Beraber Anne Olma Yolunda

Ben inanmıyorum zaten öyle şeylere tutanlardan tesadüftür bence elifin sana birşey sorcaktım aslında benim minnoş 10 günlükken bakmıştır doktor hiç kilo almamıştı halen doğduğu kilodaydı doktora mama başlattı 1 ayda 1 kilo alması lazım dedi ama bu pek mümkün g9rünmuyo 10 günde hiç kalmadıysa 20 günde 1 kilo alması hayal bence
Bana kiz cikmisti cin takviminde ama oglus geldi:)

Canim zaten ilk 10 gunde dogdugu kiloya gelmesi normal doktorunda hemen mamaya sarilmis hic oyle dusunme sen elinden geldigince anne sutunu ver benim tospik ilk hafta dodugu kilodan 30 gr fazlaydi bi sonraki kontrolumzde soka ugramistim tam 2080 gr almisti doktor bile soke olmustu 1 kilodan fazla alacak bak gor sen 2 saatte 1 yada saatte 1 emzir hem sutun artacak hemde bebisi kilosuda artar

37 yaşındayım canım.6 yıl öncede ikiz gebelik yaşamıştım.Bu ikinci evliliğim 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır eşimin yanındayım.yani 1 yıl oldu düzenli çalışıyordum bu ay çalışmadım ameliyatla falan uğraşıyodum süpriz oldu.

Suyuyla inşallah çevremde herkesin minnosuda önde benim zilli minyon ) dr takilmio pek 20 cm 268 gram 19+1 iken boleydik şimdi büyümüştür belkide ))

Ne guzel abla.ben daha 25 yasidayim.bikere asilama oldum ;( malesef...glifor kullaniom suan.pkoyum

Yok kiz:) Allah gonlundekini versin canim benim
Şaka yaptım canım.Gönlümde evlat canım kız erkek farketmez ikiside evlat çünkü sağlıklı hayırlı evlatlar nasibet dedim her duamda allahım kabuletsin inşaallah.

Himmm etle aram yok ama yumurtaya saldırgan artık gerçi bende küçük bebek tim sanki tosunpasaymisim gibi ))diğer herşeyi iyi olsun da tombikligi sorun diil ,,,ama kkızlar benim zilli ben mutluyken kiprasio ben mutsuzken oynamıyor cidden bizi hissediolar yaaa

Canim simdi et yiyemiyorsan bile 30 haftadan sonra yemeye calis muzunu eksik etme balik olarak haftada birde olsa ye bak gor nasil gelisecwk

Ne guzel abla.ben daha 25 yasidayim.bikere asilama oldum ;( malesef...glifor kullaniom suan.pkoyum
Pkolular daha çabuk hamile kalıyo canım.Soğan kürü denedinmi yumurtalıklarını temizliyo adetin düzene giriyo ve pkolulara çok etkili canım.Bence dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…