Beraber Anne Olma Yolunda

Yeşil mercimektede et vitamini var canım yemeklerinde bol bol kullanabilirsin.

Denedim ablada.21 gun ictim adetim glmeyince sinir oldum braktim.
21 günden sonra ara veriliyo tekrar 21 gün içiliyo galiba pes etme kararlı ol.Vücut kendini toparlayınca hamile kalırsın zaten.ondan sonrada incir kürü yap.Ben soğan kürü incir kürü bide bal çörekotu kürü yaptım.Gerisinide allaha bıraktım zamanı gelince farkında bile olmuyosun bir bakmışsın günün geçmiş.

Canim benim de 5 haftalikken geldi benimki baya kandi içinde pihtiyla birlikte korkmustum progestan kullandım çok şükür bir şey olmadı. Zaten benim kist oluşmuş onları atiyormusum ben doktor öyle söylemişti. Sen içini ferah tut Rabbim büyük. Inşallah hersey yolunda gider

Kızlar ben p.tesi 22.30 da normal doğum ile kızımı kucagima aldım bebeğim 3 kg doğdu çok başka bi duyguymus ama sutum cok az bana dua edermisiniz bekleyen herkese Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Hayirli olsun canim benim sutum 3.gun gelmisti sicak banyo yapmistin ve aninda sut inmisti insaAllah seninde bol bol sutun olur prensesin fotosunu yakin zamanda bekliyoruz

Kızlar ben p.tesi 22.30 da normal doğum ile kızımı kucagima aldım bebeğim 3 kg doğdu çok başka bi duyguymus ama sutum cok az bana dua edermisiniz bekleyen herkese Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Hayırlı olsun bebeğin canım allahım sağlık sohhat versin.Kocakarı ilacı demezsrn bir tarif vercem.yarım çay bardagı saf zeytinyagını tavada ılıt üzerine yarım çay bardagı yada biraz daha fazla hakiki üzüm pekmezi koy lıkırdamaya başlayınca biraz karıştır ocaktan al çok soğumadan yenecek ılklıkta olunca kaşıkla çorba içer gibi iç içebildigin kadar.kalana ekmek dograyıpta yiyebilirsin.Zeytin yağı yoksa hakiki tereyagı daha iyi olur onu kullan.Bunu 3 gün dene bu tarif hem içini temizlermiş hemde bol süt yapar.

Insallah canim.yatinca agrimda geciyor gibi.bir müddet yatacagim dinlenecegim sanirim.

Suyuyla inşallah çevremde herkesin minnosuda önde benim zilli minyon ) dr takilmio pek 20 cm 268 gram 19+1 iken boleydik şimdi büyümüştür belkide ))

doktor takılmıyorsa sen hiç takılma zaten arada ileri gider arada geri kalır önemli değil belki de büyümüştür ile dediğin gibi hem minyon olsun kızlar daha iyi ben de minyon tipliyim mesela yaşım 31 beni gören "hey Allahım çocuğu bile var baksana daha yaşın kaç senin" diyorlar böylesi daha keyifli :)

Hamile eee eee olamıyorum nıye ee neden neden bebeğim yok

canım her şeyin bir zamanı var vakti gelmeden güneş doğmaz mevsimler değişmez bir tohumu istediğin kadar sula vakti gelmeden yeşermez. senin de daha vaktin var demek ki.. böyle kendini hırpalama yazık edersin. elbet Rabbim vaktini kararlamıştır. zor ama sabırla bekleyeceksin inan gelecek meleğin sana her geçen gün biraz daha yakınlaşıyorsunuz biririnize

Ama gerçekten sütüm yok denecek kadar az neler yapıyorum süt olsun diye ama değişen birşey yok inşallah elifim kilosu artar 1 ayda

Ama gerçekten sütüm yok denecek kadar az neler yapıyorum süt olsun diye ama değişen birşey yok inşallah elifim kilosu artar 1 ayda

mama vermeden önce emzirebildiğin kadar tut memede iyice huysuzlanana kadar emdiğini emsin ondan sonra mama ver bir de marka olarak hatırlamıyorum ama anne memesi şeklinde biberonlar var emziklerinin deliği küçük olanlarından al onunla ver mamayı.. çünkü senden emmek için çok güç harcıyor oysa biberondan mama lıkır lıkır emmese bile ağzına geliyor.. kolayı varken neden memeyi emmekle kendimi yorayım modu oluyor bebekte.. gündüzleri saat başı emzir ne kadar çok emerse sütün de o kadar çok gelir.. sütünün az olduğunu sen nasıl anladın ki benim de mesela göğsümü sıkınca süt fışkırmazdı öyle hatta kesildi gibi geliyordu ama düzenli kilo aldığı için mamaya geçmedik 14 ay emdi oğlum gayet yetti yani sütüm

Canim doktora soyledim parmagini surekli emiyor ac oldugu icinmi yapiyor drdim hayir bu aylarda butun bebekler agzina ne gelirse emer dedi bide benim cocugu sisko yapyigimi soyledi bu ay dogru durust emmedi bile
Allah Allahh ılginç. insallah duzelirde tekrar emer canimya

Canım zaten senin o dediğin biberini kullanıyorum yok halen zorlada olsa enzirmeye çalışıyorum ama iki yudum emiyo bırakıp ağlıyorum çıkıyorum g9ğsümü neredeyse hiç süt yok hafiften bir damla bile değil öyle ki ucu nemleniyo sanki öyle yanı bende doymuyor diye düşünüyorum sonra kalkıp mama veriyorum içiyor gayet güzel 2 saatte bir zorlada olsa memeyi vermek istiyorum ama çok ağlıyo istemiyorum huysuzlanıyor bizde durum bu malesef

Allah analı babalı büyütsün canım.sağlıklı ömür versin bebişine.doğum hikayeni bizimle paylaşır mısın ?

Evet canim adet bitince basla hemen dongun kac gun
29 gün canım. 12 ağustos gibi bekliyorum adeti ama 17 ağustosta tatile çıkıcaz 31 ağustosta döncez. İnciri kaynatmak gerekiyo sanırım değil mi? Öyleyse Eylül adetimden sonra başlarım canım. Zaten eylülde dr da gidicem. Nisanda gittiğimde ağustosa kadar dene olmazsa ağustosta gel demişti. Tatile çıkacağımızdan eylülde gidicem adetin 3.günü..

Kızlar ben eylülde dr gidicem nisanda hormon ve sperm testi yapılmıştı her şey iyi demişti dr. Eylülde gittiğimde napar sizce? Klomen yapılması gereken ilk tedavi mi oluyo? Rahim filmi çekmek ister mi acaba? Gerçi ben 2 defa hamile kaldım tüplerim kapalı olsa kalamazdım sanırım. O yüzden film istemez heralde dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…