Beraber Anne Olma Yolunda

Rahiscim pdenses nasil bizimki nerdeyse 1 haftadir memeyi aksam oldumu reddetmeye basliyor napacagimj sasirdim ac kalacak diye korkuyorum doydugunuda anlamiyorum

Ayy ne güzel ek gıdalara başlamıştır bendemi başlasam ne 40 çıksın su vermeye başlim diyorum sence erkenmi olur bazıları 3 Aydan önce verme diyorlar sence
Canim 1 haftalikken zemzem vermistim 2.haftasindan sonra her emmeden sonra 2 cay kasigi su veriyordum bu sayede pamukcuk olmadi tontisimin agzi bunuda hemsiremiz soyledi

Ayy ne güzel ek gıdalara başlamıştır bendemi başlasam ne 40 çıksın su vermeye başlim diyorum sence erkenmi olur bazıları 3 Aydan önce verme diyorlar sence
Canım ben 40 ının ıcınde verdım suyu ya 2. haftasında basladım bıraz bıraz vermeye kı urfadayım ben pıstım cocuk napsın :) bıde anne sutu karsılıyomus heralde ama mama verenlere verın derler hep suyu. kı ben hep sudan ne zarar gelcek yaa dıyıp verdım bı zararınıda gormedım Allah a sukur :)

Rahiscim pdenses nasil bizimki nerdeyse 1 haftadir memeyi aksam oldumu reddetmeye basliyor napacagimj sasirdim ac kalacak diye korkuyorum doydugunuda anlamiyorum
canım 3 ıle 4 ay arası genelde reddetme olabılırmıs okuduguma gore sonra tekrar alıyolarmıs memeyı tabı almayanda vardır :)doymasa durmaz canım aglar hıc durmadan doyuyodur merak etme. gece uyanır doymasa hatta uyumaz ac olunca. bende ıyıyım sukur buyuduk artık kahkalarla gun gecırıyoruz Allah a sukur. kol altlarından tutup kaldırdıgımda ayagını dıretmıyo basmıyo yanı bende onu dert ettım ama doktor 6 aydan once dıkkate alma dedı nazından o dedı Su lısteyıde gordum paylasayım dedım bız tam ortalamadayız cok sukur

Eklentiler

• 20150719_161215.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 20150719_161227.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 45
Canim dogdugu gunden beri durmadan agladigi icin acliktan bile aglasa anlamam artik cocugun mutlu bir ani yok psikolojim bozuldu sirf biraz durulsun diye elimden geldigince gezdrmeye calisiyorum ama disari cikip eve gelince cigliklarimiz artiyor nazarada geliyor yakinda timarhanelik olacam az kaldi ..canim kalca cikikligi yoksa korkmaya 6.aya kadar bekle basacaktir insaAllah

ins canimya.bizm 2 ay surdu susmayan aglamalarmz gaz sancilarmz ama 2 aydan sonra gaz ilaciyla rahatladk sukur. eger parmagni verdgnde emiyosa acliktan aglarms canim doktor demisti .bide gazi falan oluyomu.onami agliyo acaba

A gerçektenmi bende verim o zaman çünkü havalar çok sıcak içim acıyor ona bakınca varmek istiyorum korkuyorum sen vermişsin bir sorun yok demekki bende verim Ya
Canim 1 haftalikken zemzem vermistim 2.haftasindan sonra her emmeden sonra 2 cay kasigi su veriyordum bu sayede pamukcuk olmadi tontisimin agzi bunuda hemsiremiz soyledi

O zaman bende yarın bir çay kaş8ğı verim elifte vermiş sende vermiş sin bende verim ya

Aman ne bilim her kafadan bir ses korkuyor insan gözünden sakınınıyo insan evladını farklı bir duygu sende yaşıyacaksın az kaldı o zaman anlarsın
Ver tabiki geç bile kalmışsın saf sudan ne olacak.Bu sıcaklarda hemde içi serinler çocuğun.

ins canimya.bizm 2 ay surdu susmayan aglamalarmz gaz sancilarmz ama 2 aydan sonra gaz ilaciyla rahatladk sukur. eger parmagni verdgnde emiyosa acliktan aglarms canim doktor demisti .bide gazi falan oluyomu.onami agliyo acaba
Canim doktora soyledim parmagini surekli emiyor ac oldugu icinmi yapiyor drdim hayir bu aylarda butun bebekler agzina ne gelirse emer dedi bide benim cocugu sisko yapyigimi soyledi bu ay dogru durust emmedi bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…