Beraber Anne Olma Yolunda

canlarımm nasılsınızz ?? Siyah00 hyb77 kızlarr size nekadar çok sevindiğimi anlatamam sağlıkla sıkı sıkı tutunsunlar annelerine.. keselerinizi görmüşsünüz darısı kalp atışlarına inşallah :) dün mersinde 1 de deprem olduçok korktuk benim sıpa da hissetti gece gece bir oynamalar bir tekmelerrr

Babamız tombik kızımız olsun isiralim diyo )) evet minyon olur babasi da bende minyonuz bizim de minyon olsun lolita dursun her yaşta :)))))

Canım sen dogurmussun Allah sağlıkla büyütmenin nasip etsin şu humana çayı felan var onlardan ic sen fayda edermiki

Canim ben dunden beri progestan kullaniyorum ve sirt ustu yatıyorum. Kahverengi lekem olmustu şükür artmadi.evet ya hic sorma adanadayim bende ne salladı deprem.inan sekizinci kattayim bebis icin aşağı bile inmedim.herkes gece dışarı attı kendini.benim bebis cok nazlı cok simdide tuvalet dışında kalkmayacaksin dedi dr um.ins tamamen tutunur sorun cikmadan☺

Kızlar ben p.tesi 22.30 da normal doğum ile kızımı kucagima aldım bebeğim 3 kg doğdu çok başka bi duyguymus ama sutum cok az bana dua edermisiniz bekleyen herkese Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
ay canim gözün aydınn Rabbim hayirla buyumesini nasip etsin inşallah.sutunde tez zamanda artsn ins canim

Canim nasıl oldun lekelenmen devam etmiyordur insallah

Canim nasıl oldun lekelenmen devam etmiyordur insallah
Dünden beri yatıyorum canim.cok şükür sabah lavaboda peceteye bir sey gelmedi.ama ayaga kalktigimda sol tarafimdan agrim belime vuruyor yatinca geciyor.bende sirtima yastik koyup hareketsiz durmaya calisiyorum

Dünden beri yatıyorum canim.cok şükür sabah lavaboda peceteye bir sey gelmedi.ama ayaga kalktigimda sol tarafimdan agrim belime vuruyor yatinca geciyor.bende sirtima yastik koyup hareketsiz durmaya calisiyorum
Inşallah bir daha olmaz canım. Ilk haftalar kasık ağrısı bacaklarda sizlamalar oluyordu bende.

Canım bende yaşadım hala istirahat modundayım kırmıZı olmadığı sürece korkma Allah'ın izniyle bir sorun olmadan atlatırsın inşallah

Bilmiyorum ki. 84.9 sıralama 260. Çok mutsuzum eşim bi yandan şubat olursa belki
puanın çok iyi ama sıralama bizi ilgilendiriyor zaten umuyorum eylül olmasa da şubat olur bitanem miniğin uğurlu gelir annesine...yine günde 8 saate çıktın mı ders çalışmada

olsun canım ağlasa da vermeye çalış sen 2 yudum da olsa emsin anne sütü gibisi var mı bir damla fazla emzirebilsen faydası var.. sen elinden geldiğince zorla emmesi için emebildiği kadar emsin.. en azından vicdanen için rahat olur

Canım bende yaşadım hala istirahat modundayım kırmıZı olmadığı sürece korkma Allah'ın izniyle bir sorun olmadan atlatırsın inşallah
Insallah canim.simdi pazartesiye kadar yıllık izindeyim beni düşündüren pazartesi ve sonrası.

Kızlar ben p.tesi 22.30 da normal doğum ile kızımı kucagima aldım bebeğim 3 kg doğdu çok başka bi duyguymus ama sutum cok az bana dua edermisiniz bekleyen herkese Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Gözün aydın olsun canımın içi Umuyorum sütünde gelir sağ istersen daha çabuk gelir...Bu arada nasıl geçti doğumun canım...Minnoşun ve sen iyisiniz dimi artık bi foto isteriz

maysum bebiş senin korkunu hissetmiştir kıyamam ona annesi korkunca kendide huzursuz oldu tabi yavrucak...Başka olmadı dimi canım Allah korusun

Insallah canim.simdi pazartesiye kadar yıllık izindeyim beni düşündüren pazartesi ve sonrası.
Gerekirse rapor alırsın canm ben progestanı hala kullanıyorum ağızdan kullandırıyor benim Dr sersem gibi oluyorm inşallah bu günlerde geçerse sağ salim kucaklarız bebeklerimizi

W wuslt kuzuuuuum doğdu mu miniğin Rabbim sağlıkla kavuştursun birbirinize...Haber bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…