaklasirkn onuda birakti malesef sagip verdim azda olsa bogazindan gecsin die ama oda azaldi gun geçtikce.dedgn gibi biberona bi baslayinca memedn uzaklasiyo ve eldn bise gelmiyo.cok uzuldm agladm hatta ama ne fayda
ah ahh ben mamaya 3.gun başladim :) cunku 6.gun sutum geldi ve azicikti. yetmiyodu zaten mamaya hep devam ettim hep tek gogus emdi 2 aya yakin. emdi dedgm bagir çagir:) zaten toplasn 30cc cikiyodu. 2 aya yaklasirkn onuda birakti malesef sagip verdim azda olsa bogazindan gecsin die ama oda azaldi gun geçtikce.dedgn gibi biberona bi baslayinca memedn uzaklasiyo ve eldn bise gelmiyo.cok uzuldm agladm hatta ama ne fayda
Anne sutumu canım 30cc dedıgın benım sımdı 1 kasık falan anca cıkıyor onu verıyorum. mama ıse masallah baya ıcıyo. ılk herobayby almıstık sonra aptamıl aldık sma da denedık ama en ıyı aptmılı ıcıyor yanı severek ıcıyo gıbıme geldı onu kullanıyoruz su anda da. acıktıkcada 90 cc ıcıyor masallahŞimdi günde kaç SS içiyor canım benim 30 SS içiyor çok az değilmibende ağlıyorum vazen kızım için çok üzülüyorum
Anne sutumu canım 30cc dedıgın benım sımdı 1 kasık falan anca cıkıyor onu verıyorum. mama ıse masallah baya ıcıyo. ılk herobayby almıstık sonra aptamıl aldık sma da denedık ama en ıyı aptmılı ıcıyor yanı severek ıcıyo gıbıme geldı onu kullanıyoruz su anda da. acıktıkcada 90 cc ıcıyor masallah
kendı sutunude ver canım bıberona alıstıysa bıberonla ıcsın yeterkı bırazda olsa gecsın bogazından bence. benımde 30 la bassladı baya bı sure 60 cc ıctı sonra 75 oldu ve sımdı 90 ıcıyo. 4. ayımıza 1 haftamız kaldı. artık meyvelerdende verıyorum cam rendede rendeleyıp. bırde yogurt mayalıyorum ondan bıkac kasıkta olsa verıyorum suratını eksıtıyo ama olsun alıssın sımdden. napalım emmedı ozaman bazı seylerın tadına bakıcak artıkBende mi anne sütün ü sağıp versem bilemedim ki doktor anne süyle beraber günde 60 SS ver dedi ama anne sütünü içmiyo neredeyse mamayıda 60 SS içiyor malesefki
Aynen arkadaşım kadın resmini çekmiş elime vermiş ben cahil anası bilmemiş tosbasının kesesini doğum öncesi konularda cahilim bacım hoşgörün öğreneceğim çok şey var sizlerden.Doğduktan sonra birşekilde idare ederim öncesi muamma :))Mogami onlar ne tatlilaaaar bayıldım hele o küçük adam hirkasi yok mu o en baştaki, minik adam Mete :) sağlıkla giyer hepsini inşallah kuzucugun.
@ruya hayal canım geçmiş olsun, dikkat et kendine yat bi güzel gerekirse isten izin alirsin. İlavinda hemen ise yarar yardim eder bebisine. Henüz bebis tutunup yer yapiyo yoruluyo yardım istiyor demek, kiyamam o minige. Çok mu nazli olacak seninki acaba :)
hyb77 kese mi görmüş birileri kese olduğunu bilmeden maşallah size canim kalp atışını da duyasin yakında inşallah.
Biz bugün huysuzuz ne uykuya doyduk ne kusmaya! Sonuç ufaktan bi migren yinehic bisi yapmıyorum resmen bi ev süpürüp silme bi yemek okadar. Günün kalanında koltukta yigiliuorum sürekli, canm skliyo ise yaramsz hissediyorum ama içimden bisi yapmakta gelmiyor sıcaktan mi neyse artik bunaliuorum sonra uyuyorum neyseki eşim 5te evde olur hep, yoksa iyice kafayı yerim
Hepside ccok tatli hayirlisiyla giydirdigin gunleride goruruz insaAllahBunlarda yeni cicilerimiz kızlar...teyzemiz Amerika uçuşunda almış
kendı sutunude ver canım bıberona alıstıysa bıberonla ıcsın yeterkı bırazda olsa gecsın bogazından bence. benımde 30 la bassladı baya bı sure 60 cc ıctı sonra 75 oldu ve sımdı 90 ıcıyo. 4. ayımıza 1 haftamız kaldı. artık meyvelerdende verıyorum cam rendede rendeleyıp. bırde yogurt mayalıyorum ondan bıkac kasıkta olsa verıyorum suratını eksıtıyo ama olsun alıssın sımdden. napalım emmedı ozaman bazı seylerın tadına bakıcak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?