Rahiscim pdenses nasil bizimki nerdeyse 1 haftadir memeyi aksam oldumu reddetmeye basliyor napacagimj sasirdim ac kalacak diye korkuyorum doydugunuda anlamiyorumkendı sutunude ver canım bıberona alıstıysa bıberonla ıcsın yeterkı bırazda olsa gecsın bogazından bence. benımde 30 la bassladı baya bı sure 60 cc ıctı sonra 75 oldu ve sımdı 90 ıcıyo. 4. ayımıza 1 haftamız kaldı. artık meyvelerdende verıyorum cam rendede rendeleyıp. bırde yogurt mayalıyorum ondan bıkac kasıkta olsa verıyorum suratını eksıtıyo ama olsun alıssın sımdden. napalım emmedı ozaman bazı seylerın tadına bakıcak artık
Canim 1 haftalikken zemzem vermistim 2.haftasindan sonra her emmeden sonra 2 cay kasigi su veriyordum bu sayede pamukcuk olmadi tontisimin agzi bunuda hemsiremiz soylediAyy ne güzel ek gıdalara başlamıştır bendemi başlasam ne40 çıksın su vermeye başlim diyorum sence erkenmi olur bazıları 3 Aydan önce verme diyorlar sence
Su birkaç damlada olsa ver bence hemde bu sıcaklarda ihtiyaç duyar bence.Ayy ne güzel ek gıdalara başlamıştır bendemi başlasam ne40 çıksın su vermeye başlim diyorum sence erkenmi olur bazıları 3 Aydan önce verme diyorlar sence
Ayy ne güzel ek gıdalara başlamıştır bendemi başlasam ne40 çıksın su vermeye başlim diyorum sence erkenmi olur bazıları 3 Aydan önce verme diyorlar sence
canım 3 ıle 4 ay arası genelde reddetme olabılırmıs okuduguma gore sonra tekrar alıyolarmıs memeyı tabı almayanda vardır :)doymasa durmaz canım aglar hıc durmadan doyuyodur merak etme. gece uyanır doymasa hatta uyumaz ac olunca. bende ıyıyım sukur buyuduk artık kahkalarla gun gecırıyoruz Allah a sukur. kol altlarından tutup kaldırdıgımda ayagını dıretmıyo basmıyo yanı bende onu dert ettım ama doktor 6 aydan once dıkkate alma dedı nazından o dedıRahiscim pdenses nasil bizimki nerdeyse 1 haftadir memeyi aksam oldumu reddetmeye basliyor napacagimj sasirdim ac kalacak diye korkuyorum doydugunuda anlamiyorum
Canim dogdugu gunden beri durmadan agladigi icin acliktan bile aglasa anlamam artik cocugun mutlu bir ani yok psikolojim bozuldu sirf biraz durulsun diye elimden geldigince gezdrmeye calisiyorum ama disari cikip eve gelince cigliklarimiz artiyor nazarada geliyor yakinda timarhanelik olacam az kaldi ..canim kalca cikikligi yoksa korkmaya 6.aya kadar bekle basacaktir insaAllahcanım 3 ıle 4 ay arası genelde reddetme olabılırmıs okuduguma gore sonra tekrar alıyolarmıs memeyı tabı almayanda vardır :)doymasa durmaz canım aglar hıc durmadan doyuyodur merak etme. gece uyanır doymasa hatta uyumaz ac olunca. bende ıyıyım sukur buyuduk artık kahkalarla gun gecırıyoruz Allah a sukur. kol altlarından tutup kaldırdıgımda ayagını dıretmıyo basmıyo yanı bende onu dert ettım ama doktor 6 aydan once dıkkate alma dedı nazından o dedıSu lısteyıde gordum paylasayım dedım bız tam ortalamadayız cok sukur
ins canimya.bizm 2 ay surdu susmayan aglamalarmz gaz sancilarmz ama 2 aydan sonra gaz ilaciyla rahatladk sukur. eger parmagni verdgnde emiyosa acliktan aglarms canim doktor demisti .bide gazi falan oluyomu.onami agliyo acabaCanim dogdugu gunden beri durmadan agladigi icin acliktan bile aglasa anlamam artik cocugun mutlu bir ani yok psikolojim bozuldu sirf biraz durulsun diye elimden geldigince gezdrmeye calisiyorum ama disari cikip eve gelince cigliklarimiz artiyor nazarada geliyor yakinda timarhanelik olacam az kaldi ..canim kalca cikikligi yoksa korkmaya 6.aya kadar bekle basacaktir insaAllah
Canim 1 haftalikken zemzem vermistim 2.haftasindan sonra her emmeden sonra 2 cay kasigi su veriyordum bu sayede pamukcuk olmadi tontisimin agzi bunuda hemsiremiz soyledi
Canım ben 40 ının ıcınde verdım suyu ya 2. haftasında basladım bıraz bıraz vermeye kı urfadayım ben pıstım cocuk napsın :) bıde anne sutu karsılıyomus heralde ama mama verenlere verın derler hep suyu. kı ben hep sudan ne zarar gelcek yaa dıyıp verdım bı zararınıda gormedım Allah a sukur :)
Çin takvimine göre oğlan oluyomuş benim tosbağa.Doğmamış çocuğa donda biçtik. :)))
Su birkaç damlada olsa ver bence hemde bu sıcaklarda ihtiyaç duyar bence.
2 Abimin çocuklarındada çıktı.Benim kız çıkmıştı cin takvimine göre kızda oldu gerçekten
2 Abimin çocuklarındada çıktı.
Ver tabiki geç bile kalmışsın saf sudan ne olacak.Bu sıcaklarda hemde içi serinler çocuğun.Verim demi bu sıcaklarda biz zor dayanıyoruz, kaldıkiı minikler nasıl dayansın
2 Abimin çocuklarındada çıktı.
Evet canım Cuma günü battı gelen giden olmayınca pazartesi test yaptım çıktı salı kesenin fotosunu aldık.Yenimi hamile kaldin cnm?
Ver tabiki geç bile kalmışsın saf sudan ne olacak.Bu sıcaklarda hemde içi serinler çocuğun.
Canim doktora soyledim parmagini surekli emiyor ac oldugu icinmi yapiyor drdim hayir bu aylarda butun bebekler agzina ne gelirse emer dedi bide benim cocugu sisko yapyigimi soyledi bu ay dogru durust emmedi bileins canimya.bizm 2 ay surdu susmayan aglamalarmz gaz sancilarmz ama 2 aydan sonra gaz ilaciyla rahatladk sukur. eger parmagni verdgnde emiyosa acliktan aglarms canim doktor demisti .bide gazi falan oluyomu.onami agliyo acaba
Sen bakma onlara canım.Hiçbişey olmaz.Aman ne bilim her kafadan bir ses korkuyor insan gözünden sakınınıyo insan evladını farklı bir duygu sende yaşıyacaksın az kaldı o zaman anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?