Babamız tombik kızımız olsun isiralim diyodoktor takılmıyorsa sen hiç takılma zaten arada ileri gider arada geri kalır önemli değil belki de büyümüştür ile dediğin gibi hem minyon olsun kızlar daha iyi ben de minyon tipliyim mesela yaşım 31 beni gören "hey Allahım çocuğu bile var baksana daha yaşın kaç senin" diyorlarböylesi daha keyifli :)
Canım sen dogurmussunCanım zaten senin o dediğin biberini kullanıyorum yok halen zorlada olsa enzirmeye çalışıyorum ama iki yudum emiyo bırakıp ağlıyorum çıkıyorum g9ğsümü neredeyse hiç süt yok hafiften bir damla bile değil öyle ki ucu nemleniyo sanki öyle yanı bende doymuyor diye düşünüyorum sonra kalkıp mama veriyorum içiyor gayet güzel 2 saatte bir zorlada olsa memeyi vermek istiyorum ama çok ağlıyo istemiyorum huysuzlanıyor bizde durum bu malesef
Canim ben dunden beri progestan kullaniyorum ve sirt ustu yatıyorum. Kahverengi lekem olmustu şükür artmadi.evet ya hic sorma adanadayim bende ne salladı deprem.inan sekizinci kattayim bebis icin aşağı bile inmedim.herkes gece dışarı attı kendini.benim bebis cok nazlı cok simdide tuvalet dışında kalkmayacaksin dedi dr um.ins tamamen tutunur sorun cikmadan☺
ay canim gözün aydınn Rabbim hayirla buyumesini nasip etsin inşallah.sutunde tez zamanda artsn ins canimKızlar ben p.tesi 22.30 da normal doğum ile kızımı kucagima aldım bebeğim 3 kg doğdu çok başka bi duyguymus ama sutum cok az bana dua edermisiniz bekleyen herkese Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Canim nasıl oldun lekelenmen devam etmiyordur insallahCanim ben dunden beri progestan kullaniyorum ve sirt ustu yatıyorum. Kahverengi lekem olmustu şükür artmadi.evet ya hic sorma adanadayim bende ne salladı deprem.inan sekizinci kattayim bebis icin aşağı bile inmedim.herkes gece dışarı attı kendini.benim bebis cok nazlı cok simdide tuvalet dışında kalkmayacaksin dedi dr um.ins tamamen tutunur sorun cikmadan☺
Dünden beri yatıyorum canim.cok şükür sabah lavaboda peceteye bir sey gelmedi.ama ayaga kalktigimda sol tarafimdan agrim belime vuruyor yatinca geciyor.bende sirtima yastik koyup hareketsiz durmaya calisiyorumCanim nasıl oldun lekelenmen devam etmiyordur insallah
Inşallah bir daha olmaz canım. Ilk haftalar kasık ağrısı bacaklarda sizlamalar oluyordu bende.Dünden beri yatıyorum canim.cok şükür sabah lavaboda peceteye bir sey gelmedi.ama ayaga kalktigimda sol tarafimdan agrim belime vuruyor yatinca geciyor.bende sirtima yastik koyup hareketsiz durmaya calisiyorum
Canım bende yaşadım hala istirahat modundayım kırmıZı olmadığı sürece korkma Allah'ın izniyle bir sorun olmadan atlatırsın inşallahDünden beri yatıyorum canim.cok şükür sabah lavaboda peceteye bir sey gelmedi.ama ayaga kalktigimda sol tarafimdan agrim belime vuruyor yatinca geciyor.bende sirtima yastik koyup hareketsiz durmaya calisiyorum
puanın çok iyi ama sıralama bizi ilgilendiriyor zaten umuyorum eylül olmasa da şubat olur bitanem miniğin uğurlu gelir annesine...yine günde 8 saate çıktın mı ders çalışmadaBilmiyorum ki. 84.9 sıralama 260. Çok mutsuzum eşim bi yandanşubat olursa belki
Canım zaten senin o dediğin biberini kullanıyorum yok halen zorlada olsa enzirmeye çalışıyorum ama iki yudum emiyo bırakıp ağlıyorum çıkıyorum g9ğsümü neredeyse hiç süt yok hafiften bir damla bile değil öyle ki ucu nemleniyo sanki öyle yanı bende doymuyor diye düşünüyorum sonra kalkıp mama veriyorum içiyor gayet güzel 2 saatte bir zorlada olsa memeyi vermek istiyorum ama çok ağlıyo istemiyorum huysuzlanıyor bizde durum bu malesef
kız bacım o takvim bana kız dedi tutmadı2 Abimin çocuklarındada çıktı.
Insallah canim.simdi pazartesiye kadar yıllık izindeyim beni düşündüren pazartesi ve sonrası.Canım bende yaşadım hala istirahat modundayım kırmıZı olmadığı sürece korkma Allah'ın izniyle bir sorun olmadan atlatırsın inşallah
Gözün aydın olsun canımın içiKızlar ben p.tesi 22.30 da normal doğum ile kızımı kucagima aldım bebeğim 3 kg doğdu çok başka bi duyguymus ama sutum cok az bana dua edermisiniz bekleyen herkese Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
maysum bebiş senin korkunu hissetmiştir kıyamam ona annesi korkunca kendide huzursuz oldu tabi yavrucak...Başka olmadı dimi canım Allah korusun
bitanem rapor alsan olmaz mıInsallah canim.simdi pazartesiye kadar yıllık izindeyim beni düşündüren pazartesi ve sonrası.
Gerekirse rapor alırsın canm ben progestanı hala kullanıyorum ağızdan kullandırıyor benim Dr sersem gibi oluyorm inşallah bu günlerde geçerse sağ salim kucaklarız bebeklerimiziInsallah canim.simdi pazartesiye kadar yıllık izindeyim beni düşündüren pazartesi ve sonrası.
Canım cicilerinize bayıldım allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsinbitanem rapor alsan olmaz mı
sağol bitanem daha güzelleri senin olsun inşallah hele bi öğren de cinsiyeti sonra herkes bişey alacakCanım cicilerinize bayıldım allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?