Bana kiz cikmisti cin takviminde ama oglus geldi:)Benim kız çıkmıştı cin takvimine göre kızda oldu gerçekten
Evet canım Cuma günü battı gelen giden olmayınca pazartesi test yaptım çıktı salı kesenin fotosunu aldık.
Takvimini sevsinlerSen bakma onlara canım.Hiçbişey olmaz.
Yok canım hiçbişeyim yoktu sadece amh hormonum biraz düşük çıktı normale göre oda notmal yaşıma göre.Herhangi bi rahatsizligin warmiydi cnm pko gbi
Hiç aklımın ucundan geçmezdi ben kim takvim yapmak kim.Allahım nasibetti çok şükürTakvimini sevsinler
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim benimHiç aklımın ucundan geçmezdi ben kim takvim yapmak kim.Allahım nasibetti çok şükür
Amiin canım allah her isteyene nasibetsin inşaallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin canim benim
Bana kiz cikmisti cin takviminde ama oglus geldi:)
Yok canım hiçbişeyim yoktu sadece amh hormonum biraz düşük çıktı normale göre oda notmal yaşıma göre.
Yok canım hiçbişeyim yoktu sadece amh hormonum biraz düşük çıktı normale göre oda notmal yaşıma göre.
Sen yaşını küçük yazmışsındır. :))Bana kiz cikmisti cin takviminde ama oglus geldi:)
Canim zaten ilk 10 gunde dogdugu kiloya gelmesi normal doktorunda hemen mamaya sarilmis hic oyle dusunme sen elinden geldigince anne sutunu ver benim tospik ilk hafta dodugu kilodan 30 gr fazlaydi bi sonraki kontrolumzde soka ugramistim tam 2080 gr almisti doktor bile soke olmustu 1 kilodan fazla alacak bak gor sen 2 saatte 1 yada saatte 1 emzir hem sutun artacak hemde bebisi kilosuda artarBen inanmıyorum zaten öyle şeylere tutanlardan tesadüftür bence elifin sana birşey sorcaktım aslında benim minnoş 10 günlükken bakmıştır doktor hiç kilo almamıştı halen doğduğu kilodaydı doktora mama başlattı 1 ayda 1 kilo alması lazım dedi ama bu pek mümkün g9rünmuyo 10 günde hiç kalmadıysa 20 günde 1 kilo alması hayal bence
37 yaşındayım canım.6 yıl öncede ikiz gebelik yaşamıştım.Bu ikinci evliliğim 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır eşimin yanındayım.yani 1 yıl oldu düzenli çalışıyordum bu ay çalışmadım ameliyatla falan uğraşıyodum süpriz oldu.Yas kac canim
Yok kiz:) Allah gonlundekini versin canim benimSen yaşını küçük yazmışsındır. :))
Suyuyla inşallah çevremde herkesin minnosuda önde benim zilli minyoncanım 2 gün önemli bir fark değil anne karnında 1-2 hafta önden gidebileceği gibi geriden de gelebilir bebekler üzülme bunun için doktorun olumsuz bir şey dedi mi bununla ilgili belki de minyon bir kızın olacak :) önemli olan sağlıklı olması.. benim oğlum 2800 doğdu düşün prematüre kıyafetleri oluyordu üstüne ama gel şimdi gör yaşıtlarının hepsinden iri hatta 4 yaşındaki kuzenlerinden bile iri ki oğlum 3 yaşında
37 yaşındayım canım.6 yıl öncede ikiz gebelik yaşamıştım.Bu ikinci evliliğim 2 yıllık evliyim ama 1 yıldır eşimin yanındayım.yani 1 yıl oldu düzenli çalışıyordum bu ay çalışmadım ameliyatla falan uğraşıyodum süpriz oldu.
Şaka yaptım canım.Gönlümde evlat canım kız erkek farketmez ikiside evlat çünkü sağlıklı hayırlı evlatlar nasibet dedim her duamda allahım kabuletsin inşaallah.Yok kiz:) Allah gonlundekini versin canim benim
Himmm etle aram yok ama yumurtaya saldırgan artık gerçi bende küçük bebek tim sanki tosunpasaymisim gibiCanım 2 gün hiç bişey degil daha 20. Haftadasınız annesi büyür daha o canını sıkmaya degmez annesi vitamin alır bide yumurta et falan tüketir arayı kapatır hatta geçer bile.Bide kız çocukları erkekler kadar iri olmuyo biraz daha zarif yapılı oluyo.
Canim simdi et yiyemiyorsan bile 30 haftadan sonra yemeye calis muzunu eksik etme balik olarak haftada birde olsa ye bak gor nasil gelisecwkHimmm etle aram yok ama yumurtaya saldırgan artık gerçi bende küçük bebek tim sanki tosunpasaymisim gibi))diğer herşeyi iyi olsun da tombikligi sorun diil ,,,ama kkızlar benim zilli ben mutluyken kiprasio ben mutsuzken oynamıyor cidden bizi hissediolar yaaa
Pkolular daha çabuk hamile kalıyo canım.Soğan kürü denedinmi yumurtalıklarını temizliyo adetin düzene giriyo ve pkolulara çok etkili canım.Bence dene canım.Ne guzel abla.ben daha 25 yasidayim.bikere asilama oldum ;( malesef...glifor kullaniom suan.pkoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?